Ето идва пролетта - това сезонът е на МАЙСКИТЕ деца!

• 9 650
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро!

Честити 11 месеца на Криси!

Ирка, много ти благодаря за мнението. Да ти кажа честно и аз така мисля, но като знам че няма да стане, какво да си кривя душата. Когато се роди Иван, само за първия ден за почерпки и банкет мъжа ми е дал над 1000лв, така че не мисля че за рождения му ден ще се разминем с по-малко. Единствено се чудя за групата, че техния хонорар е 1500лв и ми се виждат наистина много.

Хайде отивам да го храня, че е много гладен вече.

# 271
  Привет и от нас!
  Сисе, няма какво да се замисляме, веднага бих тръгнала, ама нали нямаме кола и зависим от служебната, коята рядко попада в нас. Надявам се скоро да си купим наша кола. Свеки каза, че ще помогне малко. Иначе, за мое голамо щастие Ради е добре. Вече не кашля.
   От скоро само като ме види, че приближавам вратата и започва да реве. И за баща си плаче и така. Сега пак се катери по мен, защото не му обръщам внимание, не ме оставя и да готвя, все след мен и мрънка.
   Исках още да пеша, ама няма как.
   Лек и усмихнат ден на всички!

# 272
Добро утро и от мен!

Честити 11месеца на Криси!

Мимозке, честита ви нова количка и целувки на Жули от Гоги! Нали си ни е изгора...  Hug

За рожденния ден и аз много мислих и в крайна сметка решихме с татко му да не вдигаме много шум, защото и аз като Катето мисля, че няма кой знае какъв смисъл - и без това много не разбират още, само ще побъркаме детето. За сега мислим да го направим в една сладкарница, където си имат хубава украса и детски кът за игра и се заплаща само консумацията - всички останали екстри и забавления са от тях.

Всички болнички да оздравяват!

Хубав ден на всички!

# 273
Здравейте и от мен!
Честита месечинка на Кристиан и Дарина. Да са много здрави, игриви и щастливи.
Сисе, блазе ти, че не се карате с Чемшира. Ние сме като италианско семейство. Но снощи как се скарахме, направо ми идеше да си събера багажа, детето и с колата та при нашите.  Cry  Толкова съм му обидена, че нямам намерение да се сдобряваме, даже и по метода на Ирка. Но хайде, няма да натъжавам обстановката.
Днес Велизар е по добре, но май пак е пил допинг  newsm44. Вече трябваше да заспива, но  newsm32  както казва Олчето шефа е на друго мнение.
Олче, как сте е адаша? Хайде бързо да оздравявате.
За рождения ден на Зари смятам да събера родата и приятели с децата в едно заведение в съботата, а на самият ден ще се съберем с мамите от парка и наборите в едни детски клуб. За бюджет не сме мислили  newsm78, колкото дойде то предварително и да искам не мога да го сметна, кой какво ще си поръча и колко ще струва, но мисля да се вместим в прилични граници.
Отивам да го боря да заспива.
Лек ден на всички.

# 274
Имарче от къде ти хрумна тая цена  Shocked няма такова нещо..Количката там е 35 лири,а тук 115 лв
Ти я изкара като тия китайските Бертони  Laughing
Радвам се,че перипетиите са зад гърба ти, а като имате желание с таткото има и начини..Аз също кърмя ,ама не съм наложила сух режим hahaha Не мъчи човека..
Ирка ти Елла със синьо яке си облякла ,ами аз сложих на Жули лента  на главата и лентата на цветя,а една изумена ми вика момченце ли е или момиченце  #Crazy #Crazy

Честито на месечковците Кристиан и Дарина !!!!!  bouquet  bouquet
Ние рожденния ден ще го правим сигурно на два пъти - с роднини и с приятели и деца..

ИКати и моя мъж казва,че сме били като италианци..Като се прибирал от паркинга ме чувал  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 11:09 от mimozata

# 275
Мимоз, колко тежи количката? Колко месеца и е гаранцията и какво покрива? И в цената влизат ли покрива и торбичката или те са отделно? Много се замислих сега за тази количка. Не мислех да купуваме лятна, че тука нищо не ми е грабвало окото, но тази ми стана много симпатична.

# 276
  • София
Мимозке ами аз затова питам,защото като отворих линка,който си дала и там до снимката на количката отстрани се мъдреше една цена 19.99,а на розовия модел даже беше зачертано 19.99 и имаше нова цена с червено 16.99 ама като неразбирам за какво се отнася и реших да питам EmbarassedА в България откъде може да се купи този модел?

# 277
  • Русе
   Благодарим за поздравите, ето почерпката и от нас:

# 278
ММММ, Миме, страхотна почерпка. Да ти е жива и здрава Дарито. Аз нападам кафявата торта!

Имар, Тази цена 19.99 си мисля че е за торбичката и покрива. Затова питам дали се плащат отделно.

# 279
  • София
Набързо де се разпиша, да не ни мислите. Все така сме си болни, и двамата. Вели е на АБ от вчера, тъй като много бързо се е развил проклетият вирус и е прерастнал в начална форма на бронхит. Като диша, целият хрипти.  Cry и е една хрема, една кашлица, мъкааа.  #Cussing out Не го пожелавам на никого, дори на най - големия си враг. И аз не мога да оздравея от притеснение и нерви, незнам на кой свят се намирам, отслабнала съм ужасно и явно се влошавам, но не мога на тоя етап да си обърна грам внимание.
Добре, че татито ни си взе отпуска и е с нас в този тежък момент,че иначе незнам как бих издържала - физически и психически.
Най - страшното беше вчера, абсолютно всичко, което хапнеше го повръщаше, давейки се от кашлицата, за тези три дни почти нищо не е ял, отслабнал е видимо и той, и има една много измъчена физиономия, със сенки под очите. А снощи вдигна 39 градуса Т и ние се видяхме в приключение, Нурофен не действа, кърпи с вода, какво ли не, търчахме с баща му до аптеката и за Вибуркол и за Ефералган свещички, е, Слава Богу, не се наложи да ги използваме, беше я посвалил на 37.9.... Днес е мъничко по - добре, но не смея нищо да кажа и да се хваля.  Cry Много, много ми е тежко, направо не издържам да го гледам как се мъчи. Дано гадния АБ започне скоро да действа и да предотврати нежелателните последици от болестта... Само това се моля. Praynig Praynig Praynig
МНОГО благодаря на всички, които бяха и са мислено с нас, чувството някой да го е грижа е безценно.  Heart Eyes
Съжалявам, че звуча толкова тъжно, но вие ще ме разберете за момента. Нямам сили и желание за нищо!
Сисе, специално на теб БЛАГОДАРЯ от цялата си душа и сърце за куража и вниманието, което ми оказа на ЛС, не мога нещо оттам да пиша на друго освен латиница Shocked, затова ти отговарям тук! Невероятна си, и за опитите за второ още повече ме спечели, свалям ти шапка и стискам палци. Нацелувай си сладкото синьо "момченце". Hug
На всички ви желая всичко най - най и много се пазете, не подценявайте и малките симптоми на неразположение и рев, защото много бързо се развиват болестите при мъничетата. Нас много "хубаво" ни успокоиха, като го заведохме в Бърза помощ, че нямало нищо, че гърлото и гърдичките му са чисти и пр. умотворение. А нашта педка се изцъкли направо, каза, че всичко може да приеме, но бебе да кашля и някой "специалист" да твърди, че е от зъби било абсурдно. И сигурно е така. Мисълта ми е, че малко повече подозрителност и повишено внимание не са от вреда. На мен ще ми е за урок, но сега ми е писано да си сърбам попарата.

Моля се само всичките ни сладки наборчета да са ни живички и здравички, останалото се нарежда все някакси! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

За финал искам да ви покажа едно клипче отпреди да се разболеем, да видите какво ни беше основното занимание и дърдорене по цял ден. Дано скоро си върна същото слънчево детенце...  Praynig

# 280
Имар няма такова нещо цената е под снимката на количката,отстрани са цените на аксесоарите.Ти гледаш цената на чадъра явно..Преди малко  пак гледах линка..Чадъра в Бг даже е 69 лв...,има чадър,чанта ,за някои модели сенник и ти гледаш аксесоарите отстрани.......Няма такава цена на количка 16 или 19 лири!!!!!!!!!!!!!!!!Количките са по 35 лири!!!!В България по 115 лв,но не всички десени ги има.
Разгледай добре линка,в грешка си.
Ани гаранцията е 6м,не знам момчешкия десен дали го има в България.Цената е без аксесоари естествено!!Чадър 69 лв,чанта в същия десен 85 или 82 не помня вече и добави и доставка с наложен платеж.Теглото и е 5 кг,показала съм на 1 от снимките сгъната колко е голяма.Лека е и не заема място,но трябва да имаш още една количка за дълги преходи макар,че тая има почти легнало...
Олче-горкия Велизар,стискам му палци! Peace
На Гоги  Hug

# 281
Здравейте майски майчета,
малко късно (но по-добре късно отколкото никога) искаме да се включим и ние.   Grinning
Много ми харесва темичката ви. Едно хубаво и шарено, а бебчовците усмихнати и с дяволити пламъчета в очите, и всичките със свой номер.  Joy
И за да е учтиво, нека се представим:
Моето съкровище - Ема се роди на 20 май 2006г., 3, 400кг., 51 см.
Кърмена е 8 месеца, като срока си го избра тя - сама се отказа в края на осмия.
Имаме си цели 2 зъба, други няма изглед скоро да се появят  Grinning
Енергия - много. Бели - любимо занимание.
Пее навсякъде, по много и силно.
Приятно ни е!  Simple Smile

# 282
Добре дошли на пастичка и малката Ема!   bouquet

Мимоз, мерси за инфото!

Олче, жалко че се е наложило да даваш антибиотик на Вели, най-лошото вече е минало. Мисли си само за това , че Вели вече е здрав и нищо му няма и ще видиш колко скоро ще се върне отново слънчевото ти момче.

# 283
Добре дошла в отбора на Пастичка и Ема.  Hug
Олче, съжалявам много, че така се е получило при вас. Дано бързо да оздравеете. Вели е голям бърборан и само да-да-да-да  Wink, няма НЕ при него.
Аз забравих да ви кажа последните ни мерки от консултацията. Тежим 8,530 кг. и сме 75 см. качили сме само 150 гр., за сметка на предните два месеца, когато общо бяхме наддали с 1200 гр. (толкова и първите месеци не сме наддавали), така че вече дръпнахме с килограмите и не сме сред най- фините гаджета.

# 284
Влизам само за да изпратим с Маги положителна енергия на Велизаркин и Олчето и на всички др. в нужда  Praynig Praynig Praynig
Аз в момента боядисвам баня, та ще пиша довечера.
Хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт