печати за нокти

• 65 697
  • 520
  •   1
Отговори
# 300
Моята стъргалка отдолу е пластмасова и не драска, но на конад май е желязна  newsm78

Тънка метална пластинка е - даже ми се струва същото като едни тънки ножчета, които имаше преди, остри от двете страни, не си струва 5те лева със сигурност. Laughing

# 301
  • на кой му пука, майна
Моята стъргалка отдолу е пластмасова и не драска, но на конад май е желязна  newsm78

Тънка метална пластинка е - даже ми се струва същото като едни тънки ножчета, които имаше преди, остри от двете страни, не си струва 5те лева със сигурност. Laughing

Купи си стъргалката с печата от еднолевките  и няма да ти драска по шаблоните  Simple Smile Моите от там ги купих, сметнах, че специално те няма да ми объркат работата по-печатането, само защото са по-евтини  Laughing, виж за шаблоните вече ще трябва да се поизръся  Laughing

# 302
Eti123 , каква марка е твоето комплектче?Защото и аз си купих от един магазин за 7,50 - същата работа като твоята #2gunfire Нищо не става. С какви ли не лакове пробвах и според мен също е проблем дълбочината на щампите #Cussing out Като мина с шпатулката и във формата нищо не остава.  #Cussing out Аз пък изхвърлих опаковката и сега няма как да видя какво пишеше...

# 303
  • на кой му пука, майна
Eti123 , каква марка е твоето комплектче?Защото и аз си купих от един магазин за 7,50 - същата работа като твоята #2gunfire Нищо не става. С какви ли не лакове пробвах и според мен също е проблем дълбочината на щампите #Cussing out Като мина с шпатулката и във формата нищо не остава.  #Cussing out Аз пък изхвърлих опаковката и сега няма как да видя какво пишеше...

Махна ли фолиото отгоре на шаблона ? Да не натискаш прекалено със шпатулката ? Ако дълбочината е малка и ако натискаш силно със шпатулката нищо няма да ти се отпечата

# 304
Миличка,за съжаление и аз изхвърлих опаковката и немога да ти напиша каква марка е,но парите бяха същите....
doniboni   ти е написала да махнеш фолиото отгоре,аз не го бях направила това и сщо като теб се бях ядосала...Фолиото е многооо тънко,вгледай се хубаво.

# 305
Вие направо ме убихте Grinning Не съм забелязала да има фолио....Ще видя довечера Embarassed

# 306
Днес си купих стъргалка,печатче и метално кръгче от магазинче за 1лв в София. Цената му беше 4лв. Сложих основа бял лак от тези за 80ст а за щампичката - червен на Голдън Роуз. След 10 мин борба СТАНА !!!!  Heart Eyes Идеални даже. Плътни, ясни виненочервени очертания. Честно казано не вярвах ама... какво излезна   bouquet

# 307
Печатите дойдоха, по-точно известието от пощата. Утре вече ще имам рибки по ноктите. Sunglasses

# 308
Момичета, аз днес посетих магазина, който е на Пиротска и си купих и печата и лакчетата на Конад и още от първия път ми се получиха   newsm44 newsm44  утре  ще пусна и снимки. Много са хубавки

# 309
  • на кой му пука, майна
Печатите дойдоха, по-точно известието от пощата. Утре вече ще имам рибки по ноктите. Sunglasses

Чакаме снимки  Simple Smile

# 310
Ох,момичета,много весела взе да ми става тая тема Laughing Laughing Laughing
Най-големия куриоз е,че след повече от месец,в който имам от евтините печатчета и си купих и на Конад,отрих,че вярно на първото имало фолио!Като имате предвид,че след употреба с боички,здраво съм го търкала с гъбата да се измие и не съм видяла фолиото!Вчера реших да се вгледам по-внимателно и го видях EmbarassedМахнах го и О,чудо-става!!!Мноу тъпо се чувствам Crossing Arms

# 311
Най-големия куриоз е,че след повече от месец,в който имам от евтините печатчета и си купих и на Конад,отрих,че вярно на първото имало фолио!Като имате предвид,че след употреба с боички,здраво съм го търкала с гъбата да се измие и не съм видяла фолиото!Вчера реших да се вгледам по-внимателно и го видях EmbarassedМахнах го и О,чудо-става!!!Мноу тъпо се чувствам Crossing Arms

Mr. Greenспокойно, и аз бях така!То това фолио,така е сложено,че и под лупа да гледаш-няма да го видиш....

# 312
  • на кой му пука, майна

Joy

# 313
Голям майтап с това фолио - оказа се, че и на моя шабнлон имало Laughing Никога нямаше да се сетя, ако не ми бяхте казали Embarassed Само дето не ми остана време снощи да пробвам резултата без фолиото какъв ще е Simple Smile

# 314
Ето го и моя първи опит   jumpuu

Общи условия

Активация на акаунт