За тези, които четат любовни романи № 48

• 61 323
  • 519
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Всички книги ли са написани в 3 лице,ед.ч?

# 511
Дори не бях обърнала внимание, но май да.
От вчера циркулира инфо, че на 29.09.2026 излиза продължението на "The long game". Ще се каза "Unrivaled"

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 21:16 от TG80

# 512
  • София
Завиждам на тези, които го откриват сега и ще го гледат за първи път. Обсесията е гарантирана🤯. Разчистете си графика защото ще искате да го гледате отново и отново 😉🫣
А, и кърпички си пригответе!
Всички казват, че сериала е страхотен, но аз хич не си падам по ММ. Има ли много романтично сцени?
Току-що ми попари мераците. Щом е ММ и аз не искам да го гледам.
А коя е книгата/поредицата?

# 513
# 514
  • София
Мерси.
Явно ще пропусна и книгата, и филма. Мм не харесвам, а и спортисти не особено.

# 515
Мерси.
Явно ще пропусна и книгата, и филма. Мм не харесвам, а и спортисти не особено.
Каквое е ММ?

# 516
  • София
Мъж с мъж.
В случая не е "моят мъж"  Joy

# 517
Прекрасен анализ на този културен феномен. 👨‍❤️‍💋‍👨
Сериалът Heated Rivalry - страст, хъс и виртуозност https://share.google/jgOHPlslI9Nsn0svc

# 518
  • Варна

Тя е неговата нова мисия. Той е нейният най-красив кошмар. В свят, ухаещ на барут и череши, кой щеше да се предаде пръв?

Вивиан

Планът ми беше прост: да оставя Ричмънд зад гърба си и да се върна в родния дом. Исках само да избягам от кошмарното си минало и да отворя нова страница. И планът ми работеше чудесно... докато не срещнах него. Аарон Блейк – грубият, опасен войник, който беше всичко, от което се страхувах, но и единственият, който виждаше отвъд бронята, която ковах през последните две години. Колкото повече се опитвах да избягам от него, толкова по-силно съдбата преплиташе пътищата ни.

Аарон

Правилата ми бяха прости: без обвързване, без чувства. Една нощ. Точка. Предателството ме научи, че така беше по-безопасно. Аз съм войник, не съм принц и никога нямаше да бъда. Но Вивиан... тя не беше като другите. Тя беше ходещо противоречие с външност на ангел и душа, пълна с мрак и демони, с които не се страхувах да се боря. Знам, че бях счупен и щях да счупя и нея… Но звярът в мен вече я беше надушил. Той я искаше. И аз нямах намерение да го спирам.

„Барут и череши“ е първият в България тъмен военен романс. Важно е да отбележа, че книгата е предназначена за хора над 18-годишна възраст. Тематиките в нея са чувствителни и съдържанието ѝ не се препоръчва за хора с по-лабилна психика.

Книгата е плод на моето въображение като автор, но в емоционалната си и психологическа същина е напълно реална. Сигурна съм, че можете да припознаете себе си или ваши близки в лицето на моите персонажи, защото историята на Аарон и Вивиан е история, вдъхновена от реални ситуации, на които аз или мои близки сме били свидетели.

С тази история съм си поставила много цели, но най-вече – да ви провокирам. Ще се радвам, ако тази книга е успяла да ви покаже, че колкото и труден да е животът, през каквито и перипетии да преминем, не трябва да се предаваме.

И не забравяйте, че точно преди изгрев, небето става най-тъмно!

http://www.gabrielamariko.com/poruchai

Алтея Золтер знае кога ще умре. Пророчеството е съвсем ясно – остават й само три години живот, за да изпълни мечтата си. Тя е готова на всичко, за да стане Боен меч – защитник на средните земи срещу чудовищните сили, които ги застрашават. Но на жените в Гилдията на Тезмар не се позволява дори да докосват оръжие.

Алтея обаче никога не е била добра в спазването на правила. Още от малка тя тайно се подготвя за момента, в който ще успее да се противопостави на всички предразсъдъци и да докаже, че е родена за боец. Между нея и мечтата й обаче застава един мъж, който може да се превърне както в най-големия й враг, така и в най-добрия й помощник. Уайлдър Хоторн е известен като Ръката на Смъртта. Той е най-младият Боен меч на Тезмар – страшилище с мрачен поглед и ужасяваща слава. Уайлдър не допуска никого до себе си. Посветил живота си на битката със злите сили, той сякаш е забравил какво е да бъдеш човек. Докато не се появява една млада жена с тайнствена сила и мрачна съдба, която е решена да му го напомни.

„Кръв и стомана“ е началото на завладяваща сага, изпълнена с магия, фантазия и страст. Това е история за силата на волята, за смелостта и за любов, която не познава граници, дори в един свят, в който невъобразими ужаси дебнат на всяка крачка.
30.01.2026

Боговете обичат да си играят с нас, простосмъртните. И на всеки сто години… ние им го позволяваме.

Лира никога не е била любимка на боговете. Дори точно обратното, благодарение на Зевс. Тя води тихо съществуване като офисен чиновник в Ордена на крадците, надявайки се своенравните същества, които властват от Олимп, да не я забележат. Трудна задача, предвид че Сан Франциско е под опеката на Зевс, но Лира се справя някак. Докато една нощ не се сблъсква с друг бог, и то най-лошия… Хадес.

За първи път безпощадният господар на Подземния свят взима участие в Турнира – смъртоносно състезание, чрез което боговете решават кой от тях ще седне на трона на Олимп. Ала вместо да се сражават сами, те посочват смъртни, които да ги представляват.

Но защо Хадес избира точно Лира – саркастична девойка, над която тегне проклятие? И защо сърцето ѝ подскача всеки път, когато той я нарече своя?   

Лира не знае дали е пионка, примамка, или нещо съвсем друго в плана на опасното съблазнително божество. И как би могла, след като то крие повече тайни, отколкото са звездите в небето?

Защото Хадес играе по свои правила… и Смъртта ще победи на всяка цена.
30.01.2026

# 519
  • София
Някой дали е чел Crossroads на Devney Perry – https://www.goodreads.com/book/show/203420369-crossroads
Да сподели отзив, защото от резюмето нещо не ми е много ясно за какво става въпрос. Освен че действието се развива в малък град.

Общи условия

Активация на акаунт