За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 245
  • 579
  •   1
Отговори
# 240
такаммммм
мислех си че ще минем и без това ама май няма  Twisted Evil
всички да се явяват и да рапортуват кой кога не чака и кой чака ову за да можем да смятаме и да стискаме палци иииииии бързо някой да се похвали с две чертички че уши ще дърпам  Twisted Evil списъка напълно изостана  Crossing Arms хайде чакам да видим сега какво сте се замотали  Naughty

# 241
ro6ko: аз първа да докладвам - другата седмица ще ловим яйцето  fertilization Но сме решили, че няма да се тествам или да меря БТ - каквото стане, стане... Господ си знае работата  smile3521

# 242
ДесиТ, ние с теб заедно гоним яйцето май  Laughing
обаче аз чакам да ми свърши М и почвам антибиотици, та незнам дали този месец няма да пропуснем. Милото вече се лекува, ама аз не мога още, че глобули ще слагам, антибиотици ще пия............... сложна работа
Ама така или иначе този месец съм решила нито да засичам овуто, нито на фоликулометрия да ходя, нито тестове да правя, пък то ще стане,  сигурна съм newsm68 preggo

# 243
браво Деси само така спокойно и ще видите какво ще се получи дай боже да са две чертички Hug
хайде другите аз нещо взех да не ви дебна много много и вие сте се поотпуснали повече от необходимото я се стягайте че да не взема в петък да цъфна на Грибалди с една бухалка да ви налагам всичките а в събота да дойда у Пловдьово и там пак така  Joy Joy Joy Joy

# 244
  • София
Да докладвам и аз.
Другата седмица ще ловувамзаедно с Деси и Хри.
Леле Рошко много си лоша  Wink

# 245
Hri:  Oooo да  smile3521  Заедно ще ловим  fertilization  И nikkita и anita7 са с нас, въобще всички от списъка от миналата седмица, които не видяхме двете чертички!!!
Ще стане мила Hri ! Въпреки антициотиците и лекуването и аз съм сигурна, че ще стане и следващия месец вече наистина ще направим истински голям бейби бум. Но смятам да причисля и ro6ko: към отбора  newsm10 Ахам, да за теб говоря ro6ko: И ние те следим ти какво си мислиш  smile3521 и ти ще изпратиш лелката тези дни и по едно и също време ще ловим яйцето. Дори в един и същи ден ни е дошло на мен и теб! Вярвам, че ще стане бебешора още с този ви опит  newsm10роши

# 246
Ето ме и мен на рапорт:
Ловим яйцето днес и утре  Laughing

# 247
  • София
Аз да се вметна между рапортите- благодаря ви момичета на всички и хайде без помайване на лов за яйца и бебоци  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 248
Е сега Роши ако не си доволнааааа Виж колко много рапорти получи   Mr. Green
Pretty: Мила, стискам палци да го уловите яйчицето  fertilization днес или утре (тези дни) и след две седмици да се похвалиш с   EFP
елпет:   Hug Hug Hug

# 249
аз не се надявам много за тоя месец че сега след М ми е последния етап от лечението  Whistling
ама имаме зелена светлина за това ову де Mr. Green ще видим какво ще излезе дано стане  Praynig

anita7 не съм лоша бе миличка ама вие верно много сте се отпуснали я виж какво става малко като ви скръцна със зъби Twisted Evil

# 250
О дааа, списъчето ни пак е голямо. Затишие пред буря е, знам аз  newsm78

# 251
Прити успех в ловенето на яйцето, стискам палци да стане.

# 252
  • София
 anita7 не съм лоша бе миличка ама вие верно много сте се отпуснали я виж какво става малко като ви скръцна със зъби Twisted Evil
[/quote]
така така скърцай по-често, че то това на нищо не прилича  Laughing
  love001
Прити хайде успех тези дни и в петък щерапортуваш /майтапя се де/

# 253
  • София
Да докладвам и аз, че както Роши се е заканила да дърпа уши...Аз след около 7-8 дена ще чакам да не дойде гадната далечна роднина...Ама някак си не съм оптимистично настроена тоя месец, пък и с тоя грип, въобще не се и трудихме много около овулацията, та май ще трябва да се стягам да посрещам неканени гости. Ужас направо, нещо не ми върви в последно време май... Sad

# 254
  • София
Да докладвам и аз, че както Роши се е заканила да дърпа уши...Аз след около 7-8 дена ще чакам да не дойде гадната далечна роднина...Ама някак си не съм оптимистично настроена тоя месец, пък и с тоя грип, въобще не се и трудихме много около овулацията, та май ще трябва да се стягам да посрещам неканени гости. Ужас направо, нещо не ми върви в последно време май... Sad

Я без такива - как ще посрещаш лелка, я виж каква хубава графика имаш.
Хайде и скоро  EFP

Общи условия

Активация на акаунт