Ето идва пролетта - това сезонът е на МАЙСКИТЕ деца!

• 9 650
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
е как може да не е избрананаша мама newsm78 #2gunfire, тези са в някаква грешка

# 256
  • София
еех, Гичо, не се ядосвай, наградата беше някаква скучна раница на нивеа. виждала съм я отблизо и да ти кажа, нито е голяма, нито е симпатична, на мен тръпката ми е да покажа на бабите Simple Smile и на Миа някой ден Simple Smile

# 257
Моля,моля мнооооого моля,Миленка,да ни го купиш!Искам и аз да ви имам в списание!И един ден да показвам на Елла нашите бебета!
Честита месечинка на Калина,Алекс,Венци и Стоянчо!Да са ни живи,здрави и ухилени до зааад ушите!
Миленка,много мерси за информацията!Направо се въодушевих!Вие коя зала ще наемате?Ако е хубава,направо я запазете и за нас-26-и май и,разбира се,имайте предвид,че сте на рожден ден тогава,да не хукнете някъде! Блазни ме идеята за детски кът заради градината/ако има отвън/,но май са малко малки още.А и се очертават бая деца-циркът ще е пълен!Много ми хареса идеята с олекотените завивки и играчките.И аз мисля за украси.Тук има разни балони и подобни,ще обиколя да видя.Ох,вълнувам се като преди моята сватба.Ние мислихме с Петър и определихме бюджет от 400 лв,ама аз понеже хич не съм наясно с цените в Бг.А и баш на 25-и ще има роднинско събиране и това се включва.Абе трябва да стигнат. newsm78
Как са Радинка и Вели?
Кате,пропуснах да кажа,че и аз бях впечатлена много от масата... Shocked А за уреда-това за сериозни хора,които ходят на фитнес.По-мързеливичките си измислят упражнения вкъщи и пуфкат и охкат след 5-то повторение.

# 258
Само да отбележа докъде съм прочела и да ви кажа ,че сме ОК вече...оздравяхме/то азбях най-зле...и то основно неспането ме тормозеше/,ръчичката на Иво е добре/като гледам как си я ползва-явно не го боли хич/...но нещо не мога да се справя с писането/виж с четенето горе-долу успявам/,че люта ревност има към компа....а и нали са ми"кротички" и двамцата....
Честито на месечковците днес-да са живи и здрави и мнотго послушни/но не прекалено Wink/И   bouquet за мамите им....

# 259
  • Пловдив
Мерси, Гичо  Heart Eyes, аз изпратих няколко снимки, а те са избрали точно тази, на която е най-мъничка Калина  Rolling Eyes
Ирка, залата, в която ще бъдем е в един център за обучение по чужди езици. Жената, която е директор е форумка  Mr. Green и всъщност тя ми предложи. Не знам колко е голяма залата, ще питам дали има и по-голяма, че вие май ще сте повече гости. Но по принцип не е проблем и вие да сте там - много е удобно и ни го дават за символичен наем  Wink
А за поканата благодаримммммм - там ще сме   bouquet Ще ти купя и списанието, макар че снимката е една мъъничка  Confused

# 260
ЧЕСТИТО И НА  МЕСЕЧКОВЦИТЕ – от днес и изминалите дни. Да са здрави, весели и щастливи!  bouquet
Честити ходещи крачета на Неличка и обички на Крисито, Маги  и Александра!  bouquet

Изгледала съм всички снимки и клипчета, децата са страхотни и количките и тоалетите и трапезите.  С една дума КРАСОТА  Party. Ако седна да ги изброявам ще стане едно дългооооооооооооо.

И ние изпращаме много положителна енергия за всички болнички   Praynig  бързо да оздравяват!

При нас нищо ново, само дето Велизар от  сутринта не е  спал. Направо незнам какъв допинг е пил, но направо ми разказва играта ooooh!. Сутринта стана в 6,45 часа, заспа за около 15 минути в парка и пак се ококори   Shocked и сега е във вихъра на танца  hahaha  Joy и аз покрай него  #Crazy.

# 261
Честити месечинки на Калина, Венци, Александра и Стоянчо!

Старйпер, благодаря много за темата с линкове за украси. Сега като се замисля , се чудя дали парите които сме предвидили за изпълнител да не ги дадем за украса. Естествено , че ще е много по евтино де. А да се задоволим само с живата музика в ресторанта. А за бюджет не сме мислили, колкото -толкова. Дано да се вместим в хилядарка, но ако каним и група ....не знам. Хем ми се иска, хем се чудя дали си заслужава.

Мимоз, видях я синята количка, наистина десена е много як. И си помислих че на Ивко много ще му ходи една такава лятото, но сега Катя, като спомена за колелата и се замислих. Бе много дупки и накривени плочки из тоз Шумен. Дали ще издържи!?

# 262
Здравейте. Маги спи и реших да разпусна.
Мимоз, много готин десен ви е количката, ама то за готино дете така се полага.
Ира, винаги ми въздействаш положително, мерси. . Връща се в края на юли(може би).
Искам и аз Маги да спи като Румчо-сладур Hug
Ооо, Ванилка има. Маги е 7,550кг. при 72,5см. Но няма никакъв спор, че Миа е супер гадже и няма нужда от сланинки. Joy
Люба, радвам се че сте по-добре Hug. Как са др. болни. Praynig
Ако е имало др. съм го забравила, вие ще ме прощавате.
А да. Абе много хора като ни видят с Маги и ме питат, защо не и махам бибата. А тя я търси само като заспива.  Иначе аз и я давам когато видя, че много я мъчат венците(щото почва да ги чеше с пръсти и познайте, лиги до земята и мокри дрехи). При вас как е ?
Честито на месечинките. Да са здрави и много весели  bouquet Hug
Къде сти всички?????
Лека и неревлива.

# 263
  • София
Здравейте мами.Аз не пишех последните дни,че нещо се бях шашнала с моя цикъл.Взе,че ми закъсня,а уж съм точна от както ми дойде след раждането.Виках си край сигурно съм забременяла,ама и ме беше шубе да си направя тест,но цяла седмица буботех на таткото,че нарочно го е направил,направо се чудех кой път да хващам #Crazy.Обаче тази вечер всичко се нареди и сега съм спокойна,направо си отдъхнах.Сега заевих на татито хич да не се надява на секс с мен докато не спра да кърмя и не започна да пия противозачятъчни,а той ми вика че съм била луда.Ами ще полудея не ами и гората ще хвана,за една седмица щях да побелея.
Мизозке и аз съм впечатлена от лятната количка и да питам цената която излиза  19,99 лири(60 лева)  за модела ли е newsm78,защото ми се вижда много на сметка.Ако е толкова да си поръчвам да ми докарат една за лятото.
А мамите от фотоконкурса на сп."Моето бебе " са страхотни и не за първи път участват със снимки,което е страхотно.Днес с гордост ви показах във фирмата и на всички казах,че сте от нашите майски мами.

# 264
Imar, направо ме разби с твоите перипетии покрай цикъла. Хем ми стана смешно, хем си помислих, че ако беше на моята глава сигурно и аз щях да съм като теб притеснена. Все пак детето е най-прекрасното нещо на света, така че където едно, там и две. (това най-добре ще го кажат майчета с две деца)
Днес щях да си вземам списанието Моето бебе, но се почудих, почудих и се отказах, но утре още като излезем и съм на павилиона за вестници. Как иначе, две от най-красивите ни бебета са там? (те всичките са ни от хубави по-хубави)
Олчето нещо се позагуби. Какво ли става с тях?
Моята хубавица нещо е неспокойна. Буди се често, често с плач. Сигурно излиза поредния зъб.  newsm78. Дано се успокои, че след смятам да лягам и ми се ще да поспя малко и да събера сили за утрешния ден.
Лека и спокойна нощ от мен   Hands Thumbsup

# 265
Гичо,радвам се много,че така ти действам!А татито няма как да успокоим,но трябва да знае,че който го е казал това за първата година/че била най-интересна/,хич не му вярвам.Аз гледам на моите приятелки децата,които са на две и ми се виждат едни такива смешни и забавни!Говорят,правят бели...а Елчо дори да ходи не може.Днес беше мнооого топло,но към 5 захладня и една приятелка ми даде едно тъмно синьо горнище на нейния син-ако щете ми вярвайте,Елла си беше чисто момче.Горкото хич не мяза на момиченце hahaha.
Аз с огромна мъка съм решила да продавам количката и да вземам лятна.Защото не се знае кога ще е второто и няма смисъл да мухлясва на тавана.Но ми е мъчно за нея и затова съм решила в Бг на някоя бременна мама,не тук на някоя чернилка...
Ивон,ходих да видя това ''колело'' на Чико,но според мен е голяма набутка.Много е малко и много ниско-изобщо не знам как ще излезеш с него без да го строшиш на първия бордюр.И затова решихме да купим колело с три гуми.
Ани,разбира се това си е ваша работа,но според мен 1000 са много пари за р ден на едно детенце,което няма много да разбере от това.С тези пари може да му купите неща,на които да се радва дълго време или да отидете някъде като семейство.То малко грозно да си давам мнението де EmbarassedНа мен и 400 ми се виждат много,но от друга страна искам да имам р ден и с дечица,а май сме доста хора.Може и по-малко да излезе.Това ни е абсолютния максимум.Дано не ми се обидиш.

# 266
Добро утро,

Надявах се да пийна от Сискиното кафе, но още не го е сервирала. Ето защо ще го направя вместо нея

и ще тичам да пийна едно истинско, че да живна малко.
Ирка, аз също смятам, че 1000 лв. са много за рожден ден (или поне за мен са ужасно много). Ще ми се да ми се събитието да е по-скоро с малко дечица и най-близките роднини. Не си падам особено по масовите събития. Но както за теб, за мен, за Ани и за всяка друга от нас, първия рожден ден на децата ни е особено вълнуващо събитие и ни се ще да го отбележим по най-добрия начин. Така, че кой както намери за добре  Wink
Успешен ден и приятни разходки.

# 267
  • Велико Търново
Добро утро,момичета Grinning!Сервирам ви кафето и чая  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

Честита месечинка на Кристиан и Дарина!Да са много здрави,игриви,весели и много усмихнати! baloni  bigdance2

Мимозке,десена е супер.На мен много ми хареса!Свежарска е!Жули със здраве да се вози в нея! Grinning

Paizy,сънувах те тази нощ,че си си в Търново!Замислете се!Ради как е?

Имар,радвам се,че си се успокоила!Ама,пък една сестричка на Иван няма да му се отрази зле Hug!
По този повод,аз,мисля да отида на преглед и ако,гинеколога ми разреши почваме с опитите за второ Heart Eyes

Честити зъбчета на сладкия Макси!Желая му всичките да са му здравички и белички!А,гаджето му  невероятно красиво! Grinning

Ирка,като прочетох,че след като сте се скарали с Петър сте се сдобрявали няколко пъти,оцених минусите на това,че ние с Чемшира сме се карали само два пъти за 4 години.
Аз,малко не разбрах на какви"чернилки" не искаш да си продаваш количката?За рождения ден,аз съм на твоето мнение.Не сме говорили с Георги в каква сума трябва да се впишем,но като се има предвид,че от моята страна ще е само баща ми както беше и на сватбата ни Mr. Greenа пък с децата ще поканя 3-4 майки и това ще е.Още нищо не ми е избистрено в изрусената главица,но важното е,че вече си поръчах поканите на Малена.

Ирка,не знам Елла колко прилича на момче,но Божа редовно я бъркат Mr. Green.Аз,доста често я обличам в синьо,защото ми е любим цвят,а и количката е синя,ама здраве да е.

Всичките деца,които видях на снимка са страхотни! GrinningНикога не съм си купувала бебешко списание,нито съм пращала снимки,ама днес ще купя да ви видя.Изобщо не се съмнявам,че сте най-красивите! Hug

Отивам да си направя още едно кафе,защото след снощните гости,които имахме съм леко казано заспала Mr. Green.
Желая на всички слънчев ден изпълнен с разходки! Hug

# 268
Добро утро!

Благодаря за кафенцето, ще си го пийна с удоволствие  Tired

Честито на месечковците днес! Да растат много здрави и щастливи!

Ирка, аз не ходя на фитнес, този уред е у нас и като заспи Килиан вечерта, аз сядам на него и греба пред телевизора  Mr. Green

За рождения ден на Килиан смятам да поканя роднините на единия ден, а на другия няколко деца. Миля да не правим голямо пиршество, защото детето нищо не разбира, само ще се превъзбуди от много хора, дондуркания, подмятания и т.н. За парите - мисля да не влагам много в това мероприятие, а да ги вложа в направата на детската стая. А за подарък - не знам какво да му подарим на Килиан - той всичко си има - играчки, дрехи, обувки днес ще ходя да му купувам, че вървим на прохождане. Снощи правеше по няколко крачки самчък. Ако някои има идея да я казва.

Олче, как сте с Вели? Дано да оздравявате вече  Praynig!

ИИИИ, голямо мрънкало е Килиан и не ме оставя да пиша, айде до после, че ми се качи на главата.

# 269
Добро утро и от мен.

Не мога да повярвам, че днес Криси става на 11 месеца! След един месец ще стане на 1 годинка!

Благодаря за поздравите.

Ще ви почерпим с торта ферари Simple Smile

На мен абсолютния ми фаворит за украса е Hugs & Stitches. Само, че с транспорта става доста като сума, а вече няма време да чакам да ни ги донесат (жалко, че не се сетих по-рано). И ще вземем каквото има в София.
Само погледнете колко са красиви.

http://www.bestbirthdays.com/1st-birthday-parties-c-8.html

Приятни разходки от мен. Аз отивам при документите.

Общи условия

Активация на акаунт