Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на еднократна помощ при раждане на дете в България според Закона за защита от дискриминация?
Какви са изискванията за средно образование след 7 клас в България?
Каква е темата на публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на еднократна помощ при раждане на дете в България според Закона за защита от дискриминация?
Еднократната помощ при раждане на дете в България се отпуска на майката, независимо от доходите на семейството, когато детето не е оставено за отглеждане в специализирана институция за деца. Размерът на помощта се определя ежегодно и се диференцира според поредността на децата, като за първо, второ и трето дете се плащат по 200 лева, а за четвърто и следващи по 100 лева. Законът за защита от дискриминация забранява всяка пряка или непряка дискриминация, основана на семейно положение. Това означава, че помощта при раждане на дете не може да бъде отказана или ограничена поради семейното положение на майката.
-
Какви са изискванията за средно образование след 7 клас в България?
-
Каква е темата на публикацията?
-
Какви са основните теми на дискусия в публикацията?
-
Какви съвети се предоставят в публикацията?

Точно така Теди, абсолютно си права!
(да знаете, че скромността не ми е силно качество).
, а и тренировката на Пепи за днес отпада та съм съвсем свободна
, в и извън България, да ходя на места, за които са ми разказвали, и да откривам места, за които аз да разказвам. Пожелавам ти лек път и много хубави спомени за разказване след това!

Пък и мисля, че и самите госпожи трябва предварително да откажат, ако знаят че предстои да им се събират пари за подаръци.