За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 206
  • 579
  •   1
Отговори
# 195
Мила Ива, много съжалявам.Знам, че каквото и да кажа няма да намалее болката ти, но и знам, че трябва да си силна, да се изправиш на крака и да погледнеш напред.Много боли, знам го от личен опит CryСъжалявам, миличка Hug

Я, Мушморока знае как да ви събуди Grinning

# 196
абе не ме ядосвайте че като се развихри македонската ми жилка и ще забрайте да спите.
ама верно ви раздвижих. Mr. Greenей браво на мен,супер съм(РЕКЛАМААААААААААААААААА) Mr. Green Mr. Green Mr. Green
РУМИ КВО СТАВА С ТЕБЕ ПИЛЕ,ЛЕЛКИ И РОДНИНИ КЪДЕ СА

# 197
Мушморокккккккккккккк,ама какви са тези публични забелеШки,бре Mr. GreenМани - мани,ще се натъманя за срещата Crazy Flutter Party
Ми не ми остава време да си прекарам скайп,хихихи.... Mr. Greenсега е пуснат - пиши де,преди да съм заспала.Утре ще ми сменят компа на работа и вече ще си го наглася,обещавам!!!
Усещам скорошна намеса на Мамбата - зелената Whistling  bouquet

ПП Македонска кръв и у мен кипи,шъ знайш Peace

# 198
ей ся те почвам по другата линия Рожбо.ей ся щи дам за душата

# 199
ПП Бихте ли ми пуснали линк към референтни стойности на спермограма,за да сравня от любопитство...търсих и не намерих това,което ми трябваше Crossing Arms

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 392&Itemid=16
 Wink

Ива, съжалявам за случилото се...за съжаление често се случват подобни гадости, особено в толкова ранна бременност.
Лентички не се слагат толкова рано именно порати тази причина...
Прегръщам те, сподели с мъжа ти, ще ти олекне...и без такива приказки за умиране Naughty
Горе главата Hug

# 200
Рожбе писах ти на лични де се затри мари #Cussing out

# 201
ПП Бихте ли ми пуснали линк към референтни стойности на спермограма,за да сравня от любопитство...търсих и не намерих това,което ми трябваше Crossing Arms

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 392&Itemid=16
 Wink

Мерси!!!!!!!!!!

# 202
Ива, мила  Hug Hug Hug

мушморок, ще ми извадиш очите, бе жена  Crossing Arms Hug. Такава визуална експлозия се търпи само комбинирана с EFP  Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 23:41 от Juturna

# 203
  • E-CLM & CH-VD
Ива, съжалявам, мила  Hug Cry. Дори не мога да си представя какво чувстваш... Но трябва да кажеш веднага на съпруга ти - това не е нещо, което можеш да изпиташ сама. Двамата го направихте, двамата се радвахте на бъдещото човече, сега двамата ще преживеете загубата и ще започнете отначало. Трудно е, но ние, жените, сме силни. А когато имаме подкрепата на любимия човек - сме непобедими! Кураж и късмет!!!  bouquet

Мушморок, много си бойна тази вечер... намирисва ми на доста буен ....Кекс  Mr. Green, накрая мъжлето ти ще го отнесе, като куцо пиле - домат  hahaha

Рожбе, чакам го с нетърпение!! Тази вечер ще си постеля кротко под пощенската кутия и ще чааааакам..  hahaha Laughing

# 204
Ето и мен ме събудихте!
Мушморок, какви буквиииии, браво!!! И аз каквато съм кьорава идеялно ми паснаха!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ива, мила, съжалявам много за преживяното!  Sad Няма подходящи думи... само знай, че сме до теб. Сподели веднага с любимия, недей да криеш. И никакви черни мисли да не ви минават, нито на теб, нито на мъжа ти!!! На мен като се случи, си казах - така е трябвало да стане! Имало е причина и е за добро! Опитай се да мислиш позитивно!
Прегръщам те силно, Ивче  Hug

Айде, аз отивам, че мъж ме чака на легло!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  luvbed luvbed luvbed

До утре!   bouquet

# 205
  • БУРГАС
Добро утроооо! Спите сега, а? Снощи пак някой се е вихрил...
Ива, много съзалявам за това, което преживяваш! И аз не намирам подходящите думи, но знай че силно те прегръщам! Hug Hug Hug Имаш нашата подкрепа в този труден за вас момент!
Мушморок, голяма агресия, голямо нещо! Успокой се малко бе жена! Иначе за буквите - що да са големи? На мен са ми тамън! newsm78 Nerd
Айде, хубав ден от мен с много усмивки! Стискайте ми палци, че днес следобед съм на доки!

# 206
  • София
Добро утро!!!
Ива-ужасно съжалявам за тежката ти загуба...Това наистина е тъжно...И аз съм на мнение, че трябва незабавно да споделиш мъката си с половинката-положително ще се почувстваш много по-добре, въпреки че добре е пресилено казано...Потъгувай, поплачи си ако трябва, за да удавиш и последната прашинка разочарование, но недей се предавай, защото Господ си знае работата и може би е имало причина да се случи това. Аз вярвам, че ти си силно момиче и че ще се справиш с тази ситуация, колкото и да е неприятна. Споделяй с нас всичко, което те тревожи и да използвам една доста нашумяла напоследък фраза знай, че "НЕ СИ САМА"!!!
Стелче, успех на прегледа днес и да се похвалиш довечера.
А...аз продължавам да моря вирусите, доколкото мога и днес!

# 207
Добро утро!  bouquet
Честита първа пролет!!!  bouquet
Ива - миличка, много съжалявам! Hug Cry
Стелче - да минеш след прегледа и от тук да се похвалиш! Hug Hug Hug
Хубав и успешен ден на всички!

# 208
Иве  Hug, загубата е най- трудното нещо, но ние сме с теб. Не бива да се предаваш. Бъди силна и вярвай, че това чудо ще дойде отново при теб. Само хубави неща да ти се случват от тук нататък.
 Радвам се, че ви има Hug

# 209
Juturna   - без график, без . . . ама тия дни ми е овуто, а той захърква рано, рано

Общи условия

Активация на акаунт