СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 6 - Баба Марта мартенички върже, седмокласник домашни пише бърже!

• 31 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Щом хъшовете не успяха да ви пропият, вече остава само вариантът с давенето. Joy

Преди давенето имаме още малко работа:)

1. Трябва да атакуваме Шипка смело и с усърдие, като едни истински самоотвержени опълченци
2. Чакат ни и неравенства: как с недостатъчно точки от НВО да се вмъкнем в елита
3. И ще завършим с теория на вероятностите или пък невероятностите, как оцеляхме като майки на седмокласници🤯

Наздраве

# 526
# 527
Темата взе да става позитивна! 😂😂😂
Наздраве!

# 528
Най-после!
Че беше нещо тотален циклеж и драма.

# 529
Записвам се на йога веднага! И чаши подходящи започвам да търся.
Утре дъщеря ми ще имат пробно НВО в училище. 
Даже и за черен химикал е ходила до книжарницата. Утре е БЕЛ, а другата седмица математика. Не зная само ще ги нанасят ли като текущи оценки.

# 530
Само ние да не заварим някой ден децата така (при добрия пример, който даваме Joy):

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 16:25 от Мила Атова

# 531
Здравейте,
има ли как човек да разбере къде се провеждат националните кръгове на олимпиадите? Търся информация за тази по БЕЛ.

# 532
Здравейте,
има ли как човек да разбере къде се провеждат националните кръгове на олимпиадите? Търся информация за тази по БЕЛ.

Питай тук https://m.bg-mamma.com/?topic=1411774

# 533
Здравейте,

Питай тук https://m.bg-mamma.com/?topic=1411774

Благодаря!

# 534
Аз не съм се напрегнала - детето учи, ще влезе за където е научила и има късмет. Междувременно - дните на отворени врати - имате ли вече някаква информация по училища:
за момента знам за Елисавета Вазова - на12.04; в НПМГ-28.03

# 535
  • Стара Загора
Аз отдавна не дудна, може би се издуднах когато баткото беше 7-ми клас!
Иначе съм седнала до вас на масата, с чаша по желан размер, събиращата няколко бутилки винце аххахах

# 536
  • София
И аз съм на червено вечер от доста време Wine Glass
обяснявам, обяснявам, насреща неразбиращ поглед, омм.. глътка - две, продължаваме..
Но май вече е време за по-сериозно подкрепление - направо с черпака:

# 537
Здравейте, някой да има информация за ден на отворените врати в Строителният техникум - София?

# 538
Аз малко ви изпуснах, но идвам да се черпя Simple Smile
Вчера седнах да правя едни календари, че така като цъкам разни събития в календара на телефона и нямам голямата картинка...И така подготвих месец по месец от Март до Юли важните дати за кандидатстването на малката, че почва 1ви клас и кака й Laughing Получих нервен срив, ама се оправих..хаха

# 539
  • София
Включвам се и аз в наздравицата Simple Smile Човек трябва да разпуска от време на време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт