За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 216
  • 579
  •   1
Отговори
# 450
Катьо много си оригинална.прати ми я по водосточната тръба снимката ти.кво каза тоя доктор в коя седмица си да повече инфо де,ей много си мързелива Crossing Arms
аз да ви кажа тази сутрин пак правих тест и още на втората минута виждах бледата чертичка.е верно остана си бледа ама се вижда малко по добре от вчера Mr. Green

# 451
  • София
На 05.04. пак сме на доки да видим нещо по-съществено.
Къде сте на лекар Кате? Пиши на ЛС
Мушмороки верно ли? Ама че хубаво миличка  Hug

# 452
Кате, честито плодно сакче, пожелавам ти успешно развитие на нещата и накрая чудесен краен резултат  smile3522

Присъединявам се към групата на НЕчакащите..., обаче имам чувството, че ще издивея  Sad Видях, че има тема за ранно сутрешно гадене.....обаче решавам да си мисля, че е от напрежение и точка! Naughty

Слава Богу, че другата седмица заминавам командировка за 1 седмица и то извън България и определено ще е интересно, така че дано успея да насоча мислите в друга насока, а като се върна ............може и да се тествам  smile3505

Това, което ми пречи и ме тревожи, че мъжо е 99,9 % сигурен, че усилията не са били напразни

Е, изплаках ви се....а сега на всички, които имат сериозна причина да НЕчакат им стискам здраво палци резултата да е  EFP  Hug

И все пак......ЧЕСТИТ ПЕТЪК!!!!

# 453
леле, мушмуроче, дано! Айде, утре още по-наситена! Имам си идея и за по-нататък, ама... представяш ли си да са две яйца тоя месец?

# 454
mu6moro4e: Стискам палци бледата чертичка да става все по ясна и накрая да  видите плодно сакче   newsm10
комикс: Дано мъжа ти се окаже прав и като се върнеш от командировка да ни зарадваш с  EFP  newsm44 А ти се опитай там да не мислиш за това и ще видиш колко по-спокойна и заредена ще се върнеш  Hug

# 455
Мушмороче,супер съмнителна си ми. smile3508Дано нещо се спотайва там,че с тоя твой цикъл ще влезнеш в рекордите на Гинес.

Еййй,забравих да ви се оплача /от името на Василчо/-ми не ми се прави секс.Ужас.Трябва да направя нещо преди Василчо да е зачезнал при съседката.В 9 вечерта вече вървя и спя.

# 456
Мушморок, защо не си пуснеш кръвен тест, да си спетиш притеснението всеки ден, ще покаже резултат веднага newsm78
Извинявай, че го повтарям де, бях го писала на предната страница, ама може да не си го прочела.
Между другото, учудвам се, че док не те е пратил на кръвен...

# 457
Ей, момичета честит петък Simple Smile Много е готино настроението тук тази сутрин и не мога де не се включа в купона Wink

Голди, Вес, Деси Т - благодаря за стиснатите палци   bouquet Да ви се връщат Wink

Мушмороче, Рапунцел, Мадам В, комикс -   Hug  Hug  Hug УСПЕХ! И да се похвалите скоро Simple Smile

Кате Simple Smile Честито сакче  Laughing От сърце ти желая едно много сладко бебче след 9 месеца Simple Smile

На останалите момичета, които са в "ловния" период им пожелавам да оползотворят уикенда както трябва  Sunglasses и след 2 седмици да се отчетем с много  EFP

Целувки и хубав ден на всички!

# 458
  • v. turnovo
Кате,честито ти сакче  bouquet
Ей,Мушморок...ще излезе нещо ревливо накрая ме съмнява Praynig

# 459
Катенце - честито сакче! Hug
Мушморокиииии - видя ги двете чертички, а?! Hug Честито, моме!  bouquet

# 460
  • София
Кате честито плодно сакче,пожелавам ти малката черна точка да се превърне в чудесен малкък бебок

# 461
Кате честито ти сакче.

Мушмороче много се радвам за теб. Бледата черта си е черта все пак. Пожелавам ти в най-скоро време и сакче, а после сърчице, а пък накрая най-хубавото и здраво бебе.
Наистина се радвам с вас от сърце.

# 462
  • София
Кате и от мен честита ти точица.
Мушморок утре още по-наситени чертички.

# 463
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
честито  и от мен Кате и добър ден на всички

# 464
  • E-CLM & CH-VD
Някои доста весело са отпразнували първа пролет  Mr. Green

Мушморок, май ще трябва да ти честитим вече, а?  newsm78 Laughing

Катя, честита ти точица, и дано пожеланието ти се сбъдне възможно най-скоро!   bouquet А пък Василчо, малко да слезе от автоматика и да кара на ръчно  hahaha

Комикс, приятно прекарване на командировката, и като се върнеш, да ни зарадваш с положителен тест!!  Hug

Ето една петъшна лека закусчица  Mr. Green - плодова салата + айс кафе (безкофеиново)

Общи условия

Активация на акаунт