Търся електронна книга - 51

• 92 018
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Винаги съм се чудила защо някой потребители тук изпитват нужда "да са на всяка маджа мерудия". Дори в ден като днешния.
Ако визирате точно мен, доста се порових в Гугъл преди да попитам (при това за първи път), защото друг път сама откривам това, което ми трябва. Спестете си заядливите коментари.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 10:25 от TG80

# 106
А вие се научете да приемате и критика ..няма как само да ви хвалят нали се сещате ...

# 107
  • Mediterraneo
Винаги съм се чудила защо някой потребители тук изпитват нужда "да са на всяка маджа мерудия". Дори в ден като днешния.

Не е така. Последните страници го доказват. Ако се дават линкове към Читанка и Рулит, означава, че книгите се откриват с два клика. Но да, по- лесно е да се поднесе смляно.
А днешният ден е ден като ден.

# 108
За християнският свят днес е Ден за прошка, а не ден като ден.
А Рулит си ползвам от години и знам как да търся там.

# 109
  • Mediterraneo
Християнка съм, благодаря. Тези показни искания за прошка изобщо нямат място в темата.
Ти може и да знаеш как се търси в Рулит, но темите говорят друго. И първа страница няма кой да чете, изобщо- давайте да даваме.

# 110
О, аз прошка от никой тук не искам.

# 111
  • Бургас
Търся "Дом за нежелани момичета"
Джоан Гудман. Благодаря!

# 112
Търся "Дом за нежелани момичета"
Джоан Гудман. Благодаря!
И рече лупичката: Дом за нежелани момичета

# 113
Привет! Търся “Сага за проклятието на сродниците“ на Пен Кол. Ако не се лъжа, са излезли 3 от 4 книги до момента. Ще съм благодарна някой да откликне, ако ги има.

Имейл: mondragon_11@yahoo.com

# 114
Привет! Търся “Сага за проклятието на сродниците“ на Пен Кол.
Оказва се, че имам първа книга, а Егмонт е издал вече три?! Пен Кол ~ Сага за проклятието на сродниците #01. Искрата на вечния пламък

# 115
  • Бургас
Постът ми не беше към вас TG80, но тъй като се почувствахте засегната, сега се обръщам конкретно към вас. Няма идея как и къде сте търсили, но само с името на книгата ,автора и free downoad я намерих в сайт, който не се изисква заплащане и регистрация с е-mail /признавам си и аз не го знаех/. В бг мама, в "Литературен клуб" има специална тема, в която се обсъждат книги от жанра, в който е и търсената от вас книга. В първият пост на тази тема има линк със сайт на английски, в който се качват най-новите заглавия. И там я има качена.
Освен това, при написване в гугъл на "как да сваля книги безплатно" (разбира се на английски) се появяват статии и форуми, с директни линкове, към безплатни сайтове за сваляне на книги. Цялото това нещо отнема малко време, разбира се, за да провериш кой сайт се отваря в Бг, кой иска заплащане, кой иска регистрация и тн. Но ги има, не е като да ги няма
Приятна вечер!
Мерудията,дето е на всяка манджа

# 116
Търся някоя от тези книги.

# 117
Стар, но активен линк за книги на Джули Каплин. От търсените от Вас има "Коледният замък в Шотландия".
https://mega.nz/folder/6sRXkKyQ#I-5UAORjI5GF0clXBTUVTQ

# 118
Здравейте,
търся книгата "Кръвобелязана" (кн. 2-ра от поредицата "Легендородни") на Трейси Деон.

iggyazalea@abv.bg

Благодаря предварително! Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 10:48 от Cami

# 119
  • София
Търся втора и трета част на 'Силоз' на Хю Хауи на български.

Общи условия

Активация на акаунт