Частни училища -информативно - дискусионна тема- 67

• 41 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София, България
Пак има гонени от Изи по същата схема, чета в групата във фб

# 136
  • София
Пак има гонени от Изи по същата схема, чета в групата във фб
Прочети пак, не са изгонени, сами са решили да не продължават. Оплакват се от тормоз от страна на друго дете.
Аз към момента нямам поглед и не знам кое е детето, предполагам е в по-малките класове.

# 137
  • София
Къде пише за тормоз от друго дете? Това прочетох аз:
Anonymous member 539 чудихме се дали при оставане до края на срока на договора (м.май) дали ще ни се върне депозита. За съжаление детето ни е тормозено от седмици и не иска да стъпва там. Днес го беше страх да влезе да си вземе останалите му неща в училището. Моето разбиране е, че това е нарочна практика, за да си запазим здравето на детето и да избягаме с 200 от там.

Аз го разбирам като принудени да напуснат поради целенасочен тормоз от страна на училището.Което си е на практика гонене.

# 138
  • София
Явно съм си направила някакви бързи интерпретации, което не е правилно признавам. Доротея заминава с децата на лагер за 2 седмици, та ако е била тя, то родителите можеха да изчакат 2 седмици и да реагират с ново училище.
Но да, ще изчакам да се успокои дамата и да разкаже.

# 139
  • София, България
Да, не те гонят, просто правят живота ти ад и си напускаш сам! Въпросната Доротея очевидно е някакво изключително @@$$@$@ създание, то я съдят, то я развяват из целия нет, тя си гони и си прави същите номера. Възмутена съм вече от дъното на душата си, такова чувство за безнаказаност, такава арогантност.

# 140
Абе има тук потребители с деца в 7 клас там. Да кажат как е? Има ли притискане да се остава в гимназията и неглижиране на подготовката за НВО?

# 141
Писне там някоя майка и циркът започва.

# 142
  • София
Кое е това училище,  някой сещали се?
Ситуацията е следната: дъщеря ми е седми клас в обикновено квартално ОУ в София, днес в часа на класния била някаква госпожа и им представила някакво частно училище имало 1-12 клас, искала г-жата и презентация да пусне, но не тръгнала, дъщеря ми не запомнила името. Било с най-модерната сграда на училище в България , били за развитие на икономиката на България и други хубави неща.
Казала им, че организират състезание по БЕЛ и мат /по 30 лв./ Който иска да се яви. На отличниците щели да предложат стипендии обучение в училището.

# 143
  • София
Кое е това училище,  някой сещали се?
Ситуацията е следната: дъщеря ми е седми клас в обикновено квартално ОУ в София, днес в часа на класния била някаква госпожа и им представила някакво частно училище имало 1-12 клас, искала г-жата и презентация да пусне, но не тръгнала, дъщеря ми не запомнила името. Било с най-модерната сграда на училище в България , били за развитие на икономиката на България и други хубави неща.
Казала им, че организират състезание по БЕЛ и мат /по 30 лв./ Който иска да се яви. На отличниците щели да предложат стипендии обучение в училището.
Чувала съм за състезания, организирани от St. George, макар и не точно такива.
Но пък отговарят на описанието 😁

# 144
  • София
Преди мнооого години вече в основното на  дъщерите ми (Ред Wink) такава презентация за прием  след 7 клас  със състезания по мат и БЕЛ и опция за стипендия  правеше  самата директорка на частната гимназия "Банкер". Тогава поне  имаха само гимназия. Сега има  и "Банкерче" от 1 до 7 клас. Тоест по доста параграфи отговарят на описанието, ама нещо ми бяга това с базата.. Не че знам каква  им е, ама някак ме съмнява да е най-добрата.

# 145
  • София
Британика и Дени Дидро отговарят на описанието на базата.

# 146
  • София
Аууу, Русалка, това училище е съвсем до гимназията на дъщеря ми. Та тя преди време нещо ми беше разказвала, че е в потрес от начина, по който изглеждат и се държат девойките там. 😁

# 147
  • София
Аууу, Русалка, това училище е съвсем до гимназията на дъщеря ми. Та тя преди време нещо ми беше разказвала, че е в потрес от начина, по който изглеждат и се държат девойките там. 😁
Да, същото, точно там, в  жк "Стрелбище", му е "новата" сграда. Някога, някъде сигурно до  около 2014 - 2015-2016,  бяха при басейна "Спартак", ползваха явно базата на  намиращото се там  общинско ОУ (не му помня номера).

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 21:53 от Просто русалка

# 148
И аз за Дени Дидро си помислих, основно защото постоянно ми излизат реклами във фб за него.

Не е по темата, но да попитам - някой да препоръча ясла в южните квартали? Трябва да измисля нещо за малкото, но не мога Sad

# 149
  • София
Пак разпитвах, дъщерята каза било нещо с М и числа, сетих се - Меридиан 22

Общи условия

Активация на акаунт