печати за нокти

• 65 658
  • 520
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Картата може да е всякаква,но паричките вътре да не са в левове,иначе не става Peace.
  Naughty Няма никакво значение дали е в левове или не-аз съм пазарила в долари, в евро, в паунди, а картата ми е в лева. Смята се по курса "Продава" на съответната валута в твоята банка и тази сума се тегли от наличността (в смисъл не се смята по някакъв измислен курс на ибей или пейпал). Самата карта може да е кредитна, но може и да е дебитна, стига да става за международни разплащания (Виза Електрон или Мастъркард) и да има трицифрения код за сигурност на гърба. За ибей е важно и самата карта да се регистрира в системата за плащане пейпал, защото почти всички търговци приемат плащания чрез нея.

Оспамихме темата еййй  Mr. Green

# 211

И на мен ми беше полезно обяснението. Flutter
Аз принципно знам, че няма проблем валутата да е различна, но се чудех дали няма да е прецакващо за мен, когато пресмятат по курса в долари. Laughing

А когато "залагаш" колко отгоре е хубаво да сложиш? Grinning Например ако началната цена е $10, залагаш 11, 12 или повече?
По принцип по 0.50 се залага, но когато търга свършва да речем в 4 сутринта наше време и няма как да чакаш на компа, има опция да сложиш по-висок залог и системата автоматично ще залага. Например ако шаблоните са ти в момента 5 долара, ти слагаш 15 и си лягаш. То си залага автоматично. Аз така моите тръгнаха от 9.99, ама търгът свършваше в 2 am, сложих 12.50 и си легнах. На сутринта видях, че съм го спечелила за 11.50.

# 212
има и адрес р. София - ж.к.Люлин 5
бул. Добринова скала
последна спирка (колелото) на
трамвай N.8
дали няма да може да се купи там?а и колко е доставката за софия ако някой си е поръчал?

Там май изобщо няма такива магазини.
Има (т.е. виждала съм и шаблона и щампата и стъргалката + специалният лак) в един магазин за козметика на пазар "Росица" в ж.к. "Красна поляна". Имаше много голямо разнообразие от шаблони, даже и такива с Коледни мотиви.

# 213
ето ги моите печатчете:) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303213&pid=8663460 , оригиналните ще дойдат в понеделник Sad

iana_palanska много добре се е получило  Peace , Майка Зайка и твойто моделче е супер.
На мен ми се струва по-сложно да участвам в търг и тн. незнам, може да греша, но пък е доста по-изгодно. Serendipity точно тези шаблончета ги имам и са супер, за специалните лакчета - аз си поръчах черна перла и става супер на ноктите, пастелното лилавото е доста светло, може би ако поръчваш лилаво да е по-тъмното

# 214
има и адрес р. София - ж.к.Люлин 5
бул. Добринова скала
последна спирка (колелото) на
трамвай N.8
дали няма да може да се купи там?а и колко е доставката за софия ако някой си е поръчал?

Там май изобщо няма такива магазини.
Има (т.е. виждала съм и шаблона и щампата и стъргалката + специалният лак) в един магазин за козметика на пазар "Росица" в ж.к. "Красна поляна". Имаше много голямо разнообразие от шаблони, даже и такива с Коледни мотиви.

колежка си купи от самия магазин в Люлин,аз още чакам да ми ги доставят(в четвъртък поръчани)Sad,има доставка 5-6 лв ми казаха

# 215
Тези в Е-бей не са на Конад, нали? Има и на Конад разбира се, но там цената е като в бг или поне с доставката не излиза по-евтино.

# 216
Май не са, никъде не пише. Ще докладвам дали са качествени като пристигнат.

# 217
  • Бургас
Тези в Е-бей не са на Конад, нали? Има и на Конад разбира се, но там цената е като в бг или поне с доставката не излиза по-евтино.
Както писах по-горе-имам каталог на шаблоните на Конад и тези кръглите в ибей отговарят абсолютно точно на тях като модели и номера, но дали са просто сполучлива имитация или са си истински нямам идея. като ги получа ще сравня с моите на Конад и ще кажа  Peace

# 218
Съжалявам, че се отклоних от темата. Blush
Много мерси за разясненията, обаче, само последен въпрос - значи ако искам да поръчвам от и-бей, трябва задължително да регистрирам картата в пей-пал?

И за да не съм съвсем спам - днес видях трети ценови клас печати - в кварталното магазинче имаше шаблон, печат + шпатулка за 12.50. Mr. Green Изглеждаха, обаче, много подобни на тези, които показахте от магазините за левче, и не ми се набутваше, а и картинките бяха кофти...

# 219
  • на кой му пука, майна
Heltah, много ти благодаря за подробното обяснение   bouquet  bouquet  bouquet
Имам един последен въпрос: Когато се наддава и цената да речем е 9.00 евро, а аз искам да вдигна на 9.50/примерно/-пиша 9.50 или пиша 0.50 ?

п.п Да се похваля  Simple Smile и аз вече се сдобих с печат, шпатула и шаблон от еднолевката  Simple Smile
Обаче печатите стават само с един тъмно син лак, който имам отпреди, с по-светлите ми лакове нищо не става, май ще поръчвам и лакове, освен шаблони  Laughing

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 19:31 от doniboni

# 220
Моля ви пишете къде се намират магазините за едно левче където намирате печати.

# 221
Картата може да е всякаква,но паричките вътре да не са в левове,иначе не става Peace.

В грешка си ...моята е в лв и от години пазарувам от Ибей без проблем  bouquet

# 222
  • на кой му пука, майна
Днес ми прави впечатление, че продавачите на шаблони в ebay-a  са направили специална цена за доставка до България- 10-15.долара и нагоре Shocked
http://cgi.ebay.com/Any-10pcs-Stamping-Nail-Art-Image-Metal-Plat … ksid=p3286.c0.m14
http://cgi.ebay.com/10-x-POLISH-STAMPING-STAMP-NAIL-ART-METAL-PL … ksid=p3286.c0.m14
 Shocked А  този/тази пък се уля
http://cgi.ebay.com/FULL-NAIL-ART-POLISH-VARNISH-STAMPING-STAMP- … ksid=p3286.c0.m14 

Вчера, нямаше такова нещо, доставката беше 4 долара + Insurance 1.50 долара, а днес ...

Явно има много наддавания и спечелени търгове от българки и тези се изтарикатиха  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 22:18 от doniboni

# 223
Е стига бе, аз от три седмици ровя из ибея и не съм намирала доставка по 4 долара никога. Прецакала съм се. Sunglasses Sunglasses То по принцип, ако забелязвате при този тип стоки е така - ниска цена и избиват от шипинга.

# 224
  • Бургас
За картата-да, трябва да е регистрирана в paypal, защото повечето разплащания стават оттам и това е единствения начин, по който приема плащане продавача. Пък и така имаш гаранцията, че ако нещо продавача се опита да те играе и не си получиш стоката paypal ти възстановява парите. А колкото до доставката, не е повишена специално заради нас-просто стандартно се показва цената за доставка до Америка, а ако кликнеш отдолу в страницата на артикула за да въведеш България и си излиза цената дотук, ако са я обявили предварително-в случая си беше обявена, както и за много други страни. След това обикновено си излиза цената за България в колонката за шипинг при следващи търсения (или се задава като се търси). Пък че често си избиват парите от шипинга си е абсолютно вярно-все пак всеки продавач плаща процент от обявената цена на продукта, но не и от шипинга, затова често продуктите са с ниски цени, за сметка на доставката. Така или иначе винаги се смята цената+шипинга+застраховката евентуално и тогава се преценя дали нещо ще ти излезе изгодно или не  Peace

П.С. Heltah, ти кой точно търг спечели, че ми стана интересно?

Общи условия

Активация на акаунт