печати за нокти

• 65 621
  • 520
  •   1
Отговори
# 375
Хубава работа Ивайла..то в темата е писано 1000 пъти как се ползва.
Махаш фолиото от шаблона,мацваш с лак..по-гъст някакъв..може от ония малките лакчета дето се продават или си купуваш боичка на Konad.След това прокарваш шпатулката по намазацаното с гуменкото взимаш от шаблона слагаш го на нокътя и като исъхне ХУБАВО си слагаш топлак.Аз ползвам на Ейвън и не се размазва:)

# 376
момичетата пишат че става с обикновен лак по гъст направих всички действия както в клипчето но немога да извадя и едно цвете или каквато и да било форма от шаблона незная къде бъркам ще си купя специалния и ще пробвам пак.

# 377
момичетата пишат че става с обикновен лак по гъст направих всички действия както в клипчето но немога да извадя и едно цвете или каквато и да било форма от шаблона незная къде бъркам ще си купя специалния и ще пробвам пак.
Махна ли фолиото? Почти не личи, че има такова, но ако не го разкараш, няма как да стане.

# 378
само да допълня моят е такъв http://www.nisea-bg.com/i.php/products/view.html?iid=3630&cid= ако някой го е ползвал моя да ми обясни  Embarassed

Моите са същите.Става много добре.Първо махаш фолиото,трябва лака да е по-гъст и да дейдтваш по бързичко/за да не засъхва лака,защото не се отпечатва добре/Мисля,че е това.Успех!

# 379
благодаря за инфото момичета .Наистина не съм махнала фолиото ,което наистина не се вижда .Става наистина страхотно  bouquet

# 380
Здравейте, момичета! От известно време следя темичката, въпреки че чета малко по диагонал, но мисля че този проблем не е коментиран. Ако сте го обсъждали, извинете ме. Та взех си и аз от евтините печати, същата марка като на  iwajla, но с други картинки. Махнах фолиото и пробвах с обикновен лак, който дори не е сгъстен и картинката се отпечатва идеално. Проблемът е там, че самите картинки са доста големи и не могат да се съберат на нито един от ноктите ми, та дори и на най-големия. Нямам под ръка от шаблоните на Конад, но все ми се струва, че при тях изображенията са по-миниатюрни. Имате ли някакво предложение, как да се справя с проблема?

# 381
може с клечка за уши напоена с лакочистител да изтриваш част от картинката  Wink

# 382
  • София , Монтана
И аз си купих от евтините и ми се получават много лесно.Но с тях се работи много бързо защото изсъхват за секунди.Ето една от декорациите.
http://i88.photobucket.com/albums/k170/petia_ga/dekoracii/Photo- … .jpg?t=1227372035

# 383
Здравейте и от мен. От доста време следя темата и се радвам на добрите ви резултати! Hug Имам въпрос към дамите от София-откъде си купувате по-евтиния вариант на шаблончетата? Ако може да споделите конкретен магазин, че нещо не мога да ги открия. Иска ми се първо да пробвам с тях, маникюристката ми се справя много бързо и лесно с шаблоните и отстрани изглежда елементарно, но аз каквато съм с 2 леви ръце...  bouquet

# 384
  • София , Монтана
плами* аз си ги купих от едно левче.А съм ги виждала и по магазинчетата с козметика.Но в този магазин в който ги видях бяха по скъпи.А сега вече ми трябват само заради шаблоните.Не се притеснявай ще се научиш и ти.Стават много лесно и бързо.Като прочетеш какво сме писали ще се ориентираш и сама.И чакаме снимки.

# 385
  • на кой му пука, майна
Машинката за печати ми пристигна заедно с лаковете, но китайчето забравило да ми сложи шаблоните  #Cussing out. Писах му и сега ще чакам още 12 дена да ми изпрати и тях  Rolling Eyes, но пък ми е сложил подарък 3D картинки, после ще снимам да видите  Simple Smile

# 386
Леле, ще чакаме с нетърпение заедно с теб!

# 387
  • на кой му пука, майна
Ето и снимката на машинката и лаковете
http://images.doniboni.multiply.com/image/3/photos/5/1200x1200/1 … amp;nmid=93167215

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 17:12 от doniboni

# 388
И аз смятам да си копувам такива.Лесно ли е за ползване?

# 389
  • на кой му пука, майна
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ за кое питаш ? Печатите или машинката ?

За мен печата е по удобен от машинката  Rolling Eyes Може би не съм и свикнала, защото за машинката шаблоните са като шестоъгълник, а аз се упражнявах на кръгъл шаблон, понеже китаеца е забравил да ми ги прати

Общи условия

Активация на акаунт