Отговори
# 195
Здравейте!
Ще съм благодарна да споделите общи насоки и информация с оглед генерираната карта.
Много благодаря!

# 196
Скрит текст:
Здравейте!
Ще съм благодарна да споделите общи насоки и информация с оглед генерираната карта.
Много благодаря!
Това е човек на волята — роден да бъде владетел. Не е тук, за да му казват какво да прави, а за да бъде този, който задава посоката. Да настоява, да изисква, да държи на думата си, да стартира и инициира. Носи в себе си естествен авторитет и дълбока загриженост за своите хора. Но често животът поднася обратното — още в детството тази роля не бива призната, не му се дава право да води. И тогава, вместо да израснат като достойни водачи, тези души се пречупват и превръщат в най-безволевите, най-счупените — сенки на величието, с което са дошли на този свят.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 09:58 от Рaдост

# 197
Здравейте. Къде бихме могли да вземем сертификат за хюман дизайн коуч?

# 198
Здравейте. Къде бихме могли да вземем сертификат за хюман дизайн коуч?
Здравейте, в сайта: https://www.humandesignbulgaria.com/  е обяснено как се взима сертификат.

# 199
Здравейте, Марина Relaxed , бихте ли направили анализ и на мен?

# 200
Скрит текст:
Здравейте, Марина Relaxed , бихте ли направили анализ и на мен?

Здравейте,
имате нужда да бъдете лично поканена във всяко взаимодействие, за да се почувствате видяна и призната. Важно е да не бързате, а да изчаквате емоционалната си вълна да се успокои, за да вземете правилното за Вас решение.

Доверието в експеримента може да Ви е трудно, защото често сте „в главата си“ – стремите се да отговорите на всеки въпрос и да намерите смисъл във всичко. Едновременно Ви привлича мистиката и имате желание да споделяте мислите си, но невинаги избирате подходящия момент. Това понякога кара другите да Ви възприемат като различна или странна. Ключът за Вас е да намерите правилните хора и правилната среда.

Вие сте особено чувствителна към физическото място. Започнете да обръщате внимание как се чувствате на различни места – това ще бъде прекрасно начало на Вашия експеримент.

Съществува и тема с трудността да знаете кога да спрете – склонна сте да се претоварвате с работа в опит да се докажете както на другите, така и на себе си. Но истината е, че няма какво да доказвате.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 11:46 от Рaдост

# 201
  • пловдив
Здравейте, бих искала при възможност да направите анализ и на мен.
Интересувам се най - вече :
-от подходящата професионална сфера за мен и защо ми е трудно да предприема действия за промяна.;
-в личен план също -какви са причините за затруднена комуникация .

# 202
Скрит текст:
Здравейте, бих искала при възможност да направите анализ и на мен.
Интересувам се най - вече :
-от подходящата професионална сфера за мен и защо ми е трудно да предприема действия за промяна.;
-в личен план също -какви са причините за затруднена комуникация .

Здравейте,
за да вървите по пътя на успеха в кариерата си, за Вас е от съществено значение да обръщате внимание на средата и мястото, в което се намирате. Пространството силно влияе върху Вашата енергия и яснота – сменяйте го, наблюдавайте разликата и ще усетите какво Ви подхранва и какво Ви изтощава.

Вие сте Генератор, а това означава, че най-голямата Ви сила е във Вашия вътрешен отклик. Вашият глас отвътре ясно знае – кога имате енергия да се захванете с нещо и кога – не. Ако се доверите на този отклик, ще забележите, че животът започва да Ви поднася правилните възможности, а работата, която търсите, сама ще Ви намери. Нормално е да се чувствате объркани и да не знаете накъде да поемете – това е част от Вашия процес. За Вас движението, промяната и експериментирането са естествен начин да натрупвате опитност. Не се страхувайте, че ще грешите или че нещата няма да стават от първия път – всяка стъпка е знание, което Ви изгражда.

Имате вродена дарба да разказвате истории – в думите Ви има сила и смисъл, които могат да докосват хората. Позволете си да пишете, да споделяте, да изразявате това, което е във Вас. Именно чрез това ще опознаете една по-дълбока страна на себе си, която може би още не сте разгърнали напълно. Често Ви липсва усещането за завършеност и затова се вторачвате в това, което не сте усвоили докрай. Но именно тази жажда за усъвършенстване Ви тласка да търсите автентичност и да изразявате истинското си „аз“.

В личните взаимоотношения носите склонност да премълчавате истината, за да избегнете конфликти. Това може да изглежда като удобен изход в момента, но с времето поражда напрежение и усещане за вътрешна загуба на сила. Колкото повече се отдалечавате от това, което наистина чувствате, толкова повече рискувате Вашата естествена енергия да се превърне в слабост. Вашата задача е да си позволите да бъдете честни – първо със себе си, а след това и с другите. Истинската Ви сила се крие именно в тази автентичност.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 11:49 от Рaдост

# 203
  • София
Здравейте, ще се радвам, ако направите анализ и на моята карта. Не съм много добре запозната с Хюман дизайн и ще ми бъде изключително интересно.
Благодаря предварително

# 204
Привет! Бих искала и аз анализ. Най-много ме интересуват следните въпроси:
1. Каква сфера на работа би била подходяща за мен?
2. Как да подобря трудните си взаимоотношения с хората?

# 205
Скрит текст:
Здравейте, ще се радвам, ако направите анализ и на моята карта. Не съм много добре запозната с Хюман дизайн и ще ми бъде изключително интересно.
Благодаря предварително

Ти си Ментален Прожектор и твоят дар е в това да виждаш и да отразяваш. За околните изглеждаш като безкраен ресурс – човек, който има изключително прецизни наблюдения, но всъщност в теб няма фиксирано нещо, което да е „за другия“. Ти не си тук да носиш решения или готови отговори за техния процес.

Когато дойде момент да вземеш решение, не го прави сама и не търси чужди насоки или акъл. Твоята стратегия е да говориш – да споделяш мислите си с поне трима души. Не е важно какво ще ти кажат те. Важно е какво ще се изкристализира у теб, докато изричаш на глас собствените си мисли и усещания.

Ти си изключително рецептивна и умееш да поемаш другия на много нива – да усещаш неговата честота, неговата дефиниция. Но запомни: когато си в присъствието на друг човек, в теб временно се „оцветяват“ нови центрове. Именно тук е ключът – наблюдавай себе си, обръщай внимание на това как се чувстваш, когато си с различни хора и обсъждаш важните за теб решения. Така ще разбереш кое е временно, привнесено отвън, и кое остава истински твое.

Менталният Прожектор открива своята яснота не чрез чуждия отговор, а чрез собствената вътрешна кристализация на истината.

Има много уязвимости във вашата графика и не е възможно да обхвана всичко в този формат. Може да прочетете в темата за отворените центрове или да си направите индивидуален анализ.

Желая слънчев ден! Heart Decoration

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 11:18 от Рaдост

# 206

Информация за личната карта
Тип: Прожектор
Почерк: Успех
Не-азова тема: Огорчение
Стратегия: Изчакай да бъдеш поканен
Вътрешен Авторитет: Далачен
Дефиниция: Цялостна
Профил: 4/6
Инкарнационен Кръст: Десен Ъгъл на Кръста на Напрежението (21/48 | 38/39)

Здравейте Марина,
Бихте ли разтълкували тази карта, като ме интересува силни и слаби страни; части от характера, които могат да се подобрят; как да престана да изпитвам прекалена тревожност, но и да спра да бъда свръхконтролираща. Също ме интересува каква професионална сфера на развитие е най-подходяща?
Благодаря предварително

# 207
Скрит текст:

Информация за личната карта
Тип: Прожектор
Почерк: Успех
Не-азова тема: Огорчение
Стратегия: Изчакай да бъдеш поканен
Вътрешен Авторитет: Далачен
Дефиниция: Цялостна
Профил: 4/6
Инкарнационен Кръст: Десен Ъгъл на Кръста на Напрежението (21/48 | 38/39)

Здравейте Марина,
Бихте ли разтълкували тази карта, като ме интересува силни и слаби страни; части от характера, които могат да се подобрят; как да престана да изпитвам прекалена тревожност, но и да спра да бъда свръхконтролираща. Също ме интересува каква професионална сфера на развитие е най-подходяща?
Благодаря предварително

Здравейте,
Вашето Слънце е разположено в портала на Контрола – едно особено място, което очертава централна тема във Вашия живот. Това е пространството, където имате най-много работа със себе си и с другите, защото именно тук животът Ви подлага на ситуации, в които неизбежно ще се изправяте пред въпроса: какво означава да държа нещо под контрол и кога този контрол е нужен и полезен?

Ще срещате различни преживявания, в които ще можете да изследвате темата в дълбочина. Понякога ще бъдете поставяна в ситуации, където е необходимо да се намесите, за да защитите някого, да го насочите или да го предпазите. В други случаи може да усетите, че имате силата да стимулирате другия, да го мотивирате или да го изведете напред чрез натиск и амбиция – все форми на контрол, които могат да бъдат както градивни, така и ограничаващи. Важно е да наблюдавате кога наистина сте поканена във взаимодействието и кога просто по навик или вътрешен импулс се стремите да поемете ръководството.

За Вас е ключово да разграничите моментите, когато е уместно да поемете тази роля, от моментите, когато е по-добре да отстъпите и да оставите процесите да се развиват естествено. Вашата сила се проявява най-чисто, когато сте поканена и призната, а не когато се опитвате на всяка цена да се докажете или да контролирате ситуацията със сила. Това ще Ви помогне да се освободите от напрежението, което произлиза от нуждата постоянно да се доказвате – както пред себе си, така и пред другите.

Една от големите Ви задачи е да започнете да се освобождавате от тежестта на самокритиката. Много често Вие самата си поставяте най-високите изисквания и сте най-суровият си съдия. Опитайте да обърнете внимание кога се оценявате твърде строго и кога тази вътрешна критика Ви отнема радостта от това да се изразите спонтанно и естествено. Вместо да се фокусирате върху това как изглеждате в очите на другите или дали сте достатъчно „добра“, позволете си да видите къде вече сте ценна и полезна – именно когато сте поканена да проявите своето влияние.

Като професионален път носите потенциал да бъдете вдъхновяващ и силен учител или треньор – човек, който умее да амбицира и да запалва пламъка в учениците или колегите си. Вие можете да дадете онази искра на мотивация и дори здравословно напрежение, което кара хората да надскочат себе си. Подобно на треньор, който подготвя спортисти за победа, Вие можете да подтиквате другите да вървят по пътя си с повече увереност и дисциплина. Но тук отново остава условието – това взаимодействие трябва да дойде чрез покана, признание и доверие.

Вашата енергия носи напрежение. Това напрежение не е нещо отрицателно – то е като вътрешен мотор, който винаги търси посока, в която да се прояви. Ако го оставите да се разпилява в опити да контролирате всичко и всички, може да Ви изтощи. Но ако го канализирате в градивна насока – в работа, която обичате, във взаимодействия, където сте търсена и призната, в мисия, която смятате за важна – тогава ще блеснете със силата си.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 13:22 от Рaдост

# 208
Здравейте Марина!

Бих искала да ви помоля за анализ/тълкуване на моята карта. Интересува ме базов анализ за същността ми, както и професионална сфера/отношения с противоположен пол/ общуване с хора. Също така къде и върху какво да работя за надграждане на себе си? Благодаря!

# 209
Скрит текст:
Здравейте Марина!

Бих искала да ви помоля за анализ/тълкуване на моята карта. Интересува ме базов анализ за същността ми, както и професионална сфера/отношения с противоположен пол/ общуване с хора. Също така къде и върху какво да работя за надграждане на себе си? Благодаря!

Вие сте личност със силно фиксирана вътрешна нагласа по отношение на своето поведение и начина, по който се представяте пред обществото. Не сте склонни към крайности и рядко предприемате действия, които могат да изглеждат радикални или необмислени. Вашата вътрешна конструкция е така устроена, че навлизате в цикли на балансирано развитие. Всеки такъв цикъл има своя собствена динамика и смисъл, и докато не достигнете неговия завършек, не можете пълноценно да се ангажирате с нещо ново. Ако се опитате да прекъснете този процес преждевременно, съществува риск да изгубите ценната поука, която именно този цикъл е предназначен да Ви даде, и така да се лишите от възможността за истинско развитие.

Във вземането на решения Вашето тяло е най-надеждният Ви съветник. То ясно показва дали имате налична енергия за дадена дейност, или напротив, усещате липса и изтощение. Важно е да се доверявате на тези сигнали, защото именно те Ви насочват към автентичните избори и Ви предпазват от излишни натоварвания.

Като потенциална слабост може да се прояви склонността Ви да се обвързвате с хора или ситуации, водени от прекомерна емпатия, повишена чувствителност, чувство за малоценност или илюзията, че някой друг може да Ви даде сигурност. Подобни връзки и ангажименти често се оказват изтощителни, защото не почиват на реални вътрешни ресурси, а на външни влияния и илюзорни очаквания.

В ума си носите силна логическа линия на мислене и често имате ясно оформено мнение, което несъзнателно се опитвате да наложите на околните. В такива моменти другите Ви възприемат като авторитетна фигура, дори като лидер, което обаче може да Ви постави в състояние на вътрешен дискомфорт. Това усещане идва от напрежението между естествената Ви нужда от баланс и външното впечатление за категоричност и властност.

Що се отнася до връзките Ви – те са най-пълноценни и удовлетворяващи, когато започват на базата на приятелство. Това дава стабилна основа, върху която може да се надгради доверие, уважение и дълбока емоционална близост.

Имайте предвид, че притежавате специфичен профил, който разкрива още по-фини и лични детайли за начина, по който функционирате. Затова бих Ви препоръчала да си направите индивидуален анализ – той ще Ви помогне да видите ясно собствените си силни страни, предизвикателства и пътя, по който да се развивате най-пълноценно.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 11:52 от Рaдост

Общи условия

Активация на акаунт