печати за нокти

• 65 700
  • 520
  •   1
Отговори
# 270
  • sofia
До като ви четях и на мен ми се прииска да си печетам ноктите  Crossing Arms.
Купих си от тези от 5лв и един час си играх, но накрая им хванах цаката и вече се справям супер. Лаковете са ми "Перфект". Трябва лака да е с определена гъстота, иначе не става добре. Просто трябва да е по гъст, да се действа бързо, да не се натиска силно върху нокътя, защото се размазва, и се получава  Peace.

# 271
  • в мъжки прегръдки
Момичета,стана....с този шаблон,който споменах по горе newsm44...Оказа се,че върху шаблона е имало многооо тънко фолио,което е трябвало да отлепя преди това Embarassed И това научих ,благодарение на една девойка,която ми писа на лични.Благодаря и Hug

И аз тъкмо това щях да ти пиша.

# 272
  • София
Ех...как ме е яд ,че си купих този фалшив шаблон #Cussing out..Наистина,най-важното е дълбочината им,защото в случая при мен ,такава нямаше... Close
Днес ,ако имам време ще отида до магазинчето,да споделя със собственичката,че тези шаблони не стават за нищо и по добре да не ги зарежда въобще!

а продават ли само шаблони от тези "фалшивите" защото днес видях ама комлект със стъргалка и печата

И аз имам от тези печати на Nail Art но до скоро се мъчех с тях не ми излизаха на нокитя целите картинки а сега ми казаха да не натискам много силно със стъргалаката и сега ми се получават добре

# 273
досега само в комплект съм ги виждала,отделно само шаблона-не.
Тази вечер като сложа малкия, ще се лакирам и ще покажа снимки Peace

# 274
Ех...как ме е яд ,че си купих този фалшив шаблон #Cussing out..Наистина,най-важното е дълбочината им,защото в случая при мен ,такава нямаше... Close
Днес ,ако имам време ще отида до магазинчето,да споделя със собственичката,че тези шаблони не стават за нищо и по добре да не ги зарежда въобще!

а продават ли само шаблони от тези "фалшивите" защото днес видях ама комлект със стъргалка и печата

И аз имам от тези печати на Nail Art но до скоро се мъчех с тях не ми излизаха на нокитя целите картинки а сега ми казаха да не натискам много силно със стъргалаката и сега ми се получават добре

махна ли им фолиото от горе?

# 275
Нямам такива, защото по принцип не си пускам нокти и не се лакирвам, но днес ги видях и се чудих кви са тези неща и попитах продавачката и тя каза, че са печати за нокти  Grinning Струваха 3 лева и бяха с по 6 майче формички.Сега смятам да си пусна ноктите и да си купя  Mr. Green

# 276
  • на кой му пука, майна
Похвал  Simple Smile
Спечелих търг-комплект от 6 шаблона, 7 лака, машинката за печати /която коментирахме/ и подарък някакви лепенки за нокти  Laughing за цената от 40лв. /това включва и доставката/

Сега трябва да регистрирам картата в пейпал за да мога да си платя и ще чакам доставката

# 277
Днес си купих от магазинчето в Люлин, като ги пробвам, ще пусна снимки! Peace

# 278
Днес си купих от магазинчето в Люлин, като ги пробвам, ще пусна снимки! Peace

Това е този магазин с оригиналните на Конад, нали?
Това магазин ли е или офис в крайна сметка. Питам, за да знам какво да търся, защото мисля утре сутринта да отида и да си купя някои нещица, наясно съм горе долу къде се намира, но не съм ходила в този люлински район и не знам дали ще го открия. какво предствлява - офис, магазин, склад? Има ли някаква реклама?

# 279
Посетих Люлинския магазин. Купих си някои неща...доволна съм. Печатчетата ми станаха от раз!

# 280

Момичета, съжалявам, но докато снимам преливката, то взе, че ми се поолюпи лака. Така че се извинявам за кофти снимката, но все пак обещах.  bouquet

# 281
Heltah,супер е преливката!С гъбичка с по-едри шупли ли я прави?Ето я моята:
http://bg.fotoalbum.eu/images1/200810/65745/163303/00000047.JPG

# 282
Ееее, твоята е страхотна. С обикновена гъбичка я направих, май е от едрите. Трябва и с по-дребни да пробвам.

# 283
Спешен въпрос - върху оригиналните печати на КОНАД има ли фолио?????
...
Сама си отговарям - няма фолио, просто съм много зле, но видях къде ми е грешката. Mr. Green Довечера ще гледам се отчета със снимки!

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 10:02 от Juiciness

# 284
Juiciness,нямат фолио,действай,че чакаме снимки Peace 

Общи условия

Активация на акаунт