печати за нокти

• 65 717
  • 520
  •   1
Отговори
# 240
има ги и  в надежда 5 част, 12,50 комплекта с два шаблона и 3 лака аз днес си взех но немога да се справя

Моляте,кажи къде точно в надежда ги има Praynig

# 241
пристигнаха най-после:) нямат база за сравнение с тея от 5лв

# 242
  • на кой му пука, майна
Аз два пъти поръчвам от Nail art bg и нямам проблеми с доставката. ...

С коя куриерска фирма пращат ?

# 243
  • на кой му пука, майна
С кои лакове правите печатите ? С KONAD Princess Боички, KONAD боички или с NUBAR ?

# 244
ин тайм е фирмата куриер(7лв. доставка) а печатите се правят с конад  -боички

# 245
  • на кой му пука, майна
iana_palanska   bouquet

# 246

Снимки, снимки! Grinning

# 247
Момичета,много съм бясна...днес реших да си купя от тези печати,които наподобяват на Конад....еее по голям боклук не съм виждала Sick.Пробвах,пробвах.....и не става-съмнява ме че самата картинка не е издълбана добре,въобще не задържа лак,като мина с шпатулката.

# 248
Почвате да ме плашите вече с тези негативи за всичко, различно от Конад Cry Ама вече съм се набутала, кво да се прави...
Между другото днес получих писмо от пощата - или са ми печатите или едни четки за рисуване и камъчета за нокти.

# 249
Неее..не искам да да те плаша  Simple Smile,но си е така...Преди време бях си купила от найларт и съм доволна.Днес като излязох с малкия на разходка и влязох в едно магазинче и видях от тези печати,които много приличат на Конад и затова реших да си взема(цена 7.50лв)..Преди малко опитах,но нищо не става...въобще не се задържа лак,направо си го забърсвам с шпатулката..... Shocked

# 250
Е, каквото такова, вече са поръчани и платени. Laughing
Едит: Пробвах това, което Шоколада пусна с гъбичката за чинии. Омазах се много, ама ефекта се получи и е страшно готино и интересно. Thinking

# 251
непременно после да споделиш как е  Grinning

# 252
Аз два пъти поръчвам от Nail art bg и нямам проблеми с доставката. ...

С коя куриерска фирма пращат ?
doniboni аз малко късно се включвам  Wink и гледам, че iana_palanska  ти е отговорила. Да фирмата е ин тайм куриер
Eti123 аз като чух от една приятелка, че си е купила шаблон + щампа и стъргалка ужасно евтино напрови ми призля  #Crazy и веднага поисках да ги видя, защото аз бях дала 30 лв за същите неща и като ги видях се успокоих, че не съм се прецакала - то улейчета почти липсваха и бяха много разкривени.  Heltah твойте шаблони не бяха ли от ибей, но на Конад  newsm78 или се лъжа и пусни снимчици на преливките.

Снимки, снимки! Grinning
newsm10

# 253
Светле, ако се задържи до събота, ще снимам. Но моя си апарат снима само негатив откакто се сблъска с пода, след като кучето ме бутна и го изпуснах. Тежка семейна драма. Laughing Ако ли пък не - пак ще го направя. Само да предупредя, че май е по-добре да се ползват плътни цветове.
А печатите са от ибея, изглеждат супер на снимките, но никъде не пише, че са на Конад. Та най-вероятно не са. Китайски боклучета. Laughing Laughing

# 254
  • Бургас
Амчи те Конад са корейски, а пък за мен корейци или китайци...все тая  Mr. Green Която ги получи първа ще каже  Wink

Общи условия

Активация на акаунт