За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 219
  • 579
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Леле свате разби ме  Mr. Green Голяма фога (не знам дали го ползвате тоя лаф, имам предвдид забавен) е мъжо ти  Mr. Green За сутрешно насторението с еповиши при мен Hug А и повода си подобаващ тъй че идеално сте го отбелязали  Mr. Green
Ние се скарахме набързо снощи за глупости и не можах да заспя после сума ти време, ама се сдобрихме и успях (накратко)  Joy Ама и тия хормони да ви кажа ме правят хептен на луда, а пък и горкото мъж го отнася ooooh!
Вес мила, разбирам аз всичко и както бях казала, не ща метани, просто малко човешко отношение. Слава Богу не навсякъде в Бг се е изчерпало, но онзи ден не го видях  Sad
Хайде мацки след кафето на Голди хубав и успешен ден на майстора  smile3558 smile3558 smile3558

# 436
Добро утро! И мерси за кафенцето! Hug
От рано сте се събудили, а, мацки? Wink
На всички празнували снощи - браво, ей така се посреща пролетта! И после как ще посмеят щъркелите да ви подминат? Ами не може, няма как да стане Simple Smile
А за кашлицата - щом са правили тестове с алергени, сигурно е, за съжаление. Ама интересно как досега не се е проявила тая алергия, щом е толкова сериозна... А за коклюша... абе гадна болест си е и изобщо не е безобидна, известна е с другото име магарешка кашлица. Хубавото е,че сме имунизирани -  ваксината ДТК, ако сте я чували, е точно за дифтерия, тетанус и коклюш. Тя принципно се слага на децата и не знам кога е последната реимунизация, ама мисля, че трябва да имаме имунитет и като възрастни. Така че не ми се вярва някоя от нас да я пипне, по- скоро сигурно пак по циганските махали е пламнала заразата... Айде, със здраве!
А за захаросаната - и аз съм нещо злобна към милото и все се хващам, че го гризвам за щяло и не щяло... И все си мисля, че съм изнервена от смяната на сезоните. Не знам...
И, имаме още 2 дни до края на седмицата, айде някоя да извика, че взе да става много спечено положението  Praynig

# 437
Здравейте и от мен, мацки и честит ви петък!   Laughing
Stef, стискам палци за изследванията!  Hug
Аз да ви се похваля - от днес не съм на работа до ......... понеделник  hahaha Ама тогава вече на новото място.  Rolling Eyes  Обаче за днес имам толкова много задачки, че не знам как ще успея да свърша всичко. Първо ми се ще да гледам фигурното пързаляне и да видя наще какво ща направят, после трябва да ида до старата работа да си прибера останалите лични вещи, после имам ходене до някой офис на ITV Partner да пусна молба за цифрова телевизия и накрая трябва да обикалям магазините да си купя някакъв тоалет за новото работно място   Whistling  Изобщо не ми е ясно как ще стане всичко това ама нейсе - ще се пробвам  Laughing
Айде приятен ден на всички!   bouquet
П.П. Уф днес е денят, който си избрах от месеца, ама като го гледам какъв е мрачен и ветровит - ужас! Дано поверието не е вярно, че ако е ме чака отвратителна година.  ooooh!

# 438
  • Бургас
Сватич, ползваме, ползваме и "терца" ползваме Mr. Green
Радвам се, че ви развеселих, момичета Laughing И се радвам, че започнахме да се връщаме към спонтанността и забавните моменти във връзката ни, след като ги бяхме поизгубили някъде по пътя към бебето Rolling Eyes
Стеф, дано съм ти отнела поне мъничко от напрежението покрай чакането на резултатите; прегръщам те и вярвам, че всичко ще е ОК Hug
Прити, ти пък що се дърпа толкоз, а Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 10:16 от Goldie

# 439

Прити, ти пък що се дърпа толкоз, а Mr. Green

ААААА аз по принцип съм от лесните Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ама явно възгравничката ми се е сторила по-привлекателна точно в тоя момент . . .

# 440
  • София
захаросана,това все едно аз съм го писала,другата седмица(не)чакам лелка и така съм се изнервила тия дни че вечер все съм намръщена.Освен постоянното дебнене на овулация,различни симптоми лелки и всякакви такива от началото на другия месец започвам работа и все още незнам как ще се справям с детето домакинството,работата и мъжо...това ме
нервира допълнително.
Голди наистина добре сте се позавалявали снощи,и аз предполагам че мъжа ми ще ме изненада с нещо тия дни че уж пикник му се върти в главата,но нали времето не е хубаво:)

# 441
  • София
Добро утро и от тем, момичета, въпреки че то е вече ден smile3525
аз тази сутрин спах до късно, днес не съм на работа, защото ще правят някакъв ремонт на офиса, та още вчера следобяда спуснах кепенците newsm68
Освен това още не ми е дошло, днес ми се пада 40 ден и вече тотално не знам какво да мисля... smile3506 Корема продължава да си ме наболва по същият си странен начин- леки и тъпи болки, на интервали...
Мисля утре да си направя тест, ако няма някоя гадна "изненада" да ме изпревари. А и не съм много оптимистка за този месец, защото температурите ми са повече от странни.....като гледам и графиката на Мушморочка е нещо подобно на мойта.....не знам....хем ме сърбят ръчичките да си направя тестче, хем ме плаши идеята да не се разочаровам smile3506 smile3516
Направо не знам какво да правя?!... smile3518
К'во ще ме посъветвате, банда? newsm12
Хубав ден от мен и много ведро настроение, напук на гадното мрачно време! newsm51 newsm53

# 442
Здравейте мацки Wink
Честита пролет ( с малко закъснение Embarassed)
Стискам палци на МушморокаРапунцел и Мадам ВPraynig Дано не съм изпуснала някой Embarassed, ама няма изчитане на тия фермани дето ги творите:)
Голди, добре сте отпразнували добрите резултати - така и трябва newsm10
Сладурки, имаме отново Световни шампиони по фигурно пързаляне!! Браво на Албена и Максим!!
Аз съм луд фен на фигурното пързаляне и даже отпуска си взех за световното Embarassed
Много хубав ден ви пожелавам  bouquet

# 443
Madame_V Много добре си решила да си направиш тестче - стискам всичките си палци да видиш тъй желаните  EFP и да скачаш от щастие  newsm44 newsm44 newsm44 И да ни зарадваш и нас, че миналата и тази седмица нещо са пресъхнали по отношение на  EFP Дано скоро има лавина от положителни тестчета, че да компенсират последните две седмици  Hug  Joy
Супееееер  newsm44 Честито на нашите  newsm44 още едно злато!

# 444
Деси, благодаря ти за разбирането!  Hug
Наистина е така, само дати са ми в главата и все си казвам, че няма да мисля за това, но не става. Наближи ли датата на лелката и започват едни цветни филми в главата ми да се въртят, и ... изперквам  #Crazy
И всеки път се заричам да не правя повече тестове за ову, да не броя дни, но тръгне ли си лелката и започвам отново. Ще се опитам да те послушам и като тебе другия месец да не мисля за това да се обичаме когато ни е кеф.  luvbed

# 445
  • София
Madame_V Много добре си решила да си направиш тестче - стискам всичките си палци да видиш тъй желаните  EFP и да скачаш от щастие  newsm44 newsm44 newsm44 И да ни зарадваш и нас, че миналата и тази седмица нещо са пресъхнали по отношение на  EFP Дано скоро има лавина от положителни тестчета, че да компенсират последните две седмици  Hug  Joy
Супееееер  newsm44 Честито на нашите  newsm44 още едно злато!
Деси Т, дано да е хубаво това закъснение Praynig
Сигурна съм, че това затишие е като пред буря от мноооого EFP newsm17 smile3501

# 446
момичета трябват ми сайтове в които мога да разгледам ехографски снимки на ранна бременност тоест до около 6г.с.много ми е спешно ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ Hug
Пиле,имам такава снимка в чантата си.Вчера ходих на доки и видяхме сакчето.1,65 см.Значи вижда се едно черно петно-нищо друго.
На 05.04. пак сме на доки да видим нещо по-съществено.

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:02 от rushsf

# 447
Кате: Честито плодно сакче мила  Hug   bouquet  да растете здрави и накрая едно малко, сладко  newsm32

# 448
  • София
Катеее, честито сакче! Много се радвам за теб и бебо в теб! Да сте здрави, щастливи и много обичани! И да споделяш с нас хубавите си емоции! newsm51 newsm44
Е, ние скоро няма да сме тук, а ще сме се пренесли в Отчетни newsm17, нали момичета? newsm17 smile3521 newsm10 newsm03, ама ти и там ще ни откриеш! smile3521 newsm53

# 449
 newsm51Момичета,емоцията е невероятна.От цялото си сърце пожелавам на всички съвсеееем скоро да я изживеете.И не се моткайте!!! smile3513 luvbed

Общи условия

Активация на акаунт