За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 248
  • 579
  •   1
Отговори
# 420
Мушморок, позна ли се на снимките Wink

Скарлетче, за гин. кабинет имах предвид Heart Eyes
на една се познах,ама горе доле Blush

# 421
  • Бургас
Добрютро Laughing Много спите днес, като гледам снощи докога сте вилняли Mr. Green

Честит ви петък, успешен и усмихнат, въпреки мрачното време Hug

# 422
  • София
Мерси за кафенцето...ммм...как имах нужда от него!
Приятен и успешен ден на всички! Peace

# 423
Добро утро!!!
 newsm51
Честит ви петък smile3558 smile3558 smile3558
Голди - мерси за кафенцето! smile3525
Аз да ви разправям - снощи имахме гости и . . . Наздраве с тоя, Наздраве с ония . . . та се понапих Embarassed Embarassed Embarassed Мъжо през цялото време разправяше: Пияна жена - весел креват! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но аз само помирисах леглото и отлетях към страната на сънищата (секса в точния ден отпадна Cry) . . . а колко ми е злеееее сега . . .
То някои от вас ще ме видите довечера - каква съм карикатура . . .  Embarassed Embarassed Embarassed

# 424
добро утро Simple Smile
аз ви желая лек и спорен ден.
благодарности за кафенцето супер е раншко сутрин Mr. Green

# 425
  • Бургас
pretty , разбирам те, душата Blush
Ние пък снощи празнувахме Първа пролет и хубавите ми изследвания в едно заведение. И, понеже обещах отчет на една подстрекателка, която държеше да пийна една чашка винце и от нея Mr. Green, та да разкажа тук...
Ядох като за последно, а уж от вчера щях да съм на диета Whistling То не бяха спаначени кюфтенца, кашкавалени ролца и какво ли още не Joy Междувременно, и аз така - наздраве за първа пролет, за едното изследване, за другото - одрънках една бутилка Шардоне Crazy Накрая се доосвиних със сладоледено тирамису, че от днес уж пак съм на диета. Като заседнахме в 6 часа след работа, прибрахме се в 9.30 и понеже беше рано за лягане, танцувахме с мъжо и с дребното ламбада Joy Мъжо се хвалеше, че бил ненадминат едно време /нали като излезе аз съм била първи клас, а той студент, та си мислеше, че може повече Mr. Green/. Каква заблуда, детето се справи по-добре от него, ама той не се предаде до последно. Детето се умори, сложихме го да спи и ние решихме, че ни се полага специална вечер и си занесохме по едно малко уиски в спалнята Shocked с кутия сладолед ooooh! Пълни откачалки, бе Crazy Оползотворихме достойно остатъка от вечерта, макар че вече няма какво да ловим, ама хайде Blush и мъжо след банята ми танцува гола ламбада hahaha Заплаших го, че ще му направя клип и ще го пусна във Vbox7, а той каза, че нямало нужда да го снимам от врата нагоре, защото и така щели да го познаят доста хора Whistling Ей, тоз човек знае как да ме изкара извън нерви. Последва бой с възглавници и как не събудихме детето ooooh! Щели да го познаят...върнах му го тъпкано. Казах му, че от толкоз снимки, дето съм му пускала тук, никой не ми се е обадил, че го е познал, значи не е бил чак толкоз запомнящ се и известен Twisted Evil Гадна съм аз, като ме бъзика на тема любовните му премеждия Mr. Green Та, толкова за нашата първа пролет...
Цвети, Heart Eyes, туй беше специално за теб, ама да знаеш, подведе ме с втората чаша винце Hug

# 426
  • София
Привет и от мен.
МММММММММ че сладко кафе - мерси но Голди.
Ама как сте вилняли само, супер
Стелче честита ти точица

# 427
Добро утро и от мен мили момичета  Hug
Goldie: Кафето ти е превъзходно, както всяка сутрин, а и с таз закусчицаааа  ммммм добре ми дойде!
Вие сте направо супер с мъжлето ти  Hug Много сте ми сладки  Hug И моето мъжле понякога ме изкарва извън нерви с любовните си шегички, ама... той си е такъв - обича да се шегува и с него е весело хихихи  Joy Joy Joy Уж се опитвам да не му се връзвам, но понякога не се издържа и ми идва да  bash
Madame_V: Разбира се, че и нашия ред ще дойде  newsm10 През април всички от тук ще видим двете чертички  newsm44 newsm44
Честит ви последен работен ден от тази седмица хихихи
Аз чакам с нетърпение срещата  довечера - нямам търпение да ви видя всички сладурки  Hug

# 428
 Joy Колко е хубаво да си имаме забавни мъже

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 09:16 от DesiT

# 429
Голденце - ние бледнеем пред вас! Мъжо ми разправя сутринта как се е опитвал да ме съблазни снощи, но . . . не съм поддала . . . след винцетооо . . . (а аз този момент дори не го помня Embarassed)

# 430
  • v. turnovo
Добро утро!Като гледам забавлявали сте се снощи!Ние пък се посдърпахме яко заради една компютърна игра на мъжа ми и аз сърдита си легнах.Той милия как ли не ми се моли да не му се сърдя повече,но Naughty не.Беше ми криво цял ден и накрая взе , че той си изпати/не че не беше виновен/.Ноо,довечера ще се сдобрим подобаващо Crazy
Хайде лек ден от мен

# 431
на една се познах,ама горе доле Blush
Въх, душичка Grinning Айде дано!
Мушмолче ( Mr. Green ) а защо не си пуснеш един кръвен тест newsm78

Голди, разсмя ме рано сутрин Joy Сладури и половина сте Laughing Радвам се, че мъж ти се е поотпуснал след емоциите около изследванията.
Никита, това с комп. игри ми е до болка познато Sick

Аз снощи спах ужасно, цялата съм схваната сега... не спах от притеснение за пустите изследвания, а чак следобед ще са готови Sad

# 432
Добро утро и от мене, сладурчета!   love001
Хубав ден на всички!   Nature Sunny
Мушморок и Рапунцел, стискам ви палци!  Praynig
А аз да ви кажа, нещо ми става. От 2 дни съм толкова нервна и избухлива  smile3515  smile3511 и най-гадното е, че си го изкарвам на мъжа ми. Ама наистина незнам какво ми е, и няма никаква причина, която да ме кара да се чуствам така.  Weary А може би защото другата седмица очаквам лелката, ама пък нямам никакви признаци както друг месец, не ме подсеща с нищо, че скоро ще връхлети. А и хич не я искам.
Абе незнам и аз какво ми става, обаче немога да се понасям такава.  newsm61

# 433
здравейте сладурки  Hug
честит ви петък
Голди мерсаж за кафенцето
ама вие наистина много весело сте си изкарали ей супер  Mr. Green
аз не се сещам в момента какво щях да ви казвам а и малко се бъркам ама все пак май беше за Kativk мила за изследванията ти аз вчера гледах по новините на нова че много лекари бъркали тая кашлица с алергии а всъщност било коключ или нещо подобно  newsm78 гадното е че изследвания за това заболяване се правят само в Сф ама не е опасно няма някакви последствия само е много неприятно много продължително и изморително характерно за него е задушлива кашлица аз миналата година имах такова чудо направо ми се мреше отврат  Sick ако има вариант провери дали не е това защото не се влиае от обикновенни лекарства  Hug
аз да ви се оплача сутринта някакъв шантав куриер ни събуди в 7.00 да достави пратка за  милото идеше ми да го удоша кой става в седем тея са лудиииии #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Crazy #Crazy #Crazy
за сега това после още
хубав ден ви желая с много усмивки  Hug

# 434
захаросана: Напълно те разбирам мила! Аз го отдавам на факта, че постоянно си мислим за бебо и той като не идва се изнервяме - а не трябва! Бебчо идва при спокойни и весели родители.
Аз например съм решила да не следя ову този месец, просто да съм спокойна и да се обичаме когато си искаме и когато ни е кеф. Разбира се знам, че другата седмица ми е овуто, но някак си ми е далечна тази мисъл. И нямам никакво намерение да казвам на мъжа кога, просто ще бебеправим, когато имаме желание! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт