Отговори
# 225
Хайде и на Симонка-бонбонка честито за първите крачки Hug  bouquet
Ей Енви ама, че ме разсмя за това хич не бях помисляла Joy
6u6i   ние газообразуваме от спанака  Sunglasses

# 226
Ей, ама друго си е да проходиш заедно със Симонката! Hug

Черепахче, честито ходещо момиченце!  bouquet

шуши, абе и аз съм забелязвала това с пръцкането, сякаш понякога все още го мъчат колики Rolling Eyes

Ами как проходи, престраши се сякаш, ходехме из нас с каишките на Чико за прохождане той отдавна е голям мераклия, но мен ме заболя кръста все приведена, та за това взех каишки, държеше ме и за едно пръстче, по едно време се пусна, после махнах и каишките и така започна да крачи, все едно отдавна го прави Simple Smile

# 227
Фил, честито и на вас:)

# 228
Момичета, тази вечер, както допълзя до мен и се изправи, а аз готвейки се отместих, Тони застана прав и направи първите си самостоятелни 4 крачки, за да стигне до кухненския шкаг!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голямо става момчето на мама! Hug
Честито на пресил и Симонка!
Аз ще си запиша като първи крачки днешната дата, въпреки, че онзиден направи две миши стъпки, но по-скоро не бяха крачки, както стана днес.
След 5 минути го повторихме, но само с 2!

# 229
Еййй, няма ли още някой да се похвали с крачета днес? Много проходили, много нещо - честито на всички щастливи мами!

# 230
  • София
Леле, какво става, бе! Така се просълзявам като си ги преставя...!
Честито на мамите на Преси, Симонка и Тони! Безаварийна им пожелавам!

Ние сме на светлинни години от това мисля!

А кажете, че не рабрах каква е тая къща - нечуванка и защо се казва така?

# 231
Къщата нечуванка е една много сладка къща с разни нещица за пъхане в нея, с часовник и още нещо, не помня какво. Имало я в Пинокио в Лозенец. Ти не беше ли в Лозенец?

# 232
Честито на Преси, Симонка и Тони!!! newsm68 newsm44

# 233
  • София
Честито на проходилите сладурковци - Преси, Симонка и Тони!

Еее, Мимка, страшна си!  Направо ми потекоха лигички  Laughing

Деска, много мерси! Колко я търсих тая къщичка днес в нета и не можах да я открия,... явно някак съм я пропуснала, а уж гледах в тоя сайт  Shocked Абе, друго си е човек да попита във форума  Hug Peace
Бях си харесала тея двете: 1 и 2 , но май ще си вземем с телефончето, по-комплицирана ми изглежда  Mr. Green

Само информативно да попитам, без какъвто и да е намек за заяждане към когото и да било, дразнят ли ви чуждиците в българския език, или смятате, че това е естествен път за развитието на езика? Преди малко с мъжа ми проведохме един компютърджийски разговор, в който май само междуметията бяха на български, та затова ми хрумна да попитам.

Ренка не му се сърди на младежа бе  Grinning не е грозно, все още не, просто е нормално за възрастта. Носиш играчки с тебе за трампа и така... Някъде чак към две годинки почваше съперничеството май или кога беше  newsm78 Във всеки случай още мотивите му не са това, което си представяш  Simple Smile Сега просто го интересуват играчките човека...
Мецанке, нищо нормално не виждам в това малкия да хапе дете, че не си пуска кофичката, и като успее да му я издърпа от ръцете, да почне да го налага с нея по главата  ooooh! Никое друго дете на тая възраст не прави такива неща. Аз, противно на някои от "мъжките мами" около мен, хич не искам  сина ми да стане хулиганин, винаги съм смятала такъв тип деца за много дразнещи и неприятни. Дано тая агресия да изчезне с времето!  Praynig

# 234

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ, МИЛИ МОМИЧЕТА!

Ето и кафенцето от мен

Честити краченца на Симонка и Тони! Hug
Честито на сладките месечинки!

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 07:58 от СмиНсЧо

# 235
Добро утро!

Тази нощ беше добра, без ставания Grinning

Честито на Тони и Аги!  bouquet Hug  bouquet

Честито на месечковците!  bouquet

Ренка
, аз май използвам чуждици, не много често, ама току все ми е на устата "Мерси" Laughing

Вчера беше астроном. първа пролет, днес коя е? Blush

# 236
Eй, страхотно кафенце-мерси Смин Hug.
Явно е била нощта на спането и ние не сме ставали нито веднъж.
Честито проходжане на дамата Симонка и младежът Тони.
Янче, ще и заминат гънките на твойта мома скоро с това прохождане Wink.М/у другото и аз страдам от това да не би да пропусна нещо ново,което е усвоило момчето ми Tired.
Честита първа пролет и от мен-настроението ми е повече от проленто, че чак и петъчно newsm78/защо ли?/
Ни е с гърнето сме до никъде-не го и пробвам изобщо.Мисля като се простопли,че да не мъча мама с това постоянно събличане и обличане.
Приятен, ведър и изпълнен с много положителни емоции ден ви пожелавам Party.

# 237
  • 2 етажа над тавана
Добро утро и от мен. Днес Маги е от по-ранобудните, за разлика от предните дни, когато ме оставяше да си поспя до към 9-9,30.

Честито на Тони за проходилите крачета!

Честита първа пролет! (не знам каква е, ама и по ТВ снощи казаха, че днес било това чудо newsm78)

Ренка, има чуждици, които ме дразнят, но не толкова заради самата дума, колкото заради неуместното им и повсеместно използване - понякога като чета нещо в някое списание или вестник чак се чудя как могат да напишат такова нещо - не вярвам мисълта им на тия хора да тече точно по този начин, ама хайде сега. Има чуждици, които според мен, няма как да не използваме - свързани са с нови неща в живота, предимно техника като че ли, но пък има и неща, за които си имаме такива хубави български думи, че направо се чудя как им идва на акъла на някои хора така да си кълчат езика с чуждици. Опс, отплеснах се в писанията си Blush

Ренка, а по въпроса за проявяваната от децата агресия - Маги я проявява към мен главно, шамаросва ме, дере ме,  щипе ме, хапе ме, към други хора и към децата също прави някакви такива опити, но то не е нарочно, просто все още не се е научила как да пипа по-внимателно и дза гали. Но пък виж - целувки раздава.

# 238
чЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ

чЕСТИТИ КРАчЕТА НА ПРЕСИ ,СИМОНКА И ТОНИ!

Някой ще ме светне ли какво точно се прави освен питака за прощъпулника newsm78 Позабравила съм ,макар ,че едно време статия писах в списание Мама  Embarassed,в смисъл с какво още да нагостим гостите и пак ли трябва да са само жени или вече и мъжете ще намажят Mr. Green

# 239
  • София
Привет!
Пролетта май дойде вчера, но честито!
Коте, мисля, че няма ограничение за мъже и прощъпулка, просто се меси питка, нареждат се неща на една маса, търкулва се питката и бебето след нея тръгва и си харесва нещо от масата! Чувала съм, че било добре деца да тичат около масата!

Общи условия

Активация на акаунт