Отговори
# 255
срам ,срам Embarassed и аз нищо не помня от каката,явно малкия тотално ми е изсукал и малкото останал акъл Mr. Green,представям си като спе да суче-може да не си помня и името Crazy

# 256
  • София
Бабълче, точно така беше!
Енви, страшна си!
Лора хвана лъжицата!

# 257
  • Русе
Ммммм, че хубави вести има от снощи...
Честити ходещи крачета на Пресил, Симонка и Тони! Да обиколят с тях света и да не срещат препядствия по пътя си! Hug

Ренка, мен ме дразнят чуждиците, когато се употребяват от префърцуненост и някак насила...Обаче е факт, че и ние с мъжа ми и голяма част от приятелите ни програмисти говорим на бимбинистански - Ей ся, примерно трябва един имидж да го кропна, да го десатурейтна, да го овъррайтна на Апачи-то и да го ъплоудна на еФТиПи-то...После да еМеСеН-на на клиента да си рефрешне браузъра и ако не стане, да си изтрие кеша и да се логне наново... ...Звучи ужасно просто! Crazy

За седалките за тоалетна...ами Преслав ползва успешно 2 различни вида поне от година и половина, както и гърнето - според насроението... за Диди е много рано, обаче... то, тя и гърне си няма, милата... Embarassed

Аз на прощъпулника освен питка, бях приготвила и разни сладки неща - да му е сладък живота (като при Погачата, каквато не съм правила).

Енви, честита годежарска годишнина!  bouquet

# 258
срам ,срам Embarassed и аз нищо не помня от каката,явно малкия тотално ми е изсукал и малкото останал акъл Mr. Green,представям си като спе да суче-може да не си помня и името Crazy

Важното е ника да не си забравяш  Mr. Green

# 259
Ха, Вени, и как го изтълкувахте!?  Laughing Готвач, ресторантьор, дегустатор или просто лакомник... Joy

# 260

Важното е ника да не си забравяш  Mr. Green
той добре ,че ми е запаметен,че знам ли CrazyА кюфтета давате ли на децата,щото моето сутринта така му се точеше на едно- и аз му дадох малко да си хапне Embarassed

Като гледам и тази тема си заминава,та съм приготвила друга ,ако някои не ме изпревари-мился в новата и снимките да по редактирам-нали сме рожденници,смятам и анкетка пак да пусна Crazy

# 261
  • София
Енви, тя е такъв Мис Каприс, че...направо бях изумена!

# 262
Аааа, ама ти за Лори ли говориш, аз помислих за Мати, че става въпрос!? Може добра домакиня и къщовница, да означава! Laughing

# 263
за целта на новата тема ,ще ми кажете ли дали има някъде снимки като бебенца на децата ни-идеята някои на скоро я даде,да сложим снимка от първият ден и сега от около годинка,та да ги комбинирам-да ги видим колко са се променили бебоците  Peace

# 264
Браво на проходилите крачета- Преси, Симонка и Тони!   Hug
Честито на месечковците!  bouquet
Вие си честитите Първа Пролет, а тук вали сняг cold Confused

Аз съм много развълнувана за предстоящият 1-ви рожден ден на Скарлет, с пълна сила купувам балони, украси, покани, сега и избирам торта и рокля. Най-хубавото е, че го посрещем в новата къща, вече я купихме и ще се местим другата седмица. Simple Smile

Използането на чуждици понякога ме дразни, макар че и аз ги използвам, но когато не мога да намеря подходящата дума на български.

Много целувки от нас Hug
Сега покрай това местене сигурно  ще се включвам още по-рядко , но ще гледам да намеря време поне да поздравя рожденниците.

# 265
Ей, Ринка, да знаеш че много липсваш!!! Hug

Това първо, второ-Честит ви нов дом!Да цари уют, разбирателство и слънце в него! Hug  bouquet Hug

коте, бебешки снимки има в първите теми след раждането, не знам дали могат да се открият, да не са архивирани Thinking

# 266
някои ще ми помогне ли да ми намери няколко маргаритки за рамката и няколко балони например,а другото сама ще го оправя Peace

# 267
  • 2 етажа над тавана
Коте, може да помогна, но по-късно, сега излизаме. Hug

# 268
Много пусто тук днес!? Tired
При нас е облачно и сега заваля.

Вили е без настроение днес, мноооого отпусната, гледа тъжно, с влажен поглед, плаче много, не си играе... Току-що заспа за 3-ти път от сутринта. Т й е 37,2. Но от вчера не е акала хубаво. Не знам, какво ще излезе!? Confused
Уффф! Sad

# 269
  • София
Аз съм тук, но ми е криво..... Енви, с какво мериш температурата? Мисля да взема дигитален термометър, че недай си Боже вдигне Т ако е нов и непроверен термометъра няма да му вярвам и още повече ще ме ошашка.

Общи условия

Активация на акаунт