Анализ и отговори на въпросите ви според системата Хюман дизайн – от Марина Стоичкова

• 18 578
  • 250
  •   1
Отговори
# 240
  • БГ
дравейте, Марина Simple Smile
Публикувам отново за разчитане на моята карта
Здравейте,
Силно емоционален човек съм, оглеждащ се в очите на другите и търсещ одобрение. Какво Ви  говори картата ми за мен?

# 241
Скрит текст:
дравейте, Марина Simple Smile
Публикувам отново за разчитане на моята карта
Здравейте,
Силно емоционален човек съм, оглеждащ се в очите на другите и търсещ одобрение. Какво Ви  говори картата ми за мен?

За Вас най-важното не е просто мястото, а пространството, в което се случвате. Вие сте от хората, които усещат себе си различно според това къде се намират – града, стаята, природата, шума или тишината, погледите, въздуха, присъствието на другите. Средата не е фон за живота Ви – тя е активен участник във вътрешния Ви свят. Тя Ви променя, отваря Ви, понякога Ви затваря, понякога Ви разцъфтява.

Затова за Вас е изключително важно да започнете да експериментирате със средата – с различни места, различни пространства, различни ритми на живот, различни хора. Не сте създадени да се побирате в едно усещане за себе си. Имате нужда от контакт с много и различни хора, защото чрез тях опознавате различни свои лица. Всеки човек събужда различен нюанс от Вас. И това не е нестабилност – това е богатство.

Не се притеснявайте, че сте различна с различните хора. За Вас е напълно естествено да се проявявате по различен начин в различни полета. Не сте тук, за да играете една роля, да се фиксирате в една идентичност, да се вкарате в една дефиниция. Вие сте жива, подвижна, чувствителна система. Колкото повече се опитвате да „разберете коя сте“, толкова повече се отдалечавате от истината си. Истината Ви не е концепция – тя е преживяване.

И може би е време да спрете да търсите коя сте… и да започнете да се срещате.

Да се срещате в различни пространства.
Да се срещате в различни връзки.
Да се срещате в различни състояния.

Същевременно носите в себе си дълбок копнеж да давате много в любовта. Да обичате широко, всеотдайно, до край. И точно там често се появява болката – усещането, че никога не сте обичани така, както си представяте, както чувствате, че е възможно, както душата Ви помни. Това може да Ви кара да търсите още, да давате още, да се надявате още.

Но може би въпросът не е „кой ще ме обича така“, а в каква среда любовта, която нося, може да диша.

Защото Вие не сте създадени за една форма на любов, един начин на свързване, едно лице на себе си. Вие сте създадени за пространство. За движение. За срещи. За живо, променящо се присъствие.

И колкото повече си позволявате да сменяте местата, хората и полетата, толкова по-ясно ще усещате не коя сте, а къде сте най-жива.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 10:45 от Рaдост

# 242
Здравейте, бих помолила за прочит на моята карта и по-конкретно за мисията ми в живота. Благодаря!

И аз си чаках търпеливо. 😒

# 243
Скрит текст:
Здравейте, бих помолила за прочит на моята карта и по-конкретно за мисията ми в живота. Благодаря!

И аз си чаках търпеливо. 😒

Здравейте, за Вас е коректно да чакате Simple Smile Това малко в кръга на шегата, но сега ще разберете какво имам предвид.
Вие сте тук, за да бъдете барометър на средата, да я усещате и отразявате, да показвате с присъствието си какво всъщност се случва вътре в едно пространство, в една група, в един общ енергиен климат, да бъдете живото огледало, в което колективът може да се види такъв, какъвто е, без маски, без оправдания и без илюзии. Вие сте тук, за да улавяте накъде върви една група, има ли посока, има ли истина, има ли цел, или просто движение по инерция, да усещате дали има стремеж, смисъл и дух, дали хората знаят какво правят, защо го правят и накъде ги води това, да разпознавате не само потенциала, който вече се проявява, но и онзи, който още спи под повърхността.

Вие не сте тук, за да бързате. Не сте тук, за да взимате прибързани решения или да действате от напрежение, страх или чужди очаквания. Вие сте тук, за да си давате време, повече време от всеки друг, защото един лунен цикъл от 28 дни не е забавяне, а начало на Вашия естествен процес.

Процес, в който животът Ви води през различни хора, ситуации, пространства и роли, а във всяка среща и преживяване Вие взимате проби от реалността като фин лаборант, който изследва полето чрез наблюдение, анализ и вътрешна задълбоченост. Истината се избистря слой по слой, усещането се подрежда отвътре и чак тогава се ражда решението.

Решение, което не идва от импулс, а от вътрешно знание, което не е реакция, а резултат, и което носи яснота не само за Вас, но и за всички около Вас, защото когато Вие сте в яснота, средата се подрежда, а когато сте верни на своя ритъм, живеете в хармония със себе си.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 10:47 от Рaдост

# 244
  • София
Здравейте,
Моля за разчитане на моята карта. Интересува ме - отношенията с другите, несигурност и постигане на целите.
Благодаря!

# 245
  • гр.София
Здравейте отново 😊 моля, за разчитане на картата на сина ми..ще съм ви благодарна 

# 246
  • Пловдив
Здравейте, може ли да помоля за разчитане и на моята карта. Благодаря!

# 247
Здравейте, може ли анализ и на моята карта:

# 248
Здравейте! Какво бихте казали за моята карта? По подробно за кариера и любов.

# 249
  • София
Здравейте, Марина. Ще ми бъде интересно какво показва моята карта. Благодаря предварително.

Здравейте, няма да задавам въпроси защото не разбирам картата. Моля за Вашето прочитане на личната ми такава и къде може да се прочетат повече детайли?
Благодаря

# 250

Здравей ,може ли разчет за моята карта!В какво трябва да се ориентирам!Напоследък всичко в гивота ми се обърква,изпадам в депресии,В брака ми не се получава ,имам моменти в кайто съм добре и такива в който не съм!Имам чувството ,че трябва да променя нещо да да ми се наредят нещата

Общи условия

Активация на акаунт