За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 244
  • 579
  •   1
Отговори
# 225
Pretty аз в началото настоявах да ходим направо в Пловдив за спермограма. Моя като чу че ще трябва да влиза в стаичка и каза едно категорично НЕ, после лека полека, с много мрънкане, го кандардисах да го направим в нас и по най-бързия начин да занесем спермата в една клиника тук. Пак е нещо, от някъде започваме. Ако не дай боже резултатите са лоши, тогава ще мисля как ще го навивам да ходим на друго място. Направо не ми се мисли

# 226
Здравейте група!

Иве, съжалявам и предполагам ти е много тежко, но както някой ти беше казал "станало е веднъж, ще стане пак". Някак трябва да го преодолеете с половинката и да гледате напред.

Хри, аз също се чудих как да накарам съкровището да се изследва. Започнах го по отдалече - давах му да чете разни материали и му разказвах за прочетеното в сайтовете за "некачествените" спермограми - как губят времето и парите на хората, а не на последно място и надежди още сума, похабени на вятъра.. После отидох аз на преглед, но там малко на камък ударих и въобще освен, че потвърдиха, че съм жена и имам всички чаркове (както беше казала Катето) друго не се случи, но той видя че аз тръгвам да търся защо и след още няколко посещения на нечаканата лелка, той сам отиде, като ме послуша и отиде направо в клиниката на Щерев и направи обикновенна + морфология. Опитай да намериш вашия начин - без да го притискаш, да го накараш да разбере, че трябва да отиде и то не за да отбие номера. При нас ще се наложи още една след около месец с микробиология - няма как да го накараш да го направи ако не е осъзнал, че трябва и не те подкрепя напълно в посоката бебе.

Благодарна съм много, че има такива форуми и не се налага всичко да се преживява на собствен гръб, а доста неща се научават от така или иначе препатили хора...

# 227
  • БУРГАС
А моя мъж се беше шашнал  повече от мен. И като ме гледаше как рева като идиот всеки месец след идването на лелката, на третия опит каза "Жена, другия път отиваме двамата на пълни изследвания!" Обяснявах аз, че след толкова малко опити никой доктор няма да ни вземе насериозно, ама той беше почти непреклонен. И после не се наложи от което съм много щастлива. Пожелавам на свички ви скоро да ходите по доктори, за да установяват бременност, а не за изследвания! Hug

# 228
А моя мъж е много съвестен - от известно време сам ходи за спермограма всяка година без аз да го карам. Дори последния път му показали плувците да ги види на микроскоп как се движат и той беше много  въодушевен  Laughing Ама много ми е сладък  Joy
Пожелавам ви вашите също да са съвестни и да не дърпат като магаре на мост  Hug

# 229
  • София
Дори последния път му показали плувците да ги види на микроскоп как се движат и той беше много  въодушевен 

Ние тая работа я гледаме вкъщи(имаме микроскоп) и наистина е забавно:)

# 230
  • София
Ива, мила, съжалявам много за преживяното!  Sad Няма подходящи думи... само знай, че сме до теб. Сподели веднага с любимия, недей да криеш. И никакви черни мисли да не ви минават, нито на теб, нито на мъжа ти!!! На мен като се случи, си казах - така е трябвало да стане! Имало е причина и е за добро! Опитай се да мислиш позитивно!
Прегръщам те силно, Ивче  Hug
Hug Hug Hug
Привет и от нас!
Днес ходих до ТК да ми вземат секрет за микробиология. Навръщане имах кошмарно преживавяне в трамвая. Изведнъж ми стана зле, обля ме студена пот и краката м исе подкосиха. Познайте дали някой ми обърна внимание, дали ми отстъпи да седна или да се подпра докато отмине- нямаше такъв човек!
Едва се закрепих да сляза на спирка че да се освестя там...
Дано на никой не му се случи, но аз такава идиотска НЕреакция от хората не съм очаквала  Sad
Хубав ден на всички нищо че  вали така юнашки  Hug

# 231
  • София
Hug Hug Hug
Привет и от нас!
Днес ходих до ТК да ми вземат секрет за микробиология. Навръщане имах кошмарно преживавяне в трамвая. Изведнъж ми стана зле, обля ме студена пот и краката м исе подкосиха. Познайте дали някой ми обърна внимание, дали ми отстъпи да седна или да се подпра докато отмине- нямаше такъв човек!
Дано на никой не му се случи, но аз такава идиотска НЕреакция от хората не съм очаквала  Sad
[/quote]

ужасно е на мен ми се е случвало в университета,но тогава просто нахълтах в една от стаите в администрация и седнах докато ми размине,там бяха любезни донесоха ми вода и пуснаха климатика да охлади малко.Иначе в градски транспор рядко се качвах през бремеността,но и аз съм забелязала че на повечето хора не им пука че си с корем и може наистина да имаш нужда да седнеш.
Веднъж даже имах комична ситуация:качваме се аз и една моя позната с която в последствие родихме в един ден:) и двете с кореми и едно момче веднага става,но ние сме две,и понеже още не бяхме наедрялимного тя сяда и ди разтваря краката и аз да седна на седклата( в нея) а жената отзад като ни видя стана и каза,момичета седалките става за двама,но за четирима са малки:)

# 232
Hug Hug Hug
Привет и от нас!

За съжаление хората стават все по-големи егоисти и честно казано, ако беше описала обратната реакция щях да се изненадам . . .
Миличка, надявам се вече да си добре Hug Hug Hug

# 233
elpet: Ужас! Имам чувството, че хората са станали по-лоши откогато и да било. Всеки се е озлобил и гледа само себе, но разбира се се бъркат в чуждите работи... Кошмар!
Оххх, ние затова си купихме кола преди 3 месеца - за да не се случват такива неща като забременея... Ахххх, как искам това да стане още този месец  Hug  Hug  Hug
Но стига съм се възмущавала... Веднага слагам златната усмивка  newsm47 (добре, че беше Goldie да ми услужи със злато  Joy Joy )

# 234
  • София
Хм аз не съм очаквала някаква специално отношение дори, но да виждаш как на някой наистина му е зле и да стоиш като пън меко казано ми звучи ужасно и най-малкото неморално.  Naughty
А за колата мила- имаме даже 2, но понякога се случва и да не успееш да си с кола....

Както и да е наистина, дано тези хора никога не изпитат усещането което накараха мен да изпитам.  ooooh!

Нещо не виждам днес "доклади" а Катето вече ме притеснява, къде потъна таз мамуна?  newsm78

# 235
  • БУРГАС
...Но стига съм се възмущавала... Веднага слагам златната усмивка  newsm47 (добре, че беше Goldie да ми услужи със злато  Joy Joy )

Тя Голдито нещо се изгуби съвсем! Идва сутрин, мятка по едно кафенце и изчезва! Алоуууу, нема да се разберем така!
Да не говоря за онуй заспалото, дето ако го кепна, кво му се пише няма да обяснявам! Отиде в отчетни и се невидя!Катьооооо, ела да кажеш как сте с бебо, ма! ПритИснихмИ сЪ вечИ! И да не пафкаш много, ей!

Елпет, много е кофти отношението на околните и това, че не са ти отстъпили местенце е идиотско, но всичко се връща! Важното е ти и коремчо да сте добре сега! Hug

# 236
Привет, момичета  Hug
На мен хич не ми е добре. Още от снощи  почна - повръщам, лошо ми е, боли ме стомаха  Sick Sick Sick Дано не ме е гепил вируса. Цяла зима издържах на напрежението - точно сега ли ще ме повали. Като парцал съм.

Ели, за съжаление това, което ти се е случило не е единичен случай. Кумата ми, която е в 8 месец ни разказа същата случка миналата седмица. Да не повярваш какви егоисти и колко незаинтересовани са хората около нас. И същото важи не само за бременни жени, а и за стари хора, майки с деца... Ужас!
Дано сега сте по-добре с юнака!  Hug

# 237
ааа аз пак да доложа....Катята и в отчетните никаква я няма така че не я бийте много  Mr. Green Дано само всичко да е наред  Praynig
Ели, ужасно нещо наистина ти се е случило, дано не се повтаря никога и на никой друг  Hug Hug Hug

# 238
Здравейте мацки,
В това гадно време и настроение дори нямам за четене...

Какво става тези седмици, няма ли най сетне да изкрещи някоя от нас с най-прекрасната новина, че е видяла втората черта???

Иве, много съжалявам и предполагам ти е много тежко, горе главата и да не го чуваме  повече това "ще умра". Някак трябва да го преодолеете с половинката и да гледате напред.

Голденце мерси за кафенцето, добре че беше то иначе щях да заспя тука на бюрото...

Елпет, много е неприятна ситуацията, в която си попаднала, гадното отношение на околните и това, че не са ти отстъпили местенце е "без думи"!!! Аз като бях бременна кръвното ми беше адски ниско и хемохлобина ми беше 50, имаше дни, в които правех дълги разходки, но винаги преди да припадна се усещах и се обаждах на мъжо поне да знае къде съм. Задължително си носи вода в себе си... Абе да не ти се случва по-добре...  Praynig

# 239
Нещо не ми харесва така - какво е това нещо smile3512 Миналата седмица нито една от нас не видя  EFP Тази седмица вече е сряда и още няма никоя похвалила се  smile3512
Ааааама ха  newsm78
Момичета кокичета, дайте да се стягаме, че това е пълна излагация!!! Нещо ми замирисва на затишие пред буря  от  EFPsmile3508
Аз днес или утре ще изпращам лелката и след това се почваме  luvbed luvbed  luvbed
Да ви кажа тя моята лелка съвсем се повреди нещо  newsm78 Преди стоеше при мен по 6-7 дни, а сега 4-5  newsm78 Освен това сега е силна-вилна само около половин ден, през останалото време само ми цапа кафеникаво  newsm78 Луда работа. Сигурно толкова съм я изплашила  smile3512 smile3514, че следващия път хич няма и да дойде  Joy Joy Ха дано я няма!!!

Общи условия

Активация на акаунт