печати за нокти

• 65 627
  • 520
  •   1
Отговори
# 90
мн красиви маникюри  Crazy аз също имам шаблон и тъкмо си правя ноктите,но не с шаблон а със златно фолио ще кача и снимка,обаче нещо не става добре както друг път може би защото ми е тъмничко вече или от фолиото нещо  newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283557&pid=7508275
Я разкажи,какво е това фолио?И с какво лепило го лепиш?

# 91
  • Пловдив
ами ако се сещате едно време го имаше много,от едната страна гланцирано от др е едно сиво,аз го помня още като дете,майка ми казваше,че в Ченгелов/като млада е работила там,без значение/ са парвили печати на обувките с такова.Та така октомври карах курса маникюр,декорация и ноктопластик.И имаше такова фолио бая му се чудих,ама стават мн хубави неща с него,значи има го в star nails се продава наметър с лепио/ама под секрет става и с топ лак само трябва да е между изсъхнал и влажен Wink /,аз ианче на панаира едни дами които продаваха шапки и имаха много такова фолио/от него правели поставки за шапките,обвиват една тръба с фолиото и ей ти я поставката/ и ги помолих да ми дадат малко /да живее наглостта/ В новия каталог го има ама трябва да го свалите Цветно Декоративно Фолио

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 21:41 от gerry_1912

# 92
Да,да,ясно,помислих,да не е някакво друго.Аватарът ти е много як Peace

# 93
  • Пловдив
Да,да,ясно,помислих,да не е някакво друго.Аватарът ти е много як Peace
Благодаря   bouquet

# 94
На клипчето мадамата с каква лекота нанася топ лака върху вече поставения печат,а на мен не ми се получава.От няколко опита успявам да направя един печат що годе добре(но не идеален),а после като мина с топ лак и вземе че се размаже Close.

# 95
На клипчето мадамата с каква лекота нанася топ лака върху вече поставения печат,а на мен не ми се получава.От няколко опита успявам да направя един печат що годе добре(но не идеален),а после като мина с топ лак и вземе че се размаже Close.
Май трябва да изчакаш да изсъхне хобаво и тогава да покриеш с лак! Naughty

# 96
Ами уж изчаквам да изсъхне,ама пак се размазва.Пробвах да сложа първо по една капка на самата декорация и тя като изсъхне,чак тогава нанасям на целия нокът.

# 97
Аз ще си ги купя от чужбина.Заминавам след 2 седмици и видях там че са евтини(за там са евтини де) и си вървят с лаковете и всичко.Ще пиша като имам повече наблюдение.

# 98
И аз не мога да се оправя с тези печати...нямам специален лак,пробвам с по-гъсти,с такива на водна основа и не щеи не ще Twisted Evil имам чувството,че самия шаблон е много плитък и почти не задържа лак Rolling Eyes на някой получава ли му се така?
И аз това си мисля и при мен не става и не става #Cussing out

# 99
momi4eta molq vi kajete kak stava toq nomer sas obiknoveni lakove.az opitah nqkolko pati ,no ni6to ne ostava6e na pe4ata. da ne bi da si ima nqkakva tankost

# 100
Здравейте момичета ,и на мен ми трябваше малко време но вече успешно си ги правя тези печатчета имам го от една година и нго съм дволна дори комбинирам няколко картинки.Ще се опитам простичко да обясня-- следкато нанесете лакчето върху шаблона веднага се остъргва ,притиснете печата силно към шаблона ,пробвайте няколко пъти докато видите че цялата картинка остава по печата,но аз много силно го притискам,винаги имайте клечка за уши напоена с лакочистител с която ще почистите шаблона ПРЕДИ всеки печат,така и сега когато вече картинката е на печата аз процедирам така -не лепвам печата направо отгоре а с лек натиск от дясно на ляво го притискам както има едни големи печати които не са гладки отдолу а са дъговидни дано ме разбирате ,при мен се получава на 100%.Колкото до крайния прозрачен лак и на мен ми се размазва понякога колкото и да чакам да изсъхне ,ако нещо не е ясно питайте и най вече опитайте Hug

# 101
А вие от къде сте си купили печатите.Аз разбрах,че в Люлин ги имало но все не остава време да отскоча.

# 102
@Mira, аз не съм съгласна, че трябва силно да се натиска печата в шаблона. Според мен е точно обратното, трябва съвсем леко да се допре до шаблона, а когато вече искаш да сложиш картинката на нокътя, тогава трябва да натисне повечко, от дясно на ляво както ти каза. Късмет на всички!

# 103
Аз го притискам защото понякога малките детаелчета от шаблона не се пренасят на печата затова казвам че е добре да се пробва преди да се започне окончателния маникюр Peace
malinka84 поръчах си го от сайта http://www.nailart-bg.com/

# 104
  • Някъде тук
Здравейте, с интерес чета темата, днес си взех щампа със стъргало и печат, пробвах с обикновен лак за нокти, но не мога да копирам цветенцата от щампата на печата, кажете ми как да стане,някой каза, че става с обикновен лак за нокти, моля споделете от коя марка, гледах клипчето в YouTube, но на мен ни ми се получава нещо, някакви съвети?  #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт