За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 221
  • 579
  •   1
Отговори
# 405
Стеф и ти си си права ама всички го правят от нах добри чувства.аз съм сигурна че когато една от нас се похвали всички се радват все е дно им се е  случило на тях.всяка ги приема нещата лично и се вълнува затова е всичко.аз много ги обичам всичките и съм сигурна че думите ви са искрени и се моля да се сбъднат Hug

# 406
А, Мушмороче, много ясно че е от добри чувства - не съм си и помислила друго Blush
Имах предвид, че понякога така (това е в следствие на дългите ми наблюдения тук из форумите) когато те надъхват всички и едва ли не почваш да се самонавиваш супер яко, но накрая не е това което всички са очаквали...разочарованието е ужасно Sad
Затова призовах мацките да са по-умерени, за хубаво го казах Hug

# 407
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Как да не ви се оплача
 newsm45 newsm45 newsm45
след шест дена закъснение пак ми дойде
как да не се нервя и да подскачам от яд? tantrum tantrum smile3511 smile3511,
знам,че ще стане ама незнам колко още трябва да съм въоражена с търпение
мъжо се вкисна и ме гушна,а пък аз си поциврих на воля
но другия месец няма лабаво,смятам да се похваля с EFP,добре,че  надеждата умирала последна,че дося да съм я изпреварила

# 408
Гери, имаш гушка и от мен Hug
Мериш ли БТ? А тестове за ову ползваш ли?

# 409
момичета трябват ми сайтове в които мога да разгледам ехографски снимки на ранна бременност тоест до около 6г.с.много ми е спешно ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ Hug

# 410
  • София
Здравейте, момичета!!!
Мушморок, на мен ми мирише на добри новини скоро време....  HugСтискам ти палци и дано мечтата ти вече се е сбъднала-всички ще бъдем много щастливи.
Рапунцел-същото се отнася и за теб... Hug
Голди, много е хубаво че изследванията ти са добри...Сега остава само яко действие относно бъдещето бебче Grinning.
Извинявам се, ако съм пропуснала някой, ама четох по-набързо, тъй като пак сте се унесли в писането днес.
Аз пък да ви се оплача-днес бях на доктор, заради настинката ми, която се повтаря вече 3-ти път и кашлям яко, та снощи въобще не можах да се наспя от тая кашлица. Направиха ми проби за алергия и се оказа, че съм алергична към почти всичко-прах, миризми, парфюми, бактерии... Cry, та от там било и честото ми боледуване напоследък  Tired. Направо се видях в чудо вече-не стига че тичам по разни доктори заради така исканото бебче, а сега и тия специалисти днес направо ме пратиха в пета глуха с поставената диагноза...И кво ся в инкубатор ли трябва да живея... Confused. Уж се лекувало лесно, ама нали съм абсолютна хипохондричка понякога направо се шашкам ужасно от разни болести...Страх ме хваща вече-изобщо незнам какво да си мисля или по-точно казано за какво да мисля по-напред...Айде стига съм ви занимавала с мойте проблеми.

# 411
Ех тея романи всеки ден с часове ви чета ей! Blush
Голди радвам се за резултатите,скоро време искам снимки с голямо коремче!
А ти мушмуроче имам някакво усещане за тебе,дано да и истинско и другата седмица да гледаме твоята точица   bouquet иначе за сайтове със такива снимки незнам,но защо не пробвеш да потърсиш в google.com
Гери недей се нерви ,не помагаш с нищо за това !Поне до тебе мъжа ти и може да те утеши ,а и другият месец да хванете яйцето,а ако аз почна да ти разправям при нас как е ...оооооо повярвай ми не е за слушане!
Стискам палци на нечакащите!   bouquet
Честита Пролет!

# 412
 kativk  аз какво да кажа имам алергия не знаят от какво е ,колко изследвания колко чудо и най-накрая ми казват от нерви  #Crazy

# 413
  • София
Тук
И тук
За сега това успях да намеря.

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 19:52 от St.Anger

# 414
  • v. turnovo
Кати ,не се тревожи за алергиите.Ако не се провокират няма да се обострят.Като не трябва да си покрай прах-мъжа ти ще чисти Mr. Green!Мисли позитивно.И дано бързо да оздравяваш,че бебчето ще дойде скоро при теб Hug

# 415
  • E-CLM & CH-VD
Ох, ама пак сте писалиииии  ooooh!
Почвам подред.  Mr. Green Виждам, че за срещичка в Бургас си говорите, ако е лятото, пишете и мен Peace

Елпет, кофти е това, което ти се е случило.  Confused Тук например, както и в други държави, не отстъпват място на бременни, дори имаше една тема в чужбинския специално за това. Идеята е, че жените сме толкова еманципирани, че при всяко едно положение сме наравно с мъжете, и по тази причина не се нуждаем от специално внимание, дори и да имаме корем, вървящ 5 минути преди нас. Но да ти прилошее, и никой да не ти отстъпи - това го няма!  Naughty Аз в такъв случай (прилоша ми веждъж в Бг, без да съм бременна, и никой не си направи устата дори да стане), директно се насочих към първата седалка и помолих да ми отстъпят  Crossing Arms. И ти така трябва да правиш, хич да не ти пука Crossing Arms

Голди, радвам се, че резултатите са добри. Сега следващия месец е твой ред да сложиш балоните в графиката  Mr. Green, че Елпет си чака снахичката.

Гери Петрова, недей мила Cry, другия месец ще стане  Hug радвай се, че имаш подкрепата на скъпия, и че всичко преживявате заедно!  Heart Eyes

Рожбе, ако искаш, аз да ти пусна колетче?  Mr. Green Ти нали ми прати скоро, до 2 седмици ще видим дали ще го получа. А и моя докато стигне до Бг, пак ще мине време Laughing

бубето, рано е още да се предаваш, щом лелката не е потропала на вратата... Обаче графиката ти е много неясна, трябва да мериш и преди ову, за да има с какво да се сравнят сегашните температури.

Стеф, дано имаш хубави резултати! Браво, че си се решила да се изследваш, неизвестността е по-гадна от това да знаеш има ли или не нещо.  Hug А ти за кабинета на гинеколог ли питаш или на джипи-то?  newsm78 Аз ако имам час, само нещо спешно може да ме накара да отстъпя и да почакам малко - я някое бебе, или бременна жена. Но да отстъпя на някоя бабка, която от нямане какво да прави в къщата си, идва всеки ден в най-натовреното време да й мерят кръвното - не!  Naughty

Поктор, успешен лов тези дни!!  Peace Дано го уловите яйцето!

Мушмороче, Рапунцел, а дано се похвалите!!  Praynig Hug

Кативк, чак сега ли ти откриват всичките тези алергии???  ooooh! А досега как е било? С всичкия този зарзават, досега трябва да си правила не знам колко хиляди алергични шокове???!!!  #Crazy newsm78

Заповядайте една лека салата за вечеря, както и една безалкохола бира  Mr. Green

# 416
  • София
Ей, мацки,ама вие говорехте тук за разни вирусчета, настинки smile3516 и аз- да не остана по-назад от общата гадост  и взех, та вдигнах температура smile3515
Не е много - 37.3, ама е гадна, защото не мога да я сваля......
А отгоре на всичко имаме гости, включително и една бременна роднина, чакаща второ и се вкисвам още повече smile3518
Ама се успокоявам единствено от мисълта, че и моят ред ще дойде много скоро, нали момичета! smile3521 И на мен, и на всички вас! newsm10 newsm53 smile3503

# 417
St.Anger  хиляди благодарности миличка много ми помогна Hug

# 418
Мушморок, позна ли се на снимките Wink

Скарлетче, за гин. кабинет имах предвид Heart Eyes

# 419
  • Mtl/Sf
Здравейте,момичета Hug Hug
Аз докато вляза във форума и всички дискусии вече са свършили Cry
На Муш и Рапунцел  fingerscrossed
Стеф,като ти четох поста все едно мен си описала.Вкъщи най-детайлно си обмислям въпросите и като отида в кабинета половината ги забрабям.
Мадам В,карй по-ведро Smile и при нас ще стане.
А аз съм много щастлива,защото май все пак имам ову този месец(само дето не сме правили никакво оплождане в близките 5-6 дни).

Общи условия

Активация на акаунт