Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на еднократна помощ при раждане на дете в България според Закона за защита от дискриминация?
Какви са изискванията за средно образование след 7 клас в България?
Каква е темата на публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на еднократна помощ при раждане на дете в България според Закона за защита от дискриминация?
Еднократната помощ при раждане на дете в България се отпуска на майката, независимо от доходите на семейството, когато детето не е оставено за отглеждане в специализирана институция за деца. Размерът на помощта се определя ежегодно и се диференцира според поредността на децата, като за първо, второ и трето дете се плащат по 200 лева, а за четвърто и следващи по 100 лева. Законът за защита от дискриминация забранява всяка пряка или непряка дискриминация, основана на семейно положение. Това означава, че помощта при раждане на дете не може да бъде отказана или ограничена поради семейното положение на майката.
-
Какви са изискванията за средно образование след 7 клас в България?
-
Каква е темата на публикацията?
-
Какви са основните теми на дискусия в публикацията?
-
Какви съвети се предоставят в публикацията?
,не съобразих,може да се направи и със заек или пиле
да се стяга за утре

, искам да знам как стоят нещата на практика 
Аз така пробвах за момче...
МОЛЯ ВИ,да ми посочите някой добър бебешки зъболекар,но който работи със касата...Вчера сутринта бебо се събуди и цялото му личице беше изкривено от огромна подутина...Веднага до личният доктор,от там по неин съвет,в клиника...над кино Одеон...Отвориха му три зъбчета,и се опитаха за това нещо да ми измъкнат от 54лв за трите манипулации,които представляваха-боц с машинката,и ровене със техните иглички,после свалиха на 18лв,поне за едното зъбче да си платим,и накрая не ми взеха нищо,а се водят че работят със здравната каса...Оставете парите,но като се прибрах и се замислих,те не ми дадоха никакъв съвет,не се замислиха защо се е стигнало до там,и как да избегна за напред,въобще нищо,просто боц и плащай...А докато чаках,никъде в ценорасписите им не фигурираше цифрата 18лв,срещу всички сложни за изказц,и неразбираеми от мен думички,имаше-19.50,34,8,...Но не и 18...Това ме навежда на мисълта,че този път номерът им не е минал...А следващият път?!
[size=14pt
.

.Тя за това момата избира тоалет ,а пък се оказа ,че нямала подходящ