печати за нокти

• 65 692
  • 520
  •   1
Отговори
# 225
# 226
има и адрес р. София - ж.к.Люлин 5
бул. Добринова скала
последна спирка (колелото) на
трамвай N.8
дали няма да може да се купи там?а и колко е доставката за софия ако някой си е поръчал?

Там май изобщо няма такива магазини.
Има (т.е. виждала съм и шаблона и щампата и стъргалката + специалният лак) в един магазин за козметика на пазар "Росица" в ж.к. "Красна поляна". Имаше много голямо разнообразие от шаблони, даже и такива с Коледни мотиви.

колежка си купи от самия магазин в Люлин,аз още чакам да ми ги доставят(в четвъртък поръчани)Sad,има доставка 5-6 лв ми казаха

А колко струват тези,които се продават в Люлин ?

# 227
Картата може да е всякаква,но паричките вътре да не са в левове,иначе не става Peace.

В грешка си ...моята е в лв и от години пазарувам от Ибей без проблем  bouquet
Сериозно?Ами супер.
Heltah,пиши да ли стават,ако си ги получила Peace

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 13:10 от МИСТИКА

# 228
  • Бургас
Мерси за инфото  Hug По-изгодно излиза твоя комплект, защото са 11 шаблона+печат и ножче, но пък там имаше някои, които не ми харесват и затова предпочетох да играя за другия от 10 шаблона по избор. Така или иначе и двете сме изкарали късмет и сме спечелили на добра цена нещата-сега само ще ги чакаме  Mr. Green

# 229
Аз заради рибките ги харесах Sunglasses
Вече ги чакам с някакво страхотно нетърпение, ама имайки предвид, че идват от Китай, може и да почакам.

# 230
аз бях поръчала телефон от там,дойде след 2 седмици.А от доставката Nail Art-няма думи...отщяха ми се тия печати

п.п обажда ми се кутиера ,че ме "издирвала" а аз чакам да ми се обадят Confused,и тя ми казва е за какво да ви звъня???е колко дена да си седя в нас да ги чакам  #2gunfire

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 13:21 от iana_palanska

# 231
аз бях поръчала телефон от там,дойде след 2 седмици.А от доставката Nail Art-няма думи...отщяха ми се тия печати

п.п обажда ми се кутиера ,че ме "издирвала" а аз чакам да ми се обадят Confused,и тя ми казва е за какво да ви звъня???е колко дена да си седя в нас да ги чакам  #2gunfire

Оо, значи ако ги купувам от там, ще ходя на място..

# 232
здравейте, сещам се , че някой питаше къде има печати от евтинките в София, имах малко работа в Сф и помежду другото се поразходих, открих такива пе4ат4ета на Лъвов мост, в дясно като си с гръб към централна автогара има някакав търговски център Кристал там, ама са по 5лв и са доста като видове Simple Smile дано да съм помогнала Simple Smile

# 233
Привет.Днеска ми дойде пратката от Nail art.Долу-горе съм доволна,ама не ми дойде топ-лака,който си бях поръчала.Ще пробвам довечера..дано да не се размаже картинката:(
Иначе ми бяха пратили два броя печат плюс стъргалка:)

# 234
Аз два пъти поръчвам от Nail art bg и нямам проблеми с доставката.  Fajona  става без проблем и с обикновен топ лак, моя е на Перфект, а преди това на Манхатън и нямам проблем не ми се размазват картинките, просто трябва да изчакаш малко и след това с топ лак  Peace

# 235
грешка

# 236
има ги и  в надежда 5 част, 12,50 комплекта с два шаблона и 3 лака аз днес си взех но немога да се справя

# 237
Привет:)
Аз  си бях купила от тези комплекчета по 12 лева..ако си махнеш тънкото фолио от шаблона,може и да станат,но няма място за сравнение с шаблоните на Конад:)

# 238
e със сигурност разлика в качеството има

# 239
Аз пък видях комплект с 3 лака и няколко шаблона за 30лв. Rolling Eyes,и са вече разпространени на всякъде по козметичните магазинчета.Днес най накрая ще си получа оригиналните:)

Общи условия

Активация на акаунт