печати за нокти

• 65 626
  • 520
  •   1
Отговори
# 345
Мацки, кажете ми къде във Варна има от евтините печати с шаблони.  Praynig

# 346
Незнам за Варна,но в Пловдив са ги пуснали почти във всички магазини за 1 лев и в магазини за козметика.

# 347
Искам да благодаря много за съветите на момичетата тук, които са по-напред в изкуството на красивите нокти. Последвах съвета да не натискам много силно върху щампата и да ви кажа получи ми се повече от страхотно. Ето да видите, поразена съм от резултата:

Това са ми новите шаблони:

Ето как ми излизат щампичките, то било толкова лесно! Шаблона трябва да е на твърда повърхност, а натискът по-лек, получи се от раз:

# 348
Чудничко е станало, наистина!  Peace
Купували ли сте от печатите с шаблони на Топ чойс? Днес питах в един козметичен магазин и казаха, че зареждат от тази марка, но в момента нямаха. Та се чудя дали да купя от тях.  newsm78

# 349
Джини, за съжаление не съм виждала такива.
Тук е ред да ви попитам какъв топ лак ползвате, за да не ви се размазват печатите? Моля за мярка и ориентировъчна цена.

# 350

Все се чудя как се използват печатите, като този, които са по-големи? newsm78 Слагаш лак само на част от тях или как? newsm78

# 351
Ами да, точно така. Примерно на това моделче дето сего го направих мажа щампата мрежичка по диагонал така слагам по диагонал на нокътя. Дали обясних добре?! После правя дантелата, черничкото цялото и по ръба на диагнала на мрежичката. Видях го на диплянката дето дават в магазина с инструкциите на Конад и каталога от печати.
Иначе се ползавт и цели - за целия нокът, примерно тигрова шарка или на зебра.
Ако примерно щампичката ти е по-голма от нокътя с напоено с лакочиститал тампонче за уши изтриваш част от печатчето. Първо взимаш картинката от шаблона и после триеш на печата преди да го сложиш на нокътя.

# 352
Daniela S  много добре ти се е получило  Peace  

топ лак ползвам на Перфект 2-3лв. - не ми размазва декорациите

# 353
..... Видях го на диплянката дето дават в магазина с инструкциите на Конад и каталога от печати....

На мен не са ми дали никаква диплянка   Cry

Ще я снимаш ли да я разгледаме и ние  Flutter

# 354
Ами тя не е кой знае какво, но ще я снимам утре. На нея има картинки как се работи с печатите и каталога с шаблоните и комплектите. Утре я имате!

# 355
  • София , Монтана
И аз си купих от евтините печати.И както бяхте написали махнах фолиото и се получиха много добре.Само дето не продават по отделно частите аз искам още дискчета.И стъргалката на тези не е много хубава но за тези пари е страхотна.Някой в Надежда да виждал да се продават само дискове?

# 356
pеtia , от евтините няма по отделно  Rolling Eyes 

# 357
Ето линк към пресниманата брошура:
http://entertainment.webshots.com/photo/2462366330101613834GiAbZo
Снимките не са супер качество, за което се извинявам!

# 358
И аз си купих от евтините печати.И както бяхте написали махнах фолиото и се получиха много добре.Само дето не продават по отделно частите аз искам още дискчета.И стъргалката на тези не е много хубава но за тези пари е страхотна.Някой в Надежда да виждал да се продават само дискове?
има обаче вървят по два шаблона, намират се в надежда 5

# 359
Какво ще рече "от евтините"? Преди час си купих за 9.80 и е с римейка на ето този диск http://nailart-bg.com/products/57_big.jpg
Като се прибера от работа ще го пробвам.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт