Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на еднократна помощ при раждане на дете в България според Закона за защита от дискриминация?
Какви са изискванията за средно образование след 7 клас в България?
Каква е темата на публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на еднократна помощ при раждане на дете в България според Закона за защита от дискриминация?
Еднократната помощ при раждане на дете в България се отпуска на майката, независимо от доходите на семейството, когато детето не е оставено за отглеждане в специализирана институция за деца. Размерът на помощта се определя ежегодно и се диференцира според поредността на децата, като за първо, второ и трето дете се плащат по 200 лева, а за четвърто и следващи по 100 лева. Законът за защита от дискриминация забранява всяка пряка или непряка дискриминация, основана на семейно положение. Това означава, че помощта при раждане на дете не може да бъде отказана или ограничена поради семейното положение на майката.
-
Какви са изискванията за средно образование след 7 клас в България?
-
Каква е темата на публикацията?
-
Какви са основните теми на дискусия в публикацията?
-
Какви съвети се предоставят в публикацията?
) обаче това за седалките и багажника звучи супер. Леко и безпроблемно возене ви желая.
Добре си помисли какво купуваш и за какво точно я купуваш. Количката трябва да ти е удобна, лека, да заема сравнително малко място в багажника, да се сгъва и разгъва лесно ( особено ако пътувате често с кола) и не на последно място да е здрава и удобна за бебето. Зимен кош май няма да ти трябва
, за това ти прецени. Да не излезе после, че трябва да купуваш друга количка щото тази .... еди какво си. И тогава ще дойдем на приказката, че понякога евтиното излиза скъпо. Разбира се финансовите възможности не са за подценяване. Претегли всичко на кантар и накрая купуването на една по-скъпа количка може да се окаже много добра и изгодна покупка.
, но освен да пожелая търпение и обяснения с много любов, май друго не мога да кажа. 
. И ние преди месец се снабдихме с един БИРНИК
, но от личен опит знам, че когато ми се забрани нещо направо си умирам да го пробвам ( даже и когато аз сама си забраня
)
Батковците не се ли натискат и те да я карат?
от къде!?
.Искам да се похваля - ще ходя на екскурзия в Гърция -тази година майка ми има юбилей - 50 г. и по този повод баща ми ни прави подарък на трите -мама, мен и сестра ми.Едвам излъгах свеки да гледа малкия , направо не вярвам че се съгласи да си вземе една седмица отпуск .Ох,ама и аз съм една пътешественичка....отсега се притеснявам какво ще правят в къщи като ме няма -дали някой няма да се разболее ...как ще се оправят ...абе знаете как е .Досега винаги сме пътували заедно с мъжа ми и някакси ми е по - спокойно , за първи път отивам някъде сама и то извън страната . А и дребния не е хич не е лесен - бебешки пубертет ли е какво е -ама то рев , тръшкане, инатене- ужас голям .Ще и държи влага на свеки това гледане ама да видим , сигурно като се върна ще е изпаднала в тих бяс .Тя и без това не го взима често(за последно съм го оставяла при нея -април миналата година за 3 дни ,хем беше бебе и кротко при това , и пак се оплакваше...)абе от година на година го пращам там
- на състезание са с татко си - в Македония (тренират мотокрос),като знам колко е опасен този спорт , и на малкият ни батко е първо състезание - а аз не съм там...много ми е притеснено .