За тези, които четат любовни романи № 48

• 63 032
  • 532
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Завърших и третата от "Завръщане в Дъблин Стрийт" – https://www.goodreads.com/book/show/229291028-hart-street-lane

Голямо разочарование. Започна добре, даже до средата мислех, че е твърдо за четири звезди, но след това... Всички реват, всички се подкрепят, всички са разбиращи... Толкова блудкава и сладникава история не бях чела скоро. Дадох ѝ две звезди, но се чудя дали и те не са много. Накрая сериозно прескачах.

# 526
  • София
Завърших и третата от "Завръщане в Дъблин Стрийт" – https://www.goodreads.com/book/show/229291028-hart-street-lane

Голямо разочарование. Започна добре, даже до средата мислех, че е твърдо за четири звезди, но след това... Всички реват, всички се подкрепят, всички са разбиращи... Толкова блудкава и сладникава история не бях чела скоро. Дадох ѝ две звезди, но се чудя дали и те не са много. Накрая сериозно прескачах.
Ейййййй, лошо!
Саманта Йънг ми е любима с поредицата "Дъблин Стрийт".
После Хартуел така и не ми харесаха. Не дочетох поредицата.
"Бий се или бягай" беше  50/50
Сега се чудя, дали да дам шанс на "Семейство Адар", и виждам твоя пост.

# 527
  • София
А, пробвай. Дъблин стрийт и на мен ми е любима и допускам, че сравнявам всички с нея.

# 528
  • Бургас
Аз съм чела втората книга от поредицата и хич не ми хареса. Чудих се за третата,ама хич няма да я мъча.

# 529
  • Разпиляна във въображението
Пробвах Дъблин стрийт, но не е моето. Както и "Бий се или бягай". Явно имам "проблем" с авторката.

Сега започнах "Част от твоя свят" на Аби Хименес.

# 530
  • Euskal Herria
На мен ми хареса "Семейство Адар" и се чудя дали ще издадат и другите две книги от серията.
А "Завръщане в Дъблин Стрийт"  какво е? Един вид продължение на първата серия ли?

# 531
  • София
Да. За децата на двойките от Дъблин стрийт.

# 532

Да, обявена е като предстоящо заглавие.

Общи условия

Активация на акаунт