За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 254
  • 579
  •   1
Отговори
# 270
добре дошли на новичките и дано скоро видите двете чертички Hug

активизирахте се значи останаха още за рапортуванееее Мушмурок къде сииииии newsm78
момичета не ми се отваря зачатие при вас как е newsm78

# 271
Роши, аз нямам никакъв проблем с отварянето  Flutter

# 272
  • Бургас
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Тук съм аз, ама някакви идиоти отрязали кабела на нета и цял следобед нямах връзка Whistling
Зачатие ту се отваря, ту-не; Лали каза, че се работи по проблема Peace
На мен още не са ми изпратили резултатите от изследванията и взех да психясвам Crazy

# 273
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
И аз имам проблем не ми отваря зачатие,постоянно дава грешка в сървара,
егати нета #2gunfire
утре пак ще пробвам Joy

# 274
  • София
добре дошли на новичките и дано скоро видите двете чертички Hug

активизирахте се значи останаха още за рапортуванееее Мушмурок къде сииииии newsm78
момичета не ми се отваря зачатие при вас как е newsm78
и при мен не се отваря newsm78
мислех, че проблема е само при мен, че ми спираха за малко нета Thinking

# 275
ииииии изядохте ме с парцалите.мушморок та мушморок.ето ме на.
лелка няма утре съм пак на преглед и ако няма бебе ще правя ЯРМ.и след това ще преценим с доктора какво ще пия и как ще ме лекува.а ако има бебе ще е супер.
аз не се надявам,но пък от 2 дни преди обед все ми се гади и ми е едно гаднооо.незнам каква е причината но се моля да е от едно бебче.
иначе настроението е едно скапано и мрачно като времето.много ми е тъпо.такаче това е от мен.

# 276
  • София
Абе, Мушмороче-извини ме за невежеството от моя страна, обаче какво точно диагностицира това ЯРМ, че гледам напоследък го коментирахте и ми стана интересно?!!! newsm78
Пък за настроението да не говорим-и мойто е едно  smile3515 newsm61 smile3516. Дано е от времето наистина...Ми сигурно е време вече някой да ни зарадва, та затова...

# 277
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
е успех и от мен,утре при лекаря,
мушморок stork-boy stork-girl 1stroller

# 278
първо добре дошли
после ЯМР е скенер на главата.аз съм с висок пролактин и чрез ЯМР-то ще разберат има ли аденом на хипофизата.ся ще питате кво е аденом-това е доброкачествен тумор на хипофизата,която се намира в главата.и това предизвиква покачване на пролактина и съответно води до анолуваторни месеци(месеци без оволация)
 момичета мога ли да си позволя един съвет.когато влезете в бг мама има едни теми които са заковани и не се местят-"прочети преди да попиташ",така е заглавието.влезте и почетете малко има много литература и отговори на много въпроси.има и чисто технически неща.айде  smile3529и ако има въпроси питайте.
много благодаря на всички за подкрепата,дано имам бебешонче.тя Рожбето каза че ми е пратила колет а дано съм го получила Mr. Green

# 279
  • София
Ясно, благодаря за отговора-аз знаех че ЯМР-то е ядрено магнитен резонанс, обаче незнаех какво общо има с гинекологичните проблеми. Е сега вече се светнах.

# 280
то и аз не знаех ама като ми дойде на главата се светнах Mr. Greenайде успех и да не се задържате много тук а марш към отчетни скоро Mr. Green Hug

# 281
  • София
мацки и от мен чао и приятна вечер

# 282
  • София
и кво днеска йок 2 черти а? хм я да се стягате че младежа има нужда от компания  Hug
мушмороки как е на новото място? а за другото и по-важното- а дано ти е лошо 9 месеца  Hug Heart Eyes

# 283
Ели кво да ти кажа за новото място.чак днес ми дойде оборудването за кабинета и от утре ще се почва сериозната работа.но мисля че ще се справя.
а за другото по-важното-А ДАНО ТАКА МИ СЕ ИСКА.въпреки че няма на какво да се съмнявам.виж ми графиката-аз мисля че дори и оволация съм нямала Tiredама знаешли може да се е случило чудо Praynig

# 284
  • София
Надеждата умира последна!Нали Мушмороче?
Стискам ти палци! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт