За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 262
  • 579
  •   1
Отговори
# 285
лека вечер момичета и много бебеносна  Mr. Green
Мушмурок дано да е станало чудото стискам всички възможни палци Praynig
а за това че ще се справиш ама ние вече след като те видяхме особено  Mr. Green нямаме никави колебания относно твоя ентусиазъм  Mr. Green
хайде до утре и ако правите средношно купонче да не ме забравите Naughty

# 286
момичета, какво сте направили за 3 дни?! Аз от понеделник се опитвам да се включа, обаче не мога да изчета темата...  Rolling Eyes
Мушмуроче, стискам много силно палци да останеш много приятно изненадана - нали казват, че хубавите неща ставали бавно... а великите - изведнъж   bouquet
Няма бремелинки тази седмица, голяма суша, ей!  Mr. Green
Много съжалявам за загубата на Ива  Cry Тя едва ли е тук сега, но все пак, Ивче, бъди силна! Hug Сподели с любимия и поемете отново по пътя към мечтите си. Ще бъдете родители, чудото ще се случи отново!
А пък аз бях болна в края на миналата седмица - толкова жесток вирус ме покуси, та си мислех, че няма да го преживея - сериозно! Слава Богу - много шум за нищо (те вирусите така правят) и в неделя бях почти здрава.
Ама болестта ми май съвпадна с Ову-то, ако е имало. Чертичките на тестовете станаха сравнително наситени за 2 дни, макар и не чак колкото контролната, а после отново избледняха. Но имах и болки в коремчето - ниско в дясно, та имам съъмнения, че е била Овулацията...
Я да ви попитам - ако наистина е така с овулацията, кога да си очаквам цикъла? За пръв път я засичам по какъвто и да било начин и съответно не знам как е била досега, дали това е аномалия.
Някой ако има идеи... Thinking

# 287
Ако ти е била някъде на 20-ти ден, би трябвало лелката да дойде (дано не дойде де) след около две седмици Simple Smile

# 288
ох, леле-е-е-е... ама аз никога досега не съм имала цикъл повече от 30 дни. Не, веднъж имах 31. Това бебеправене всичко обърка... Но ще видим, дано изобщо не разбера кога е трябвало да дойде! Praynig

# 289
Здравейте!
Добре дошли на новите!
Гледам,че ще има да се ловува  много тея дни  Rolling Eyes Ама аз не знам,дали ще успея на 6 ще идва мъжо ,а на мен днеска ми е последен ден от лелята пък и трябваше да ми дойде на 10 ,то ми дойде на 17 .....ама то от смяната на сезонитее,защотото не правихме бебе  Embarassed и са пак ще се изпусне,абе какво да ви кажа  #2gunfire Та вас ще ви следа  и то из късо  Mr. Green Аз следа най-вече мушмурока  Blush

# 290
  • БУРГАС
Момичета, влизам само да ви кажа, че си видяхме една голяма хубава точица тази вечер! Нямаме си сърчице, но доки каза на 02.04 да отида пак. Иначе докато сложи ехографа на корема и извика "ЧЕСТИТО, МАМЧЕ" Ей това е толкова хубаво, повелавам го на всяка една от вас!
Хайде сега излизам и после пак ще дойда да ви видя. Целувам ви всичките и много ви обичам!

# 291
ЧЕСТИТО  bouquet

# 292
Браво-о-о! Честито, мамче! Официално!  bouquet
Сега някой, който знае как се слагат картинки трябва тук една бутилка шампанско да гръмне!

# 293
  • v. turnovo
Честита точица!Пожелавам ти на втори да чуеш най-тупкащото сърчице на твоето бебче  bouquet

# 294
Здравейте,
STELLA_B, много се радвам за теб, миличка!!!Само хубави емоции и лека бременност ти желая Hug Hug Hug
Ивче, прегръщам те, слънчице SadСигурно те боли много, но ти си силна, нали така Naughty  bouquet, съвсем скоро съм сигурна че чудото ще стане прегръщам те силнооооо Hug Hug
Роше, само така - рапорт даден рапорт приет NaughtyАма и ти дай пример, затова предлагам да оглавиш списъка  bouquet  bouquet
На новите момичета, добре сте ни дошли ---- аз да кажа че тук е много приятно, всички сме много готини и малко шумни Joy Joy Joy

Как шампанско, бе душко, сега трябва само сокче  Joy Joy

# 295
Стела едно голямо ЧЕСТИТО от мен. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и най- хубавото и здраво бебе на финала.
  bouquet

# 296
  • София
Ехааа,ЧЕСТИТО!  bouquet

# 297
  • София
Стели-най после хубава новина!!!  love001
Честито, мила-нека тази точица съвсем скоро да радва една щастлива мама като се гушка в прегръдките й!!!

# 298
Ех, Стела, страхотно си го написала Blush
Честита ви точица и скоро да чуете туптящо сърчице Hug

# 299
  • София
Стелче, честито миличка! newsm10 newsm51
Така се радвам за теб!
А ако знаеш само как ми се иска и аз да чуя тези думички скоро, направо нямам търпение! newsm17 newsm17 newsm44
Лека, успешна и безпроблемна бременност ти желая! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт