Отговори
# 240
Честито на проходил Тони! Peace

Честито на месечинките!  bouquet

Ренка, да дразнят ме чуждиците в бълг. език!  #2gunfire И понеже не мога, да повлияя в хипер-използването им по медии и на обществени места, старая се поне у дома, да влияя положително... Mr. Green

Коте, вече писах за прощъпулника - за Пепи само сладка пита раздадох /поръчана, а не домашна/ и никой не съм канила на гости, а на РД му подредих неща, да видя към кое ще посегне. Peace Сега се чудя обаче, дали по съвет на бабите не бях правила и още нещо - когато започне детето за пръв път, да се пуска, т.е. не е проходило, но вече е доста уверено - май правех домашна питка, която раздадох само на деца...  Thinking Обаче съм забравила! Embarassed

# 241
Вени, а какво се нареждаше?Знам за книга, стетоскоп, друго? Blush

# 242
Филипа, Вени, за мен първа пролет е винаги на 22ри март ако ще астрономически да е настъпила и на 1ви февруари Laughing
а чуждиците ме дразнят тогава, когато имаме хубава българска дума, но е заменена с чуждица (като ексклузивно примерно) #2gunfire

# 243
Ми хубаво, аз просто исках логично обеснение защо два поредни дни се честити първа пролет.Просто не ми е много ясно.

# 244
Вени, а какво се нареждаше?Знам за книга, стетоскоп, друго? Blush
стетоскоп newsm78 това от къде ще го изкопаем Mr. GreenХайде аз да почерпя за днес,а други ден пак Mr. Green

# 245
kote, слушалки, бе Grinning

# 246
Добро утро!
Аги честито прохождане на Тони !!!
Честито на месечковците Велизар, Мария, Стилян и Оги!!!
Ние също спахме добре.Снощи чистихме пишока и го заболя, но явно е по-добре тая сутрин не е така червен Crazy
Филипа според мен се нареждат най-различни предмети свързани с разни дейности и професии Mr. Green
СмиНсЧо обаче много мрачна днешната първа пролет тука Confused

# 247
Филипа според мен се нареждат най-различни предмети свързани с разни дейности и професии Mr. Green
rody, да ама въображението ми се изчерпва само до тези две, които споменах Embarassed

# 248
Още идеи - отвертка /за инженер, не за ел.техник Mr. Green/, фотоапарат, банкноти, ножица - за моделиер напр., линийка - за архитект, калкулатор - за счетоводител, хапчета - за фармацевт, кола /детска/ за автом.състезател напр. /не за автомонтьор/, топка от тенис ....

Да, първа пролет и аз я знам, че е днес /затова днес преди ... 9 г. се сгодихме, макар че тогава имаше снежна виелица!/, но тази година съобщиха за вчера, че е настъпила. Laughing

# 249
енви, мерси много Hug

Честит ви празник!  bouquet

# 250
Мислите ли си отсега какви може да станат малките дзверчета?
В смисъл аз като му гледам дългите пръсти и си викам "ей ще стане някой пианист това дете - музикант/да ми радва душата Flutter/ или художник" .... ама да не се завре под колата в масло като баща си накрая, че гена си е ген  hahaha

# 251
ясно де,но от къде да ги изкопаем-освен и доки да викаме Mr. Green

# 252
ясно де,но от къде да ги изкопаем-освен и доки да викаме Mr. Green

Мойту мъж има апарат за мерене на кръвно, таман два даже, ще помагаме Mr. Green

# 253
Филипка, мерси! Hug

Още идеи - муз.инструмент /може и най-обикновенна свирка/ - за музикант, четка - за художник, писалка - за писател, журналист, оръжие /играчка, разбира се!/ - за военен, бинокъл - за мореплавател, откривател, самолет - за пилот, тухлички от строител - за строит.инженер, архитект, мишка - за програмист, микрофон - за певец....

Сега се замислям, как всеки може, да си тълкува предметите, според както му е изгодно...  Mr. Green Абе, голям смях си е това с прощъпулника! Joy Joy Joy

# 254
  • 2 етажа над тавана
Черпак - за готвач Mr. Green

Само че си мислех, че нещата се слагат на земята, та детето да отиде и да си вземе от тях.

Знам, че се смята за хубаво, за се раздаде питката на малки деца, които вече стабилно ходят, пред къщата им се раздава и те тръгват да тичат, за да не е спънато детето в живота или нещо такова беше.
(Егати, хваща  ме чак срам, цяла дипломна работа за народните обичаи писах, много са ми интересни такива неща, но за прощъпулника нищо не помня Embarassed)

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 10:01 от Бабъл

Общи условия

Активация на акаунт