Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 264
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • Обран бостан ;)
Нещо обаче сценарият куца. Хем Виктория има приятел от 5г. , хем я бутнаха в свалка с жена.

Е, 100 бона са си 100 бона. Няма да се изтърка я. Wink

# 691
  • София
Няма ли да пуснат една любовна искра между Гроздев и Лидия?

# 692
Е тя женицата е щастливо женена,нали видяхме мъжът и

# 693
  • Sofia
Не е ли разделена с него?
Днес ми попадна клип от визитката ѝ и каза,че е свободна,дали си били почивка с мъжа ѝ 🤔

# 694
  • Телиш/Плевен
При гостуването у тях, дори децата ѝ казаха, че са били шокирани от визитката. Joy Просто непосредствено преди снимките за визитката, се скарала с мъжа си и затова го била казала. Satisfied

# 695
Бях доста изостанала и чак сега наваксах.  По-добре да не бях. Доста широкоскроен човек съм и  нямам против гей двойки, бракове. Всеки има право на щастие. Обаче да ми се навира в лицето по телевизията.... Гадно е. Не искам да гледам сексуални сцени, вибрации (дано не е от каквото мисля), целувки между Тоника и Виктория.  Другият епизод още по-зле.

# 696
  • Пловдив
Такива сцени и ситуации ни ги пробутват отвсякъде вече...ама народа се е наредил за сеир Wink А изначално гледаме кулинарно шоу, нали...да не се заблуди някой!

# 697
Да дам и аз моите 5 ст по темата.
  Лидия как може да се държи така със съпруга си?! Скарали се били, тя нарочно така казала.А той пък като някакъв безхарактерен идва с букет, усмивка......Не я харесвам. Не ми е читава като характер, дазни ме с постояннните си преигравания и физиономии.
   Любовната афера между двете дами ми е абсолютна гнусотия. Не е мястото и предаването сценаристите а показват тоя гняс. Да си ходят и двете.
   Харесвам Тоби и Мартин.И от новите,това слабото момче с брадата, май Стефан.
   Златка от Златните нещо много навътре приема нещата, да вземе да се успокои малко.Не съм вярвала,че щ го кажа ,но Бачора ме кефи как укротява Петя.

# 698
Един месец от както излъчват предаването и аз още нямам фаворит за спечелването му. Laughing
Поне от Златните съм за Мегз и Бачорски, първата е ходила на обучение за да не се излага и се старае много, а вторият е много забавен добряк.

# 699
Гледах сестрата на Яница - Грозденка в подкаста на Станислав. Сваляше го много упорито, въпреки че е женен.

Яница сериозно си харесвала Никола, нямала представа, че имал приятелка, въпреки че го следяла и виждала снимките му с момиче. Грозденка очаквала сестра ѝ да не е сред шестимата с черни куртки, а да си тръгне предпоследна - девета? (не съм гледала предишните сезони и не знам такъв ли е броят)

Яница била все още омъжена, не можела да се разведе с мъжа ѝ, той нещо се дърпал, но според някакъв закон в Германия, ако 6 месеца той не ѝ отговаря, автоматично ги развеждат (?) Иначе и двете били безработни сега, прибирали се обаче в България, ще живеят в София, Гроздето щяла да е инфлуенсърка, подготвяла собствена марка еротично бельо.

Като цяло пак много хаотичен подкаст - Станислав прескача от тема в тема, а и така и не разбрах гостуването на сестрата на Яница от какъв зор беше, по-интересни са самите участници. Отделиха не малко време да се възмущават на Тоника и Виктория, анализирайки само анонса на следващия епизод - с вибрациите под юргана.

# 700
Превръща се в ергенина...боза
Гледах сестрата на Яница - Грозденка в подкаста на Станислав. Сваляше го много упорито, въпреки че е женен.

Яница сериозно си харесвала Никола, нямала представа, че имал приятелка, въпреки че го следяла и виждала снимките му с момиче. Грозденка очаквала сестра ѝ да не е сред шестимата с черни куртки, а да си тръгне предпоследна - девета? (не съм гледала предишните сезони и не знам такъв ли е броят)

Яница била все още омъжена, не можела да се разведе с мъжа ѝ, той нещо се дърпал, но според някакъв закон в Германия, ако 6 месеца той не ѝ отговаря, автоматично ги развеждат (?) Иначе и двете били безработни сега, прибирали се обаче в България, ще живеят в София, Гроздето щяла да е инфлуенсърка, подготвяла собствена марка еротично бельо.

Като цяло пак много хаотичен подкаст - Станислав прескача от тема в тема, а и така и не разбрах гостуването на сестрата на Яница от какъв зор беше, по-интересни са самите участници. Отделиха не малко време да се възмущават на Тоника и Виктория, анализирайки само анонса на следващия епизод - с вибрациите под юргана.
Благодаря че разказваш,не се налага да си го причинявам

# 701
И аз благодаря за споделеното.
Грозденка ми е много симпатична на външен вид. Но водещият е отблъскващ по всички параграфи. Предлагам бойкот на подкаста, най-безсмисленият за всички времена😃

# 702
Подкрепям бойкота!
Водещия е отблъскващ

# 703
  • Буркина Фасо
никога не съм гледал тези кастове. значи съм в постоянен бойкот.  rotfImbo 

# 704
  • София
Ново шест
Хелс Кичън няма да е два дни в седмицата, а три дни, само че от вторник до четвъртък.
Ей, така и не им намериха място на тези предавания тази година.

Общи условия

Активация на акаунт