За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 277
  • 579
  •   1
Отговори
# 300
Стела, честитооооооо! Това е страхотна новина!  newsm51 smile3525  bigdance2 newsm18 Tada  ura На 2. 04 вече ще има и  Two Hearts

# 301
  • Бургас
Стелски, браво! Честита точица  bouquet

# 302
  • София
Стелски, браво! Честита точица  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet

# 303
STELLA_B,честита точица,мила.Да расте и скоро да й усетиш силата... Hug  bouquet
И хайде една мома,че с elpet снахи търсим.

# 304
Стела, честито newsm44 newsm68  bouquet

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 21:28 от Juturna

# 305
  • Mtl/Sf
Здравейте,момичета Hug Hug
Трудно се изчита цяла тема,ама си струва накрая newsm10Стела,честита точица  bouquetМного лека и безпроблемна бременност preggo

# 306
Честито и от мен,за точицата-бебе на СтелаБ Hug Hug HugХайде на 02.да се похвалиш и с най-обичливото сърчице Hug

# 307
Адашче, честито и от мен за най-сладката точица! Ще чакаме и сърчицето да с огромно нетърпение!  Hug  bouquet
И аз да си кажа - причаквам ову-то в рамките на една седмица някъде. /за последно този месец - от другия и аз смятам да го карам на гола любов  Joy/

# 308
СТЛЕЛЧЕ, ЧЕСТИТА ТОЧИЦА  МИЛИЧКА  Hug  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ  newsm51 ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКА БРЕМЕННОСТ, ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ХУБАВИ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ И ПРЕЗ НОЕМВРИ ДА ГУШКАШ ЕДНО ЗДРАВО, СЛАДКО БЕБЧЕ  newsm30

# 309
Стела честито миличка много се кефя за теб.желая ти всичко да е наред и скоро да бие най-любимото за тебе сърчице Hug
момичета благодаря за подкрепата дано молитвите ни се чуят  baby_neutral

# 310
  • Mtl/Sf
DesiT,като видя тия човечета знам,че имаме пробив на бебеправещия фронт GrinningМного ми се иска ,ако може през
ден-два да ги пускаш Hug
Къде е Катето?

# 311
да бе къде е Катя.ей лудоооооо къде се изпокри.някой няма ли и телефона да и звънне newsm78

# 312
Уффф, на мен продължава да ми е лошо Sad За Първи път ми се случва подобно нещо...  Sick Sick Sick Утре мисля да отида при доки да види какво става...

Стелче, мила,  Hug Hug Честита точица. Да расте и да порасте голяяяма!!!   bouquet

Аз имам тел-а на Катето, ако утре не се появи ще й звънна!

Аз с тея болежки май изпущих яйцето Sad   ooooh!

Лека и от мен!

# 313
  • БУРГАС
Добро ви утро! Пак започнах с ранното ставане.
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Много ви обичкам всичките и силно ви прегръщам! Hug Hug Hug Пожелавам ви същото щастие, каквото изпитах аз в най-скоро време!
Титини, Елпет, дано да е снахичка, ама мъжо нещо не се кефи на идеята! Абе, квото дойде, да е живо и здраво!
Мушморок, стискам палци! Дано! Дано! Дано! Praynig
Морги, и аз така говорих миналия месец! Хайде, дано нищо не сте изтървали и след две седмици ви изненадат двете чертички! Звънни днес на оная лудата и й кажи да дофтасва и тука и утре на срещата, щото ще ставам лоша! И вземай мерки да оздравяваш по-скоро!
Хайде, приятен, успешен и усмихнат ден ви пожелавам! Аз към 10ч. тръгвам за София да видим тая мойта роФля до къде сме я докарали. Ще гледам да направя снимки и да ви ги покажа утре на срещата.
Целувки и прегръдки на всички!

# 314
  • Smallville
Добро утро,момичета

STELLA_B,честита точица,от сърце ти желая безпроблемна бременност и най сладкото бебче newsm30
Страхотно е да чуеш тези думи нали,идва ти да литнеш.   girluu  girluu  girluu
Желая на всички да ги чуем в най скоро време
А аз да ви се оплача,вчера бях на лекар и се оказа,че имам мастопатия на едната гърда,тя си ме болеше от около 3-4 месеца,ама си казвах,че ще мине,но... Док ми каза,че една бременност ще ми реши проблема,а аз само това чакам newsm17.Пожела ми да се срещнем другия месец след 10 дневно закъснение,ха дано newsm17 newsm17 newsm17
Morgy и аз бях така до скоро,че и още съм със запушен нос,я се консултирай с доки,не се измъчвай,много е неприятно
Желая успешен и усмихнат ден на всички Hug,аз отивам да се трудя

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 08:04 от danibaby

Общи условия

Активация на акаунт