печати за нокти

• 65 703
  • 520
  •   1
Отговори
# 255
...А печатите са от ибея, изглеждат супер на снимките, но никъде не пише, че са на Конад. Та най-вероятно не са. Китайски боклучета. Laughing Laughing

Странно, че не пише, обаче в и-бея са АБСОЛЮТНО същите като на Конад, и аз ги разглеждах! newsm78
Поне на картинки са същите - и подредбата, и рисунките. Thinking
Като пристигнат, ще кажете как са. Grinning

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 22:43 от Serendipity

# 256
Дано дълбочината е достатъчна, при всичко прочетено до тук, като че ли това ми се струва най-важно за тия шаблони. Wink
Брада, ти кога ги поръча? То не че е задължително по-рано поръчалия да ги получи по-рано де, сакатлъци всякакви стават.

# 257
  • Бургас
Май в събота беше, но плащането е минало понеделник като първи работен ден оттогава, а продавача пише, че ги праща до два дни след плащането т.е. днес трябва да ги е пратил пу-пу Пък ще видим кога ще дойдат оттам  Mr. Green

П.С. Сега се загледах в снимката на ибея-на самите опаковки на шаблоните отгоре има разлика с тези на Конад-тези са лилави с надпис Nakomi, а тези на Конад са розови с цветя и пеперуди и надпис Конад-така че явно са имитация, щом копират каталога и номерата на Конад  Rolling Eyes Ще се надяваме, че поне са качествена имитация  Tired

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 23:00 от bradata

# 258
  • на кой му пука, майна
Участвам в един търг, който ще приключи след 6 дни  Simple Smile
Чудя се, обаче, ако го спечеля и ми изпратят шаблоните, дали ще се облага с мито пратката, понеже продавача е от USA ?
Вие от коя държава си чакате пратките ?

# 259
Малко се отклоних от темата, но по принцип, ако пишеш на продавача да ти каже с какво е пратил стоката и да ти даде проследяващ номер, можеш да си следиш къде ти е стоката.
Аз така следя едни обувки, които за 4 дни са тръгнали от Лос Анджелис, минали са през Ню Йорк и вече са в България. Пристигнали са на 02.11. и досега ни вест, ни кост от Български пощи. Мисълта ми беше, че тука те бавят доста в повечето случай. Може и да е основателно - не знам какви проверки правят и какви правила имат. Защото ми се е случвало да поръчам дънки в петък и в понеделник вече да са пристигнали.
Донибони, няма да ти ги обмитят, споко. Първо са малки, второ са евтини, така че няма да има мито.

# 260
  • софия
Момичета, цените в сайта на Nail Art на дребно или едро са? Ако си поръчам това ли ще е цената или е по-различна? (не броим доставката)

# 261
Момичета, цените в сайта на Nail Art на дребно или едро са? Ако си поръчам това ли ще е цената или е по-различна? (не броим доставката)
Това си е цената,само че без доставката...

Наистина,най-важното е дълбочината им,защото в случая при мен ,такава нямаше... Close
Днес ,ако имам време ще отида до магазинчето,да споделя със собственичката,че тези шаблони не стават за нищо и по добре да не ги зарежда въобще!

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 19:39 от Eti123

# 262
Е, каквото такова, вече са поръчани и платени. Laughing
Едит: Пробвах това, което Шоколада пусна с гъбичката за чинии. Омазах се много, ама ефекта се получи и е страшно готино и интересно. Thinking
    ако имаш възможност , пусни снимки  Peace

# 263
Момичета,стана....с този шаблон,който споменах по горе newsm44...Оказа се,че върху шаблона е имало многооо тънко фолио,което е трябвало да отлепя преди това Embarassed И това научих ,благодарение на една девойка,която ми писа на лични.Благодаря и Hug

# 264
# 265
# 266
 Flutter голям кеф ей ,като децата съм с тея печатчета Grinning

# 267
Още се чудя за лакчетата - който ги има - каква е разликата между бяло/перлено бяло и черно/перлено черно? newsm78 Кое по-добре да си взема - перленото или нормалните?

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 18:26 от Serendipity

# 268
  • Бургас
Едните са  с лек перлен блясък, а другите с матови млечни цветове-зависи ти какви харесваш  Peace

# 269
по добре да не е перлен за да са по ясни картинките

Общи условия

Активация на акаунт