печати за нокти

• 65 601
  • 520
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На мен са ми правили тези, които е показала OnlyOne.
И аз исках преди време да си купувам машинка. Маникюристката ми беше украсила и телефона Simple Smile

# 76
  • Бургас
Здравейте дами, само не разбрах тези шаблони (http://bgbazar.com/product.php?id=5928&pic=1) за еднократна употреба ли са? И защо им трябват специални лакове? И каква е разликата м/у щампата и петата(ако има таква разбира се)?

Шаблоните са метални и са за многократна употреба. Специалните лакове просто са по-наситени като цвят и по-гъсти, но аз се справям и с обикновени стига да са по-плътни и гъсти. Това подчертаното не го разбрах (може би е печат  newsm78 и ако е така той и щампата са едно и също нещо), но нещата, които са нужни са шаблончето с картинките, стъргалката, с която се маха излишния лак от шаблона и щампата, която е с леко гумирана повърхност и с която се "взима" картинката от шаблона и се слага върху нокътя. Това е. А после малко тренировки за да свикнеш да правиш нещата бързо. Аз се справям за около десетина минути  Peace

# 77
Ще използвам темата , за да ви попитам за един друг аксесоар.
Става въпрос за т.нар. "гилотина" за нокти. Представлявало нещо като нокторезачка, но режело нокъта точно за френски маникюр. И после било нужно само леко дооформяна с пилата. Знае ли някой къде се продава?

# 78
не е ли само за ноктопластика този инструмент  newsm78

# 79
Ами, незнам. Имам позната, която си го купи и само с това оформя ноктите си, но е от преди две години и знам, че беше търсила мноооого дълго време. Просто не го продават навсякъде. Най-вероятно е професионален. В края на седмицата съм на маникюр и ще попитам там.

# 80
За тези, които искат да отидат до Люлин да уточня - скрадчета се намира на последната спирка на трамвая. Тръгвате по релсите на трамвая, там, където завива и накрая ще видите една къща със зелен покрив. Това е склада, аз доста се озорих докато го открия. Работи и в събота до обяд.
Ха,че това е срещу моя блок!
Добре че е форума,да науча туй-онуй Laughing
ще го преслушам аз тоя склад Whistling

Здравейте,много се запалих по тези печати.Можете ли да ми кажете дали някой е ходил в този склад в Люлин.Интересува ме дали може да се пазарува на дребно от там и евентуално цени.Всякакво инфо относно тези печати ще ми е от полза.
Лек и хубав ден!

# 81
преди 2 години бях си ги купувала във Варна от техникума по облекло от към пътя има един салон за красота забравих му името  -ФИНЕС мисля че беше но не съм сигурна .

# 82
Преди две седмици и на мен ми донесоха печатите, обачееееее резултата е плачевен не става и не става #Cussing out
Някой да ми обясни ама много подробно като на простак как става, че направо откачам.   bouquet

# 83
Имаше някъде клипчета как става ако ги намеря ще ти ги дам.
И аз искам да си ги купя но още се чудя.

# 84
Абе незнам какво е, но лака които беше в комплекта ваобще не остава на печатчето, просто честно полудях и най-гадното е, че ако си бях в Бг щях да ида до там и да питам, а тук няма кой. Няма нито маникюристки кадето правят декорация никои.

# 85
  • София
Преди две седмици и на мен ми донесоха печатите, обачееееее резултата е плачевен не става и не става #Cussing out
Някой да ми обясни ама много подробно като на простак как става, че направо откачам.   bouquet
Ето клипче как става. http://www.youtube.com/watch?v=Twyr_4iTCo8

# 86
# 87
И аз не мога да се оправя с тези печати...нямам специален лак,пробвам с по-гъсти,с такива на водна основа и не щеи не ще Twisted Evil имам чувството,че самия шаблон е много плитък и почти не задържа лак Rolling Eyes на някой получава ли му се така?

# 88

Не знам за печатите, но този "френски" маникюр е много готина идейка, ще го пробвам непременно, само да си накупя шарени лакчета. Crazy

# 89
  • Пловдив
мн красиви маникюри  Crazy аз също имам шаблон и тъкмо си правя ноктите,но не с шаблон а със златно фолио ще кача и снимка,обаче нещо не става добре както друг път може би защото ми е тъмничко вече или от фолиото нещо  newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283557&pid=7508275

Общи условия

Активация на акаунт