Дуфастон и опити за бебе

• 172
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте имам закъснение от 9 дни и днес след посещение на аг каза че имам пкя но киста не вижда попринцип съм с цикъл около 30-32 дни. Изписа ми Дуф****н да предизвика цикъла в същото време ние правим опити за бебе дали има възможност да не е видяла нещо и всъщност да съм бременна…. И терзанията ми относно изписаното лечение от нея дали да рискувам и да го почна…..

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 23:44 от Не се сърди, човече

# 1
Всъщност има дуфастон и при бременност моя е жълта опаковката и той се пие при бременност:blush:

# 2
Е да но тя каза че не се виждало нищо ни бременост ни киста и да го предизвикаме цикъла….. а ми е мн точен попринцип нищо че е на по дълъг период такова закъснение е за първи път

# 3
  • София
Ако не й вярваш, си направи тест. При такова закъснение ще покаже.

# 4
Дуфастона няма да навреди, дори и да има бременност, ако това те притеснява Simple Smile
Направи си тест, защото на 9 дни закъснение, може и да не се види нищо на ехограф.

Продължавай си с лечението, докато не разбереш и след това се консултирай отново с АГ. Simple Smile

# 5
Направи си тест, пък ако имаш отрицателен резултат, отиди за второ мнение към друг АГ

# 6
На мен ми каза същото не се притеснявай  направи си тест лента ако има нещо ще  покаже

Общи условия

Активация на акаунт