печати за нокти

• 65 699
  • 520
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, от кои печати сте по-доволни, от тези на КОНАД или на Нейл Арт?
А също да ви попитам, могат ли да се поръчат по интернет, защото не съм от София?
Мерсаж  bouquet

# 286
  • Бургас
Найл-арт продават точно шаблоните на Конад и могат да се купят по интернет от сайта им  Peace

# 287
Heltah   smile3501

# 288
  • Бургас
Само да докладвам набързо-преди малко ми донесоха (на крака, да не вярваш  Shocked ) пакетчето с шаблоните от ибея  Mr. Green Наистина не са на Конад, а явно някаква тяхна имитация и то груба, щом копират едно към едно техните номера и модели. Като изработка са малко по-груби и не са толкова фини детайлите (особено на два-три от шаблоните много явно се вижда), но стават въпреки всичко. Набързо пробвах три от тях и чат-пат съм доволна от резултата-снимах ви резултатите, както и разликата между Конад и Накоми  Laughing Ето После ще експериментирам повече, но общо взето съм доволна от това, което получих, за парите, които платих.

# 289
  • на кой му пука, майна
Само да докладвам набързо-преди малко ми донесоха (на крака, да не вярваш  Shocked ) пакетчето с шаблоните от ибея  Mr. Green Наистина не са на Конад, а явно някаква тяхна имитация и то груба, щом копират едно към едно техните номера и модели. Като изработка са малко по-груби и не са толкова фини детайлите (особено на два-три от шаблоните много явно се вижда), но стават въпреки всичко. Набързо пробвах три от тях и чат-пат съм доволна от резултата-снимах ви резултатите, както и разликата между Конад и Накоми  Laughing Ето После ще експериментирам повече, но общо взето съм доволна от това, което получих, за парите, които платих.

Не са лоши имитациите, дори бих казала, че са си екстра  Simple Smile
Ще чакаме да си напечаташ и върху ноктите, за да добием по-реална представа  Simple Smile

п.п За колко време ти дойде поръчката ?

# 290
Оооо, значи и моите трябва да са дошли. Ама никой не е идвал на крак да ми ги носи.

# 291
  • Бургас
Спечелих търга на 2-ри в малките часове, плащането е минало официално на 3-ти според моята банка, но са пратени на 2-ри  като гледам датата на плика (ама че бързак е този  Laughing ). От Америка идват. Иначе преди малко сравнявах детайлно картинка по картинка с каталога на Конад и малко се разочаровах, защото доста от картинките са доста нескопосно копирани и повечето им детайли ги няма или са далеч от оригиналните  Tired Не, че не се получава пак чат-пат хубаво, ама като знам как трябва да изглежда...и ми става малко  Close  Та това е нещо като Adibas навремето  Laughing

# 292
Те затова вероятно са и толкова парички. Wink

# 293
  • на кой му пука, майна
bradata, направо като чета и ми става лошо, представям си щом имитациите на конад не са както трябва ето тези на какво ли ще мясат Confused Аз такъв комплект чакам 

# 294
  • Бургас
Понякога "кучата" марка е по-добра от имитацията на известна такава, така че не се настройвай предварително  Naughty Пък и аз казах, че все пак не са лоши и за тези пари са си ОК Нали все пак знаем. че такова нещо като безплатен обяд няма  Mr. Green

# 295
Тия наистина са се оляли, така 1:1 да копират. Shocked Но пък за тези парички толкова, така или иначе не вярвам някой да се навие да си купува всичките 60 шаблона за по 10 лева, така че и имитацийките стават. Laughing

Аз сега отивам да се лакирам, само да ви кажа - не си взимайте сребърната боичка, стават ужаааасно бледи печатите, много ме е яд, че я взех! Confused Може би на много тъмна основа, ще седи хубаво, но аз не се лакирам с такива лакове, та се прецаках...

# 296
bradata  имитацията на КОНАД е като моята от 3лв. - същите картинки
  Shocked

# 297
Много скромно от мен, но още в началото си бях харесала тия пеперудки най-много, и ми се стори, че ще стане претрупано, ако сложа още нещо Mr. Green :
http://img148.imageshack.us/img148/502/dscf8264qo5.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/3453/dscf8266vl6.jpg
Това е без топ лак, защото още изчаквам да изсъхне, дано не се размаже...
И още ме е яд за тъпия сребърен лак, трябваше бял да си взема. Crossing Arms

...

Да, размазват се. Казвайте бързо какъв топ лак за използвам, че да не се размазват, не ми се ходи пак до Люлин! Confused

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 18:40 от Juiciness

# 298
И още едно въпросче - надраскват ли ви се шаблоните, защото моите вече са със стабилни драскотини от стъргалката? newsm78

# 299
  • на кой му пука, майна
И още едно въпросче - надраскват ли ви се шаблоните, защото моите вече са със стабилни драскотини от стъргалката? newsm78

Моята стъргалка отдолу е пластмасова и не драска, но на конад май е желязна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт