Отговори
# 270
Здравейте!
Малко не понадуха и реших да се прибираме с Тони, да яде и аз да чистя. на Tired
Само пише на клавиатурата и ми е адски трудно да се оправям, така че простете ако има грешки, моля! Hug
еТО ТАЗИ КЪЩИЧКА СЪМ МУ ХАРЕСАЛА НАтОНКАТА ЗА рд ИЛИ НЕщО ПОДОБНО:

- ТОВА СЪщО МИ ХАРЕСВА ОТ ТОЗИ ТИП. и ДВЕТЕ СА ПО 35 ЛВ  newsm78
Иначе Саш му донесе 3 чифта дънки и 3 блузки от немскойе, забележете, че едните дънки са 6Е, другите 12Е, а комплект дънки+2 блузи 18Е. Влезнах в квартален магазин и едни готини дънчаци 33 лв....егати надценката! Че за немците е толкова евтино там, ние тук какви пари трябва да даваме...

еНВИ, ДАНЕ НЕ Е НЕщО СЕРИОЗНО!  Heart Eyes
Данче, кво ти има, че ти е тъпо?
Аз ще започвам да яхам метлата, т.е. да чистя, че е...мааааамата си трака тука! Joy

# 271
енвичка, ей ме Hug

Тук, а и вероятно на др места става за разходка, та за туй няма никой.

Ама какво може да й има на Вили?Имаш ли някакви съмнения?Ще я водиш ли на док?

Стискам палци да се размине Praynig

# 272
какво става с Давид, дано всичко е ОК Praynig
Енви  Hug Praynig
на данчето май аз й развалих настроението Rolling Eyes Embarassed Confused Cry

# 273
  • София
Момичета, ето тук може да видите прощапулника на РЕА.
Тя си избра хармоника.  Simple Smile
Има ли и други музиканти като нас?  Wink

http://www.vbox7.com/play:5f987eab

# 274
  • София
Енви, мерси за интерпретацията - не беше ми хрумвала!

Боже, над нас пробиват с Хилти, а Матей заспа - как ще спи незнам!
Дано свършват вече, че...!
Немога да им се карам, защото ме предупредиха, че ще им слагат ламинат в хола!

При нас е облачно и подухва, но е добро за разходки - ние до сега бяхме - 3 часа!

Рамана - страхотно е - така ме развесели!

# 275
Аз съм тук, тоест днес съм в отпуска, че Мими си имаше някакви ангажименти.

Енви, честита ви годежна годишнина и много гуш на Вили Hug
И честита първа пролет на всички Hug  bouquet

Честито на месечковците. Зарката и тя не е писала отдавна
А Бюти наистина изчезна, как ли е Давид newsm78

Ооо, забравих,  честито и на Тони за първите крачки:)

Ние днес бяхме на консултация - минали сме 10 кг и е 77 сантиметра.
По повод чуждиците, ей на "консултация" си ми е съвсем на мястото. Но Ренка, но онова "комлициране" направо ми избоде очите, още преди да ти стигна до коментара ти за чуждиците Wink

Данче, Сминси, що така newsm78 Давайте да го оправяме Hug

Много сладка Реа Laughing

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 15:32 от Черепахова

# 276
Мдам, ще взема вече да звъня на Бюти да видя какво става Rolling Eyes

ramama, Реа голяма сладурана, как сладко пристъпва! HugДа я нацелуваш Heart Eyes

# 277
  • Добрич
Здравейте момичета!

Честито на всички проходили крачета! Hug
Ramama много е сладка малката. Да Ви е жива и здрава! Още не сме проходили, но и нас това ни чака Peace
Днес времето е много мрачно, вали!

Фурор как е малката? Добре ли е? Може и да си писала, но докато ви изчета.......

# 278
Ммммм, че хубави вести има от снощи...

Честити ходещи крачета на Пресил, Симонка и Тони! Да обиколят с тях света и да не срещат препядствия по пътя си! Hug
                     Много ми хареса пожеланието на Иленка и се подписвам под него!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Енви, да нагушкаш Вили от нас  Hug Hug
Момичета много съм притеснена с бремеността на сестра ми и нещо нямам настроение за писане и дори за компютъра. Приеха я снощи в болница с много силни контракции, сложили й система не я понесла и започнала да повръща, после пък й изтекли малко води. А е само в 6-тия месец. Някой имал ли е подобни проблеми? Лекарите са й казали пълна почивка и повече в легнало положение да стои, но всички ни е страх да не се случи нещо лошо. Моите и двете бремености бяха сравнително леки, а тя от началото само проблеми, бахти, искам вече да ражда, че да спре да я мъчи бебка, да се гушкат двете. Уф, извинете, че ви занимавам, но от снощи само я мисля, а й тя хич не е оправна, малко е лигла........
           Честита Първа Пролет (дъждовна при нас)!!!!

# 279
Леси, само лежане е спасението. Не права или седнала - легнала. И ставане само до тоалетна. Стискам палци. И аз бях много притеснена с моята сестра, загуби първото бебе, но сега жива и здрава, вече в 9-тия още малко остана.

# 280
Ох, Галя, много съжалявам, че така е станало със сестра ти, от сърце й желая скоро да се радва на бебче, а ти на племениче!  Hug

# 281
стискам палци на милите ви сестрички-Леси  Praynig. Галенце - на твоята - безпроблено раждане и едно хубаво бебче  bouquet

# 282
Уф, Леси, много кофти наистина!

Ама галя е права, само лежане, ако трябва и докато роди!

Желая успех и вярвам, че всичко ще има хубав край и ще се радвате всички на бебката! Hug

# 283
Ей, нещо хубаво в този мрачен ден!
Рамама, голяма е сладурка Реа!  Heart Eyes Направи показно на прощъпулник!  Laughing Според мен, хляба си избра!  Mr. Green А каква публика е имало детето! Мама много готина! Peace /мога да продължа с възклицателните, но са искрени!/

Рина, честита ви къщурка!   bouquet Да е изпълнена с уют и детски смях! Peace

Леси, Гале, Hug Hug за сестричките ви! Стискам им силно палци! Praynig Praynig

Черепахче, честит ти домашен ден! Heart Eyes

Вили като заспа малко след 13 ч. и още спи...   #Crazy Като се събуди, ще я наблюдавам... Shocked
Днес тук сякаш се е продънило небето - вали от обяд - тихо и миньорно... Tired

# 284
Рамама, ама много големите сте сладурани и двете с Реа! А това вашата къща ли е? (и аз да полюбопитствам)
И тук вали лееееекооо, лекоооооо....
Рина, честита ви къща! И намирай време и за нас!  Hug
Прощъпулника на Люско беше следният - домашно омесена пита, търкулнахме я, той след нея тръгна, за да стигне до наредените играчки и това е общо взето. Правихме го заедно с РД, защото проходи 10-тина дена преди на направи годинка. Май и за Йоан натам вървят нещата, хем да има публика, хем да е по-тържествено, защото не ми се събират хора на два пъти, а пък, ако ако сме само ние, то няма да има тържественост. Май не е задължително веднага след като проходи детето да се прави прощъпулника, поне тук не е, а някои хора дори не правят.

Общи условия

Активация на акаунт