За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 247
  • 579
  •   1
Отговори
# 255
  • БУРГАС
Прити хайде успех тези дни и в петък ще рапортуваш /майтапя се де/

Е що пък да се майтапиш? Ми нали ще се видим в петък? Успех, Прити! Ще стане, душко!
Успех и на останалите, дето ще ловят яйцето и на другите, дето ще се тестват/то за тая седмица кой е за тестване? newsm78 Роши, помагай!

# 256
Kativk: Да ги нямаме тези  Naughty Виждам, че сте се обичали точно в най-подходящите дни, графиката ти е хубава => никакви лелки, а само  EFP newsm44

# 257
  • София
Дано сте ми на късмет, въпреки моите съмнения, но ако се случиииии. Малеееее, въобще няма какво да говоря-само погледнете последния ден от графиката ми.

# 258
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Здравейте и от мен
и аз се вмъквам тук,
Искам да пожелая на всички тъй желаните EFP
А при мен се появи отнова само EFN
И току що ми дойде
УФФФФФФФФФФФ,омръзна ми вече  Weary newsm45
Стискам палци на всички женички stork-boy stork-girl
И аз нещо май съвсем се обърках,кой ще ми помогне  да ми каже кога да наблягам другия месец
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ newsm51

# 259
Здравейте,

аз много редовно ви чета-но рядко се включвам в дискусиите. Много сте готини всички и искам да се включа и аз . Днес ми е 2-ри ден закъснение-при 28 дневен цикъл-правих тест-супер бледа чертичка, която я давам плод на моето въображение.Стискайте палци да стане по ясна:)

# 260
Прити успех в ловенето на яйцето, стискам палци да стане.

Мерси, миличка  Hug
Сега си тръгвам от работа и хващам мъжо за ушите де си правим бебето, че много се проточи тая работа . . . Mr. Green Mr. Green Mr. Green
aleksa2006  и kativk - стискам палци, милички! Praynig Praynig Praynig
Geri PETROVA - другия месец, душице! Вярвай и ще стане! Hug

# 261
ЗАБРАВИХ ДА ВИ ПИТАМ,КАК И ОТ КЪДЕ ГИ ПРАВИТЕ ТИЯ ГРАФИКИ,ЧЕ НЕЩО НЕ МОГА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ(ЩОТ СЪМ ПРОСТА)

# 262
  • София
В портал "Зачатие" има лентичка, на която пише овулационен календар. Там се регистрираш и вече може да действаш с графиките.

# 263
ЗАБРАВИХ ДА ВИ ПИТАМ,КАК И ОТ КЪДЕ ГИ ПРАВИТЕ ТИЯ ГРАФИКИ,ЧЕ НЕЩО НЕ МОГА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ(ЩОТ СЪМ ПРОСТА)
В зачатие, регистрираш се, правиш си календар и го попълваш, от там ще видиш графиката и ще пуснеш линк към нея тук, ако искаш

# 264
Geri Petrova и Aleksa2006 Добре дошли  Hug и много скоро бързо към отчетни
Алекса: Мила, ние тук сме на принципа :И бледата чертичка, пак си е чертичка"  newsm44  Затова вярвам, че на следващия тест ще видиш две дебели ясни  EFP
Гери: Не се ядосвай  Hug Влез в http://www.zachatie.org/ и там ще се ориентираш. Регистрирай се в овулационния календар...

# 265
  • БУРГАС
Алекса, добре дошла и стискам палци втората чертичка да не е плод на въображението ти! Утре сутрин - пак тестче с първата урина! И после да се отчетеш!

Гери, не си проста! Да не чувам повече таквиз изказвания! Отиваш в www.zachatie.org и си съставяш една такава графика, която другия месец ще е бременна.

Ми аз докато се обяснявам хората си свършили работата, ама нищо - толкоз писане изписах, ще го пусна

# 266
  • София
Добре дошли на новите момичета и скоро да видите  EFP и не само бледи такива

# 267
МЕРСИ,АМА МНОГО МНОГО МЕРСИ НА ВСИЧКИ
,МНОГО СТЕ МИЛИ  love001

# 268
  • София
Ама съм тъпааа....Давам отговори, пък забравих да кажа ДОБРЕ ДОШЛИ на новите кандидат мами. Много ще ви хареса тук, момичета-изобщо няма да сгрешите, ако се включвате честичко. И аз съм горе-долу новичка,  но за 2 месеца научих много полезна информация тук и всички са толкова приятелски настроени, че времето пред компютъра направо си лети... ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ и много скоро да ни зарадвате с положителни тестчета  Hug Hug Hug

# 269
  • София
такаммммм
мислех си че ще минем и без това ама май няма  Twisted Evil
всички да се явяват и да рапортуват кой кога не чака и кой чака ову за да можем да смятаме и да стискаме палци иииииии бързо някой да се похвали с две чертички че уши ще дърпам  Twisted Evil списъка напълно изостана  Crossing Arms хайде чакам да видим сега какво сте се замотали  Naughty
Ro6ko,  и аз да докладвам!
Още не ми е дошло, ама напоследък Ц ми е доста нередовен, т.е. с различна продължителност, та ако взема средно продължителността на последните 3 Ц- днес ми се пада 3 ден закъснение  Praynig Praynig Praynig, но ако се ръководя от най-дългия за последните 6 месеца, а той е 40 дни- ако до петък не ми дойде, в събота правя тест  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт