Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 348
  • 521
  •   1
Отговори
# 75
Определено бих избрала нежната прегръдка на цветята.Напомня ми пролет, свежест и слънце. Blush

# 76
  • Телиш/Плевен
Според мен нежната прегръдка на цветята най-добре би уловила женствеността в аромат за 8 март. Flowers Tulip Flowers Hibiscus Flowers Rose

# 77
  • София
Цитрусовите нотки за мен са олицетворение на женствеността - свежи, закачливи и сладки.

# 78
  • Вдън горите тилилейски
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди? 🌿🌸✨

Определено женствеността я свързвам с нежното ухание на цветята.

# 79
Цитрусовите аромати и дървесните нотки са моите фаворити - свежи, нежни, леки.

# 80
Обожавам цветните аромати

# 81
Ако трябваше да уловя женствеността в аромат за 8 март, бих съчеталa и трите ухания в балансирана хармония – като самата женственост: многопластова, нежна, но и силна.

Началото – свежа искра от цитрусови нотки като бергамот и мандарина, които носят усещане за жизненост, радост и светлина.
Сърцето – ефирна цветна прегръдка от роза, божур и жасмин – символи на елегантност, топлина и женска чувственост.
Базата – топло шептене на ванилия, сандалово дърво и мускус, които оставят дълбок, уютен и запомнящ се завършек.

Този аромат би бил като ода за женствеността – едновременно деликатен и неустоимо завладяващ.

# 82
Предпочитам цитрусовите нотки. За мен те носят женственост, свежест и лекота.

# 83
Нежната прегръдка на цветята.

# 84
  • София
Нежната прегръдка на цветята и по-специално-фрезия,жасмин или момина сълза.

# 85
Харесвам и трите аромата, но най -много ориенталските акорди.

# 86
Харесват ми всички варианти, защото зависи по кое време на деня и за какъв повод ще трябва да сложа парфюм Simple Smile

# 87
Предпочитам  нежната прегръдка на цветята

# 88
Харесвам комбинация от флорални и ориенталски аромати. Едните за свежест, другите за дълбочина и дълготрайност на парфюма.

# 89
Аромата на пролетта, а и на 8 март са цветята - флоралните, нежни пролетни аромати.

Общи условия

Активация на акаунт