За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 213
  • 579
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Добро утро, момичета!

Ива, не мога да ти опиша колко съжалявам Sad Знам, че каквото и да кажем, ще бъде просто думи, но знай, че можеш да разчиташ на нас за утеха Hug
Момичета, не се вманиачавайте с тази БТ; не ви ли стига, че се тормозите сутрин да мерите, ами и вечер сте започнали newsm78. БТ се мери сутрин и ако ще и през пет минути да мерите цял ден, стойностите няма да са показателни за графиката Naughty
Успешен ден на всички Heart Eyes

# 211
Добро утро мили дами  Hug
Виждам много сте вилняли снощи - бурята навън пасти да яде пред вас  Joy Joy Joy

Ива, ужасно съжалявам за загубата ти  Cry Сподели с мъжа ти, наплачи се хубаво, колкото имаш нужда и после обърни нова страница! Споменът ще остане, но ти гледай напред и посрещни следващото щастие с усмивка. Господ си знае знае работата и ще ви дари със здраво бебче  Hug Ние сме с теб и те подкрепяме  Hug Hug Hug

Стелче: Чакаме с нетърпение да се похвалиш след доки  Hug

Goldie: Благодаря за кафенцето мила - както винаги точно навреме - преди да се пльосна по очи на бюрото  hahaha

# 212
Мила Ива много съжалявам, наистина. Но не се притеснявай, моята приятелка чакаше дълго време да забременее и когато това стана, след 3 месеца направи спонтанен аборт. Беше много се отчаяла и само плачеше. Направиха изследвания и се оказа, че е имало инфекция някаква и  много вероятно от това да е станало. 6 месеца после се пазеха и след това ХОП и пак забременя. Сега е в 7 месец отново и да не чуе дявола, всичко си е наред.
Не се отчайвай, ще изчакате малко и ще видиш, че следващият път всичко ще е както трябва.
Само кураж и горе главата. Praynig

# 213
Момичета добро утро забравих да кажа. Искам да помоля за съвет. Най-после  я докарахме с милото до съгласие да направи спермограма.
Та искам да попитам, след като излезе спермограмата, при какъв специалист трябва да отидем за да я разчете?

# 214
Juturna:  Joy И ние сме решили да се обичаме  luvbed без график! А от израза "Гола любов" още не мога да спра да се смея  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 215
  • Бургас
Хри, къде ще правите спермограмата?

# 216
  • v. turnovo
Добро утро и от мен!Кати,бързо да оздравяваш Naughty
Стели,успех при доки и чакаме резултати!Мен нещо ме домързя да меря БТ днес,тъй че почвам пак от утре.Айде лек ден от мен

# 217
Моят доктор ме посъветва в една клиника в Стара загора - "Здраве М"
Каза че там правели читави спермограми. Но забравих да го попитам какъв доктор ги разчита

# 218
  • Бургас
Аз бих ти препоръчала да отскочите до Пловдив, близо ви е. Направете спермограмата в Торакс при д-р Даскалова и тя да я разчете. И на мен ми бяха казали, че в лабораторията в Бургас, където правихме първата спермограма, били читави, но се наложи да повтаряме в София Rolling Eyes Затова съветът ми е - направо в клиника по стерилитет; и без това им е проблем на мъжете, поне да се разминете с веднъж Peace

# 219
Оооооооооооооох Голди и аз съм за Пловдив, ама този моя мъж не ще и да чуе да ходи някъде и на място да дава сперма. Знаеш ли каква война водим по този въпрос. Едва го накарах тук да отидем. Рано било още, нямало нужда на този етап, абе какво да ти кажа.......мъжка работа.
Ще започнем от местната клиника, поне съм го навила за сега, а един ден, недай боже да ми се налага, ако трябва и за Пловдив ще мрънкам да ходим.

# 220
здравейте милички  Hug
гледам голям лаф сте му ударили вчера направо станах раногледа  #Crazy човек да не ви изспусне за един ден и после не може ви прочете  Mr. Green
аз да докладвам току що се олелих ама аз си я очаквах с нетърпение де  Mr. Green да се ненадява човек та събирам ви я от всички които не я иската точно сега  Mr. Green а между другото за капак естествено нали програмата трябва да е пълна съм и болна къде грип мине и аз го гващам  ooooh! аман вече  Crossing Arms много се пазете момичета че е много коварен от нищото идва и напада
айде много усмивки от мене и хубав ден ви желая  Hug

# 221
Здравейте и от мен.
Ивче много съжелявам, че преживяваш това. Сигурна съм, че скоро пак ще сложиш хубава бебешка лентичка. Щом веднъж бебето е станало ще стане пак. Всички сме с теб, дано скоро да ни зарадваш пак с хубави вести.  Praynig
Май много вируси са плъзнали из този форум... И аз съм настинала и съм насред планина от ползвани носни кърпички... ooooh! Трудно е това за кекс без график - то мъжа ми повече го следи от мен... Вече така съм го обучила, че може да дава консултации на колегите си!
Някой да се похвали с две черти?

# 222
  • Бургас
Хри, прекрасно те разбирам, за съжаление Sad Първата я преживяхме що годе нормално, предвид, че отделя материала вкъщи; помрънка ми вечерта малко, но това беше. След втората, вече в клиника по стерилитет, не ми говори два часа и само повтаряше "гадно ми е, остави ме". Сега трябва да направи микробиология, простатен и уретрален секрет. Категорично отказва да отиде на уролог и да му бъркали не знам си къде Embarassed Уморих се да говоря ooooh! Именно защото съм минала и минавам по този път, си позволих да те посъветвам да отидете направо в специализирана клиника. Предполагам, че ще можеш да влезеш в стаичката с него; аз не го направих и съжалявам, защото мислех, че не може, но след нас двойката влезе заедно. Правенето на спермограма в обикновена лаборатория е загуба на време, нерви и пари. Просто няма смисъл, защото никой няма да ви признае резултатите, най-вече за морфологията. За съжаление мъжете са странни същества и не винаги разбират, че и на нас не ни е приятно да ни бъркотят постоянно и да ни взимат кръв, но борбата е обща и трябва да се борим заедно.

# 223
Добро утро милички
Ивче, ужасно съжалявам за случилото се  Cry Cry Cry наистина ми е много мъчно, но вярвам че скоро всичко ще е наред. Кажи на мъжлето, той ще те разбере, и по-добре ще се справите двамата с трудната ситуация. И ни най малко не обвинявай себе си за случилото се, просто така е било писано. Прегръщам те силно  Hug Hug Hug
Голденце, страхотно кафенце както винаги Simple Smile Дано не ви се налага вече да минавате през такива моменти! Хри, дано и при вас всичко е наред и да нямате поводи за притеснение  Hug
В такива моменти осъзнавам че направо съм си щастливка с моя мъж, той понеже си знае че е с ниски проценти, и без хър-мър самичък пожела да си направи спермограма. Може да го давате за пример даже  Mr. Green
Стелче, дано всичко мине ОК при доки и да докладваш като се върнеш   bouquet
Усмихнат ден на всички  Hug

# 224
Голди, Хри - вие поне сте ги прилъгали вашите половинки - моя мъж не иска и да чуе за такова нещо - то не бяха разговори, не бяха разправии, сърдене, абе кво да ви разправям . . . Cry

Общи условия

Активация на акаунт