За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 144
  • 579
  •   1
Отговори
# 30
здравейте сладурки   bouquet честита ви нова седмичка дано да ни донесе мнооого положителни тестчета  Praynig Hug
аз сега само така да ви нагледна че понеделнишки мноооого работа имам ама после ще се поправя Hug
аз съм болна и ми е едно криво ooooh!
иначе да се похваля вчера се насладих на варненското сланце и море малиии супер беше Mr. Green и си взех изпита което беше още по супер Mr. Green
айде цунки мунки от мене и да се представите добре тая седмица  Hug

# 31
Честита нова темичка.Дано с тази да отсрамиме предишната Wink
Явно тази нощ всички сме имали странни сънища.Аз сънувах, че си правя тест сутринта и има втора блееееда черта.Дзверя се и се чудя виждам ли я или си внушавам?Така и стана.Направих си тест с първата урина и се появи мноооооого бледа черта, ама незнам дали да вярвам.Теста си седи пред мен и го гледам през една минута и се чудя-виждам ли я или е сянка от сънищата Mr. GreenЩе изчакам два дни и ще направя още един тест, ако тогава има истинска черта ще ви се похваля веднага.Сега, ако имах малко повече пари в джоба, щях да тичам на кръвен.Ще си чакам, то се е видяло.
Абе имам чувството, че съм си бременна, но ще видиме.
Успех на всички, които чакат ову, тестване и прегледи Hug

# 32
  • София
Айде, Руми, стискам палци!!!! Praynig Praynig Peace
Дано! Praynig Дано! Praynig Дано! Praynig

# 33
Добро утро и от мен момичета!
Миналата седмица направо се изложихме с тези отрицателни тестове. На мен днес сутринта ми зацапа нещо кафяво. Но от вчера вечерта ме наболява кръста и гърдите вече не са толкова чувствителни, така че мисля, че и мен няма да ме подмине лелката.
Но не се отчайвай изобщо, гледам на нещата позитивно.
Сега почвам да си пия антибиотиците заради лошата ми МБ и никакви тестове за ову.
ДесиТ май с теб пак заедно ще ловим яйцето пак  Mr. Green
На всички пожелавам хубава и плодовита седмица с много положителни тестчета.

# 34
миналата седмица беше резил защото мен ме нямаше Mr. Green
сега ще видите какво ще е .тази седмица ще е голям бум предчуствам го.аз снощи бе да искам пуснах 4 седмични теми  hahaha това е добра поличба.ще видите Hug

# 35
Мушмороче от твоята уста в Божиите уши, дано си права и наистина тази седмица е по-успешна за повечето момичета тук. То мен ясно, че лелката няма да ме подмине, ми поне да подмине другите

# 36
  • виртуално
Здравейте и от мен, все още нямам гости и продължавам да се надявам  Praynig
Ще направя още един тест към края на седмицата и ако пак е  EFN Cry ще си запиша час за преглед

# 37
Ехооо, привет и от мен!  Hug

Данибейби, добре дошла мила! Пожелавам ти съвсем скоро да видиш двете чертички!!!   bouquet

Румито, Мадам В, стискам ви палци! Дано бледите четрички скоро станат най-наситените!  Praynig

Вес,
стискам палци прегледа да е с най-добри резултати!

Хри, Рапунцел, дано ви подмине гадината!  Peace

Деси Т, радвам се, че въпреки лелката, оставаш все така позитивно настроена и усмихната. Надявам се човечетата все така да танцуват!  Hug Подкрепям решението ви да не следите ову-та и температури този месец. Важна е нагласата! Дано още този месец се получи!  Praynig

Ро6ко,
честито за изпита!  Hug  Мммм Варна, така се размечтах... това е емблематичен град за нашето младо семейство   Blush Така се размечтах... може пък да забегнем и ние до моренцето скоро!  Mr. Green

Мушморок,
айде дано Доки те зарадва!  Hug

Голди, и аз ти бях писала за срещата в София... Здраве да е. Айде следващия път като идваш насам - да е по най-хубав повод. Тогава ще се видим - ние бързичко се организираме, така, че ти само ни ела!   bouquet

Пожелавам ви най-хубава седмица и само положителни емоции!  Heart Eyes

# 38
Morgy: Ама няма да позволяваме една тъпа лелка да навъси лицата ни, нали така  newsm47 newsm47 newsm62 newsm62  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 39
  • Бургас
Morgy , виновна съм Embarassed, видях, че Никита ми е писала, след като съм излязла от форума ooooh! Нищо де, следващия път дано успея; освен това си мисля за цветната снимка да отида сама, че ако ме боли много и ми е гадно, мъжо да не ме гледа как хленча Confused Очертава се да е седмицата след Великден, така че се стягайте Mr. Green, щото ще имам нужда от нещо по-силничко Joy

# 40
Здравейте сладурки Grinning
Честита ни нова седмичка, нека ни е усмихната и пълна със поздарви за видели двете чертички момичета Grinning
Аз от днес съм на диета, още като бях бременна качих от лежането килограми и немога да си ги смъкна и реших че сега е идеалния момент, тъй като моя мъж отива на път за една седмица и най-вероятно ще изпуснем ову-то, но се надявам де придобия фигурата,която искам Mr. Green
Късмет на всички и дано ви подмине лелището Peace Praynig Hug

# 41
Здравейте момичета
Страхотна темичка наистина! Дано донесе и много хубави вести!
Румито, Азаде дано станат ярки чертичките след 2-3 дни  Praynig
Мадам В дано съня ти се окаже истина  Praynig
Данибейби добре дошла и дано скоро дъщеричката ти стане кака  Hug
Деси, Никита браво за оптимизма и вярата! Така по малко се стресирате и бебчетата трябва да станат по лесно
Мушмороче, дано прегледа мине добре, какъвто и да е резултата
Като гледам организацията за срещите е добра, та в тази връзка ако ще идва някой към Варна можем да помислим и за една мини-среща край морето  Mr. Green  Така че Морги, Рошко и всички които имате път насам свиркайте!
Лек ден и успешна бебеносна седмица

# 42
Момичета, страхотна е новата темичка...
Дано да донесе само положителни двучертичкови тестчета... Стискам всички палци...

Аз съм от тестващите се на 25-ти, дано да ви поднеса благата вест...

Успешна седмица мацки   Laughing

# 43
  • София
И аз да драсна набързо- Румито и Мушморока, стискам палци ей, пишете и то с големи букви че да ви видя, дебна аз да знаете!  Naughty
Мадам В, дано съня ти се превърне в реалност!

На всички нечакащи мили да не дочакате. А за Великден да се стяга останалия отбор, че план има за изпълнение!  Naughty

Голди и аз съжалявам мила че не се видяхме, но съм сигурна че ще успеем като дойдеш пак. Само всичко да е наред!  Hug

Чакам доклади и 2 черти ей!!!! За всички се отнася, няма само аз да нося корем като платноход я, то е скучно сам  baby_neutral

# 44
Румито, Азаде   - стискам палци за чертите, момичета!!! и за теб Верич има стиснати палци - да ни зарадваш на 25, ей! Praynig Praynig Praynig
Данибейбиwelcome welcome welcome

Общи условия

Активация на акаунт