Кухня от Икеа - тема №4

• 5 712
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
Много свежо и сладурско е станало, Драго! Heart Eyes Много ми хареса! Може ли снимка и на горния етаж? Blush
Благодаря ти Flowers Bouquet .
Младежко жилище е и второто ниво е нисичко. Спалните са долу.

[img

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 23:19 от drago_2008

# 16
  • In transit
Супер е! Аз реших, че горе е спалнята, но кътчето е топ. Много слънчево и светло.

# 17
Супер е! Аз реших, че горе е спалнята, но кътчето е топ. Много слънчево и светло.
Предположих Simple Smile . Отначало наистина там беше качена, но разширихме долното ниво и направихме там 2 спални.

# 18
Момичета, може ли да споделите как са услугите по доставка и монтаж напоследък? Ние си поръчахме гардероби (знам, че не е кухня, но все пак) и служителя от доставка не ми допадна изобщо - един заядлив чичко, на когото не му се занимава с нищо и сякаш гледа как да те прецека, вместо да помогне...

# 19
Ъпдейт:

Наложи се да добавя услуга качване до врата и попаднах на друг служител, супер любезен и адекватен.
Доставката беше в часовия диапазон, в който трябваше. Донесоха всичко както беше поръчано. Доставчика качи на гръб по стъпалата (5 етажа + партер) най-големия гардероб, който е много висок и доста тежък.
Изчака ни да си проверим всички артикули по доставката. Нямаме никакви забележки.

Можтажа също беше бърз и перфектен. Монтажиста се обади 15 мин преди обещаното време, за да предупреди, че ще закъснее. Когато дойде, работеше бързо и сръчно, без да се обяснява излишно и караше по същество. Съобрази се с няколко по-специфични изискавания, които имах.

Много съм доволна и от двете услуги, дано и при другите клиенти да е така, че чувам кофти отзиви напоследък.

# 20
Здравейте може ли да ми посъветвате от къде да търся плот, съобразен с икейските долни шкафове-63.5см.
Поръчахме от серията,bodbyn цвят екрю, но не ми допадат плотовете, които икеа предлага Simple Smile

# 21
Здравейте може ли да ми посъветвате от къде да търся плот, съобразен с икейските долни шкафове-63.5см.
Поръчахме от серията,bodbyn цвят екрю, но не ми допадат плотовете, които икеа предлага Simple Smile
Salex имат някои декори и GS строймаркет на термоплотове широки 630 мм. Salex Имат на 900 мм, които могат да стеснят до желан размер. Вариант освен термоплот е и плот Compact. Има в Salex, GS строймарект, Роси, Интериор-И  и други фирми.

# 22
Drago, както винаги се включваш с мн полезно инфо. Благодаря много:)))

# 23
  • Бургас
lola_92, какъв срок на доставка ви дадоха от Икеа и заявихте ли монтаж?

# 24
Пуснахме поръчката миналия петък и в понеделник получихме смс, че повечето артикули са налични и ни очакват. За липсващите все още нямаме известие.
 Кухнята ще сглобяват майсторите, които сме ангажирали с ремонта на апартамента. Вече я започнаха, но сме с уговорката, че ще сглобяват дълго, просто защото имат и др.обекти.

# 25
Аз ще дам отзив за кухня на 7 години при дъщеря ми. Не ми харесва плотът, който е обкантен на челото, но не и поне 2 см отдолу, в резултат на което е започнал да се раздува над миялната и под мивката. От закачане на кърпа за ръце (влажна) на дръжката на долен шкаф от влагата се подкожуши фурнира на вратичката. Поне по други параметри нямам забележки, издръжлива е.
Също 10 години ползвахме в един апартамент евтините готови кухни, кнохулт ли бяха, че не помня. Никакви забележки! Освен че втори икейски смесител се оказва с шупла на чучура, така че си пазете бележките. Наложи се да я подменим заради сериозно наводнение от горния апартамент и взехме ирим, та в момента сглобяваме и се ядосваме. Не могат да стъпят на икеа на малкия пръст.

# 26
Благодаря за споделянето и съжалявам за неприятностите около монтажа на новата кухня. Иначе Ирим имат хубави дизайни и цветове. Бях им хвърлила око.
 Като споменахте запазване на касови бележки, някой знае ли какъв е срокът за рекламация ? Гледах в раздела за гаранционни условия, но там информацията е по-скоро ако човек се отказва от покупката си .
 Питам, понеже мин.седмица си взехме кухнята с наш транспорт, но монтажа се очертава да бъде доооста дълъг, а няма как да отворим сега всички кашони, за да се уверим, че всичко е наред.

# 27
Благодаря за споделянето и съжалявам за неприятностите около монтажа на новата кухня. Иначе Ирим имат хубави дизайни и цветове. Бях им хвърлила око.
 Като споменахте запазване на касови бележки, някой знае ли какъв е срокът за рекламация ? Гледах в раздела за гаранционни условия, но там информацията е по-скоро ако човек се отказва от покупката си .
 Питам, понеже мин.седмица си взехме кухнята с наш транспорт, но монтажа се очертава да бъде доооста дълъг, а няма как да отворим сега всички кашони, за да се уверим, че всичко е наред.
С Икея фемили имате 60 дни право на връщане, а за рекламации:

Срокове за предявяване на рекламация (чл. 126 от ЗЗП)

Рекламацията на потребителска стока може да се предяви до две години от доставката на стоката, но не по-късно от два месеца от установяване на несъответствието с договореното.

# 28
  • Бургас
Днес поръчахме кухнята. Бяхме на две консултаци, ами аз с моето съвсем дргуго образование си направих много по функционален проект от техните консултанти. Да, бяха много любезни, помогнаха ни за някои дреболии, но за основното разположение, защото при нас пространството е кът, аз си го усвоих на макс функционално с проект, така че бих казала - браво на мен. Около 9 к ми излезе без уреди, в новият им цвят  AXSTAD с конструкция METOD. Чакам доставка вече, да видим кога. Има липса май на някое чело, но последно утре ще изписват всичко, до сега смятаха ръчно оферти, защото програмата им нещо не работила и декоративнте панели  ги добавят ръчно.   Ето го и проекта, като е комбиниран и с хол наляво, врата- няма, там е свод, плота ще е по-малък, а мивката-ъглова, плота се държи на крака и всичко това- мое дело   
Скрит текст:

# 29
  • In transit
Чери блосъм, много ти е хубав проектът, но няма ли начин всички шкафчета горе, да са на едно ниво. Това разминаване дразни окото. Също, като препоръка бих ти казала да погледнеш горните и долните, да са сравнително еднакви, поне, като ширина. Вдясно долу има разминаване с горните, което дразни погледа.

Общи условия

Активация на акаунт