За тези, които четат любовни романи № 48

• 65 712
  • 577
  •   2
Отговори
# 225
  • Варна
Между другото попаднах на едно видео, от което става дума, че Девни Пери ще издава роментъзи. Не знам дали вече го е издала. Би ми било интересно да го прочета. Харесвам книгите й.

# 226
  • Бургас
Между другото попаднах на едно видео, от което става дума, че Девни Пери ще издава роментъзи. Не знам дали вече го е издала. Би ми било интересно да го прочета. Харесвам книгите й.

Издаде го и е с доста висока оценка в goodreads

# 227

Минавам само да споделя тази книга. Ако някой се интересува от любовен роман със свещеник, няма да останете разочарован от този. Има сюжет, не е само сладникави приказки. Главната героиня също е симпатична. Ще потърся, мисля че я има и на български.

#BGMammaЧете

# 228
  • Варна

Ти знаеш тази история, Вартоломей, макар да не я помниш. Ще ти я разкажа възможно най-добре и обеща­вам да бъда правдив разказвач. Не успея ли, то едва ли ще е по моя вина. Да разкажеш история, е отчасти да разка­жеш лъжа, не е ли така?

Някога името ѝ беше Сибил Делинг.

Сега е просто Шест – една от тайнствените Пророчици на служба в Катедралата на съновиденията. Пред силата ѝ се прекланят всички. Благородници и селяни идват от цялото кралство, за да чуят думите ѝ и да надникнат в бъдещето си. Цената? Само малко кръв…

Един ден самият крал идва в катедралата, а част от свитата му е тайнствен рицар с остър език и мрачен пламък в погледа. Всяка негова дума е на границата на ереста, а презрението му към катедралата и Пророчиците е толкова явно, че Сибил взима твърдото решение да стои далече от него.

Когато обаче сестрите ѝ започват да изчезват, рицарят се оказва единственият, готов да застане до нея – дори ако трябва да се изправи в битка срещу самите богове.

Четох предишните две на авторката. Бяха ми като приказка и имаха щастлив край. Във всяка книга има по една двойка влюбени. Щеше ми се във втората книга да имаше повече сцени с двойката от парва книга, но пък принца компенсираше. Сигурно ще прочета и тази.
#BGMammaЧете

# 229
  • Варна
Здравейте,
прочетох "Тук с мен" и "Там с теб" и се зарибих по Саманта Йънг. Изчетох всичко на авторката, което открих за сваляне в интернет. Бихте ли препоръчали други автори с подобен стил.

# 230
  • Бургас
Не съвсем, но предполагам,  че Девни Пери би ви харесала.

# 231
  • Бургас
Прочетох Моят тъмен принц и много ми хареса. Най-добрата е за мен от трилогията.
Сега обаче искам книга и за Себастиян и Франки. Тандема споменавали ли са нещо дали имат намерение да пишат за тях?

# 232
  • Бургас
Шен обяви,че  издава нова книга през август и още една през ноември,,с която започва нова серия. Нищо не е писала за писане в тандем със забравих и името

# 233
  • Варна

Седемнайсетгодишната Кива Меридан живее вече десет години в печално известния затвор на смъртта „Залиндов“. Тук тя се бори не само за собственото си оцеляване, но и – като лечителка – за живота на едни от най-жестоките престъпници в осемте кралства на Уендърол.

Ала когато кралицата на бунтовниците е заловена и изпратена там, момичето получава непосилна задача – да поддържа тежко болната жена жива достатъчно дълго, за да премине през Процеса чрез изпитания. Четирите смъртоносни предизвикателства включват стихиите въздух, огън, вода и земя, като всяка е по-смъртоносна от предишната.

В отчаян стремеж да спаси своята пациентка, Кива залага всичко и доброволно поема нейното място в Процеса. Ако успее, и двете ще получат свободата си. Но никой досега не е оцелял и през четирите изпитания.

Неизлечима чума се вихри в „Залиндов“, бунтовническото въстание назрява, а мистериозен затворник се бори за сърцето на Кива и лечителката усеща, че истинските ѝ изпитания тепърва предстоят.
26.06.2025

# 234
  • Бургас
Завърших и Cold Hearted Casanova. Тъмния принц ми хареса, в Казанова направо се влюбих. Смях се, плаках, вълнувах се - обикнах и двамата герои. Сюжета изглежда пълно клише, но беше забавна и мъъничко тъжна. Горещо препоръчвам. Чудесен край и на тази поредица. Всъщност и за двете книги смятам, че са най-добри в своята трилогия.
Започвам новата поредица Forbidden Love на Шен.

# 235
  • Варна
Нямам търпение Money

# 236
  • Варна

Ана Грийн вярваше, че се е омъжила за Лиъм Уестън само наужким – за да получи достъп до по-евтина квартира, докато учи в университет. Тя също така вярваше, че се е развела с него. Три години по-късно Ана с изненада научава, че документите, които е подписала, не са били за развод, а също и че Лиъм не е красив беден студент, а наследник на едно от най-богатите семейства в Америка.

Новината идва заедно с предложение, на което Ана просто не може да откаже. Тя едва свързва двата края, загубила е работата си, а баща ѝ се нуждае от скъпо лечение. Всичките ѝ проблеми могат да се разрешат, ако просто се съгласи отново да се преструва на истинска съпруга на Лиъм. Само за седмица, докато са на сватбата на сестра му на частен остров в Индонезия. Така Лиъм ще може да получи наследството си, оспорвано от деспотичния му баща, а Ана – парите, от които отчаяно се нуждае, за да си стъпи на краката.

Когато слиза от частния самолет и стъпва на райския плаж обаче тя открива, че няма да е толкова лесно. Защото току-що този рай се е превърнал в гнездо на змии и до болка откровената Ана просто не може да си мълчи, когато се сблъска с интригите на семейство Уестън. Не помага и фактът, че с всяка изминала минута тя започва да се чувства все по-силно привлечена от своя добродушен, богат и красив фалшив съпруг.
30.06.2025

„Порочна мисия“ е романтичен трилър, в който любовта, измамите и престъпленията са безнадеждно преплетени.

Разумът ми настоява да бягам далеч от теб, но сърцето ми отказва да го послуша.

Отпусната в исполинските обятия на Алекс, които ме обгръщат закрилнически, съм готова да го последвам дори в ада. Само че е недопустимо това неистово привличане между нас да прерасне в нещо повече. Аз съм в ролята на секретарка под прикритие, сътруднича на полицията, за да разкрием масивни имотни измами. Благодарение на мен, виновниците най-сетне ще получат възмездие. Но как успях да се влюбя в протежето на един от ключовите мафиоти? И мога ли в името на справедливостта да се откажа от сродната си душа?

Да си влюбен до полуда, си заслужава абсолютно всичко, което ще се наложи да преживееш.

Сладникаво, но твърде вярно. Научих го по трудния начин – като се влюбих от пръв поглед в най-неподходящата жена. Коравосърдечно оставих Стефани да повярва, че съм един от лошите във филма. Колкото и да я харесвам, няма как да ѝ разкрия своята полицейска мисия. Поне докато аз и колегите ми от отдела за борба с престъпността не заловим виновниците за дългогодишни имотни измами, изнудвания и отвличания.

# 237
  • Варна

Данте Каваларо скоро ще се превърне в най-младия Капо в историята на Чикагската организация. Част от задълженията му като такъв е да се ожени повторно, въпреки че споменът за покойната му съпруга все още го преследва. Студен и безчувствен, той вижда брака като поредната сделка, която да укрепи позициите му.

За ролята на новата му жена е избрана Валентина – самата тя отскоро вдовица. Но нейният брак, за разлика, от този на Данте, винаги е бил само фасада. Дори след смъртта на първия ѝ мъж тя продължава да пази тайните му. Лоялна към паметта му, Валентина рискува да се превърне в предател на Организацията и новия си съпруг.

Кулата ѝ от лъжи е напът да се срине още в първата им брачна нощ, но тревогите ѝ се оказват напразни, когато Данте я пренебрегва напълно. Копнееща за интимност и емоции, Валентина е решена да събуди страстта му  – дори и никога да не успее да стопи леденото му сърце.
Книга втора от Born in Blood Mafia Chronicles
20.06.2025

Секретарката на Лука Уиндзор внезапно напуска. Малко преди това семейството му го принуждава да сключи нежелан годеж. Той открива решение и на двата проблема… като тайно се жени за секретарката си Валентина.

Правилата са прости.

Не се влюбвайте.

Пазете брака си в тайна на работното място.

Споделяйте едно легло всяка нощ.

Планът е това да бъде проста и взаимноизгодна сделка. Но с всеки изминал ден за Лука става все по-ясно, че единственото нещо, което Валентина иска, е единственото нещо, което той никога не може да направи: да я остави да си отиде.

Катарина Маура е нидерландска писателка от карибско-индийски произход. В момента живее в Хонконг със съпруга си. Завършила е психология и счетоводство, но се е отдала на писането и отглеждането на множество домашни растения, които си имат собствени имена.

Романите ѝ превземат върховете на класациите и са сред най-харесваните и обсъжданите заглавия в жанра!
Втора книга от поредицата „Уиндзор“
24.06.2025

# 238
  • Враца

Обичаме ви, не ви обичаме, обичаме ви… Защото и днес готвим нова изненада!

💋💋Влюбихте ли се в „Магнолия Паркс“?🌼 „ДЕЙЗИ ХЕЙТС“ може и да успее да я измести от сърцето ви! В края на юни се завръщаме в света на богатите, разглезени, ревниви и невероятно популярни герои на ДЖЕСА ХЕЙСТИНГС с книга втора от любимата поредица на #booktok! 🌼🌼

📍Поръчайте предварително с -10% в превод на Марианна Панова и с още една зашеметяваща корица от Fidelia Kosseva-Gallego ⬇️

https://www.ciela.com/deizi-heits.html

💜 Дейзи Хейтс винаги е искала да води нормален живот, но това изглежда не ѝ е писано. Отгледана от своя по-голям брат – мафиотския бос Джулиан, след като на 12 години родителите им са били убити, тя е свикнала да вижда неща, които биха ужасили повечето хора.😱

🎡Джулиан е може би най-опасният човек в Лондон, но това не означава, че животът на сестра му не е в постоянна опасност.🖤 Нещата стават още по-сложни, когато тя се влюбва в Крисчън Хемс – красив и емоционален мъж, който е сред малцината в града, неподвластни на брат ѝ.

✨✨✨ За съжаление на Дейзи, една много специална жена може да попречи на връзката им. Жена, която привлича мъжете като магнит, без дори да забележи и в която Крисчън никога не е спирал да бъде влюбен.💅 Жена на име Магнолия Паркс.

🧲Дейзи обича Крисчън, но обича и Ромео – опасен мъж, който я е защитавал още от дете и който е готов да направи всичко за брат ѝ.💞Крисчън обича Дейзи, но не може да се откаже от чувствата си към Магнолия. ⚠️А Магнолия – тя все така е пленена в капана на своите токсични, странни отношения с Би Джей Балантайн – най-добрия приятел на Крисчън.

Ето още нещо ново от Сиела. Направо не знам как смогват

# 239
  • София
Понеже пак не знам какво ми се чете, се чудя дали да не се върна назад във времето и висшето английско общество. Някой чел ли я е – https://www.goodreads.com/book/show/267869.Silent_in_the_Grave
Или тази – https://www.goodreads.com/book/show/5981872-the-madness-of-lord-ian-mackenzie

Общи условия

Активация на акаунт