тротинетка и аксесоари към нея,баланс колело

• 512
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,понеже искам да взема тротинетка на Глобер  от тези с родителския контрол,има ли доволни ? На каква възраст е необходима и необходима ли е каска ? Купували ли сте ? Става въпрос за когато детето започне да използва тротинетката в изправено положение.Но ми се иска да я купя сега,понеже рядко пазарувам онлайн.Има ли смисъл от баланс колело,наколенки или са глезотии?

# 1
Здравейте. За мен баланс колелото беше много важен етап и за двете ми деца. Други деца директно започват да въртят педали и да карат колело още на около тригодишна възраст. До дете е, не бих купувала предварително. Относно наколенките и каските - определено е добре да ги има и още отначало да свикнат децата с тях, че като пораснат не искат тепърва да се учат да ги слагат.

# 2
Здравейте. За мен баланс колелото беше много важен етап и за двете ми деца. Други деца директно започват да въртят педали и да карат колело още на около тригодишна възраст. До дете е, не бих купувала предварително. Относно наколенките и каските - определено е добре да ги има и още отначало да свикнат децата с тях, че като пораснат не искат тепърва да се учат да ги слагат.
Точно за това и питам за каската,защото нашият първо не искаше да носи шапки..Айде превъзмогна го.После като проходи майка ми му беше взела противо ударна( и дума не можеше да става)

# 3
Да почти 11 години е моят вече - нито каската слага, нито шапка.

# 4
Тротинетката и балансовото колело бяха най-смислените покупки навремето за сина ми. За тротинетката не е ползвал каска, но за балансовото колело - задължително. Задължителните неща, които много бързо научи, бяха: без каска няма колело; ако си излязъл с колело, прибираш се с колело (да не му го нося аз) и спираш, когато свърши тротоара (в един момент детето става много бързо с балансовото колело). До ден-днешен кара колело с каска и това изобщо не се коментира. Тротинетките ни бяха на Микро. Първата получи на две години, после сменихме няколко, защото ни ги крадяха. Докъм 10-годишна възраст караше редовно, а имаше периоди, в които без тротинетка не излизаше. Наколенки никога не сме ползвали.

# 5
  • Габрово
Здравейте! Може ли да ми препоръчате баланс колело за дете на година и половина.

# 6
Здравейте! Може ли да ми препоръчате баланс колело за дете на година и половина.

Ние имаме триколката 4 в 1 на Глобер. Много сме доволни. Става за триколка, колело, баланс колело  и  би трябвало да става  за деца до 5 г. Моето детенце много си го харесва. Има родителски контрол и много стабилни колани, които да придържат детето. Много е леко и удобно за управление.

# 7
Ние имаме и тротинетка и баланс колело. Лично аз изобщо не харесвам тротинетката, дори и съвсем малко издадена плочка да има и дъщеря ми пада напред. За баланс колелце съм твърдо ЗА, след това много бързо се научава да кара с педали. (личен опит с по голямото ми дете).

Общи условия

Активация на акаунт