печати за нокти

• 65 643
  • 520
  •   1
Отговори
# 105
някой пробвал ли е шаблона за френски маникюр? Чудя се дали да не си го поръчам

# 106
някой пробвал ли е шаблона за френски маникюр? Чудя се дали да не си го поръчам
Аз лично не можах да се справя с тях.

# 107
С тези който са с нормалната класическа лента за френски маникюр ли? Защо не успя?

# 108
Не помня вече точно, отдавна беше. Но май бяха доста големи и трудно ги нагласях на точното място, а трябва да е прецизно, за да се получи добре.

# 109
На ме пък ми се получава много лесно и без да натискам още от първия опит.При това с обикновен лак.Единствения недостатък е , че с него печата е по-блед , предполагам , че на специалните цветовете са по-наситени.
Цялата тънкост е , че трябва да си малко по-сръчен в ръцете и да го правиш бързо преди лака да е засъхнал.

# 110
Единствения недостатък е , че с него печата е по-блед , предполагам , че на специалните цветовете са по-наситени.
И те не са кой знае колко наситени.

# 111
Аз ще си ги купя от чужбина.Заминавам след 2 седмици и видях там че са евтини(за там са евтини де) и си вървят с лаковете и всичко.Ще пиша като имам повече наблюдение.
къде в чужбина са по-евтини?Аз живея в Германия и комплектите в интернет струват около 30-40 евро а по магазините още не съм ги открила newsm78

# 112
А вие от къде сте си купили печатите.Аз разбрах,че в Люлин ги имало но все не остава време да отскоча.
Аз моите си ги купих от "Пиротска", т.е. на ъгъла с "Георг Вашитгтон" - Крисма мисля, че се казваше фирмата. Там има всичко,което ти трябва за маникюр и педикюр. А за печатчетата и на мен ми беше много трудно докато разбера как точно става номера и открих, че трябва, когато отделяте картинката от щампата да го направите с леко въртеливо движение на печата. Това го гледах на клипчето и стана Simple Smile

# 113
  • София
Отдавна не си бях правила декорации с печати. 

# 114
Днес пристигнаха и моите.
Много готино се получава.

# 115
Аз ще си ги купя от чужбина.Заминавам след 2 седмици и видях там че са евтини(за там са евтини де) и си вървят с лаковете и всичко.Ще пиша като имам повече наблюдение.
къде в чужбина са по-евтини?Аз живея в Германия и комплектите в интернет струват около 30-40 евро а по магазините още не съм ги открила newsm78

Говоря за заплатите които взимаме там са си евтини иначе ако се обърнат в бг лев става около 60лв.Но в комплекта си вървят и лаковете и всичкото

Ето и комплекта.Чудя се този печат как работи някой има ли го?

# 116

Говоря за заплатите които взимаме там са си евтини иначе ако се обърнат в бг лев става около 60лв.Но в комплекта си вървят и лаковете и всичкото
Да,за това имаш право!  Peace

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 12:05 от stop

# 117

Ето и комплекта.Чудя се този печат как работи някой има ли го?

[/quote]
ееее тоя е много готин комплект или поне така ми изглежда, а и със сигурност няма да се цапаш с него, че с моя като тръгна да си слагам печати и изхабявам по половин лакочистител, но аз в БГ не съм виждала такива Rolling Eyes

# 118
Да от Шотландия ще си го купя.И ми изглежда готин но незнам как се работи с това чудо. newsm78

# 119
Машинката я предлага тази фирма http://www.nailsforyou-bg.com/nailart.html

Общи условия

Активация на акаунт