Анализ и отговори на въпросите ви според системата Хюман дизайн – от Марина Стоичкова

• 16 318
  • 231
  •   1
Отговори
# 225
  • БГ
Здравейте,
Силно емоционален човек съм, оглеждащ се в очите на другите и търсещ одобрение. Какво Ви  говори картата ми за мен?

# 226
  • София

Здравейте, няма да задавам въпроси защото не разбирам картата. Моля за Вашето прочитане на личната ми такава и къде може да се прочетат повече детайли?
Благодаря

# 227
  • гр.София
Здравейте, бих искала да науча повече за себе си относно семейство, партньор..изключително честен човек съм, но хората злоупотребяват с това..

# 228
Здравейте, Марина! Много ми е интересно какво казва моята карта. Бихте ли я разчела? Благодаря предварително!

# 229
Здравете, Бихте ли погледнали :   
Здравейте! Бихте ли разгледали картата на дъщеря ми? Как да подхождаме в нейното възпитание?

Здравейте, децата до 7-годишна възраст живеят много автентично своя дизайн, важно е детето да бъде хранено според неговия тип, но това не мога да го видя от тази графика.  Детето е Манифестиращ Генератор и като Генератор е важно да му задавате въпроси на който да следите дали откликва, дали иска да пробва дадена храна или не, не да се опитвате насила да го храните с нещо, което не иска. Генераторите са свързани с отклика си от раждането. Също важно е ,че детето е емоционално и това би могло да бъде по-натоварващо в периоди, в който особено се усеща неговото настроение.
Когато се прави анализ на дете винаги се прави анализ на майката с насоки какво да не очаква и на какво да не настоява, за да го остави да си живее естествено дизайна.

# 230
Това е моята карта
Скрит текст:

Здравейте! Бихте ли ми казали коя е най-подходящата професия според моята карта?

Поздрави

Здравейте,
За Вас най-подходяща професия е онази, в която можете да изразите своя уникален вътрешен глас – глас, който не просто споделя идеи, а вдъхновява, докосва, пробужда. Вие сте родени, за да импулсирате промяна, да водите другите към дълбока вътрешна трансформация. Независимо дали ще изберете пътя на поета, писателя, учителя, актьора, или вдъхновяващия оратор, важното е да намерите форма, чрез която автентично да се изразите и да събудите нещо истинско в сърцата на хората.

Ако вече сте преминали през личния си път на проба и грешка и сте се научили кога и как да бъдете социално активни, ще Ви бъде лесно да усетите в коя професионална посока енергията Ви естествено повлиява и движи другите. Това е Вашият дар – да влизате в живота на хората и да оставяте следа.

Не е необходимо да чакате покана, позволение или външно потвърждение от живота. Цялата сила е във Вас. Просто се доверете на вътрешния си компас и информирайте онези, които са част от процеса – партньори, колеги, близки – относно Вашите решения. Когато сте в мир със себе си и в синхрон с вътрешния си импулс, всичко около Вас започва да се подрежда с лекота.

# 231
  • пловдив
Здравейте, прилагам карта на детето ми , което навлиза в тийнейджърска възраст.
Интересувам се от насока за подходяща сфера на образование/силни страни и насоки за възпитание , какъв подход да следваме за да имаме успех.

Общи условия

Активация на акаунт