Търся електронна книга - 51

• 94 686
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, търся книгата Последната камелия от Сара Джио

# 196
Здравейте!
Търся някоя от книги на Мили Джонсън.
Също книгата на Тошиказу Кавагучи “Преди кафето да изстине”

# 197
  • Бургас
Лиз Томфод "Високо в небето" и "Правилния ход"
https://dox.abv.bg/download?id=bbc2a78e59# - Линк за сваляне
https://dox.abv.bg/download?id=798bad835c# - Линк за сваляне

# 198
...
Търся някоя от книги на Мили Джонсън. ...
Мили Джонсън

# 199
Благодаря! 💜

# 200
Здравейте! Търся Кариса Броудбент - Пепелищата и прокълнатият крал (Короните на Наяксия 2), ако някой я има в електронен вариант. Аз с моето търсене нищо не успях да намеря, излизат ми само първата част и новелата. Книгата я имам в хартиен вариант, но има моменти, когато ми е много по-удобно с четеца, а не да мъкна с мен тая тухличка 🤣. Та ще съм изключително благодарна, ако някой я има или ми подскаже къде да я намеря. renityyy_1810@abv.bg

Няма я в електронен вариант, колко я търсих и чаках и аз и накрая я взех на хартия. Да, малко по-неудобно ми е за четене, обаче пък определно си заслужава.

# 201
Момичета, приятелка търси “Исторята на татко Сол” последната от Плеядите, дали я има някой?
Моля да ми я прати, ако да.
teodorastankova81@gmail.com

# 202
Момичета, приятелка търси “Исторята на татко Сол” последната от Плеядите, дали я има някой?
Моля да ми я прати, ако да.
teodorastankova81@gmail.com

Солт***** , около няколко страници назад.. https://mega.nz/folder/WwoCSZyB#Bcrbm3vG83r4_NOzgDuWsQ/folder/awYnUZjR

# 203
Загубих голяма част от файловете си и ще помоля за ,,Беладона". И Белязан на Емили.Претърсих много страници и н старата тема и не открих.С нов телефон съм и още свиквам.Ще възстановявам постепено всички книги,които загубих.
Благодаря предварително 🙂
/ mikisteli53@gmail.com/

# 204
Загубих голяма част от файловете си и ще помоля за ,,Беладона". И Белязан на Емили.Претърсих много страници и н старата тема и не открих.С нов телефон съм и още свиквам.Ще възстановявам постепено всички книги,които загубих.
Благодаря предварително 🙂
/ mikisteli53@gmail.com/

Адресът не е намерен
Съобщението ви не бе доставено до mikisteli53@gmail.com, тъй като адресът не можа да бъде намерен или не може да получава поща.

Опитвам се да изпратя "Беладона"

# 205
  • София
Търся Огън в плътта /третата книга от Плът и огън/ - Дженифър Л. Арментраут - a_m@mail.bg
Благодаря предварително ако някой я има и реши да я прати.

# 206
Здравейте, търся за сина ми "48-те закона на властта" на Робърт Грийн.
Намирам я само на руски, но за жалост не върши работа Sad
 На английски може. Предварително благодаря. E-mail : imladenova@abv.bg

# 207
Здравейте, търся за сина ми "48-те закона на властта" на Робърт Грийн.
Робърт Грийн ~ 48-те Закона на властта

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 09:43 от БезДелник

# 208
Здравейте,
търся "План за облекчаване на мигрената" Стефани Уивър.
Благодаря !

# 209
Здравейте, търся "Фирмата" на Джон Гришам във формат, различен от PDF. Благодаря предварително! fzhelyazkova@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт