За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 227
  • 579
  •   1
Отговори
# 390
Мушмороче - а дано е сакче! Стискам палци, мила! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 391
  • виртуално
добри диен Mr. Green
ко прайте бе зайцииии.аз докато хапна и е ма на да ви разправям-гледа ме на коремен ехограф и каза че имало нещо ама след една седмица да ида пак,че сега не се виждало добре нощо.можело да бъде и околоплодно сакче,но можело и идващ цикъл да пъде Thinking newsm78абе смотана работа.то при мен винаги е така
И на мен вчера доктора ми каза същото. Пожелавам и на двете хубави резултати другата седмица   bouquet

# 392
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ЩЕ БЪДЕ ТОВА КОЕТО НАЙ-МНОГО ИСКАШ,
СТИСКАМ ВСИЧКИТЕ ПАЛЦИ ДЕТО ГИ ИМАМ Hug Hug Hug

# 393
ей Мушмурок дано стискам палци да е сакче  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed newsm20

# 394
Мушмороче,защо на коремен те гледа.Отивай да те видят на вагинален,че и ти да се успокоиш и ние.До 3м. от бременността вагиналният показва по-добре,а в такъв начален стадий само вагинален може да каже какво става в теб.Намери друг лекар,който има вагинален и отивай да те види.Дано да е плодно сакче.Стискам палци да си бременна! Hug

Това непрекъснато отлагане да научиш истината не е в твоя полза

# 395
ама нямам никакви оплаквания и нищо което да ме притеснява.защо да ходя да ме бъркат и човъркат и да има нещо ще е там 9месеца такаче ще си чакам чинно и спокойно.вече съп преживяла всичките истерии и ще ви кажа ОТ ТЯХ ПОЛЗА НЯМА.по добре да не знам отколкото да ми кажат че има нещо а после да ми дойде както стана миналия път.
доктора каза да съм спокойна и да не го мисля такаче аз слушам Mr. Green
аз тази вечер съм без мъж и с моята приятелка ще ходим на пица,да се наплюскаме Mr. Greenихаааа
благодаря отново на всички за подкрепата

# 396
  • На тиха улица
Мушмуроче,сакче е Praynig, от тук го виждам аз #Crazy .По ме бива от ехограф.Ще видиш.  bouquet

# 397
Мушмороче напълно те подкрепям. И според мен няма нужда да обикаляш по доктори, ако си има плодно сакче, ще си го гледаш още хиляди пъти, което естествено ти пожелавам от сърце. Важното е да си спокойна, а ти като гледам си, мисли си само хубави неща и съм сигурна, че другата седмица ще те местим в отчетни при Катя  Hug

# 398
  • София
Мушмороче,сакче е....мдааа...сакче ще да е! Hug

# 399
  • София
защо да ходя да ме бъркат и човъркат и да има нещо ще е там 9месеца такаче ще си чакам чинно и спокойно.вече съп преживяла всичките истерии и ще ви кажа ОТ ТЯХ ПОЛЗА НЯМА.по добре да не знам отколкото да ми кажат че има нещо а после да ми дойде както стана миналия път.
ох разбирам и осъзнавам дори, ама да ти имам нервите  Hug но каквото и да е не звучи лошо и се надявам искрено мила моя да си стои там 9 месеца Hug

за предреждането - абе и на мене ми прикипява понякога иначе си вися като сопол и чакам нооо да не си наблизо като яхна метлата, охооо  #2gunfire така че стеф, не си само ти  Peace

# 400
Мушмороче, Рапунцел: Милички, стискам палци да са околоплодни сакчета  newsm10 newsm10  newsm17 newsm17

Ако ви бяха видели на вагинален ефограф сега щяхме да  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 00:41 от DesiT

# 401
Добре, Мушмуроче, да бъде както искаш - няма да напираме, ще стискаме палци мълчаливо  bouquet Ама всички си знаем какво е, само чакаме потвърждението на доки другата седмица Hug
И Рапунцел също... другата седмица - двечките за ръчичка и - в Отчетни Praynig

# 402
абе вие много сте убедителни ама аз знаетели какво си мисля.мисля че ще ми дойде и че няма нищо,но пък много се надявам да сте прави.е тогава ще крещя и ще видите дали съм спокойна.

# 403
Не искам да съм гадна и се надявам да не се засегне никой, ама малко прекалявате с това "надъхване"  Confused
Стискам палци и на Мушморок, и на Рапунцел Peace
Времето ще покаже.

# 404
  • v. turnovo
Мушморок,радвам се за прегледа ти  bouquet!Дано другата седмица като те види да бъдеш най-щастливия човек

Общи условия

Активация на акаунт